Sveiki, nusipirkau Shimano Force Master 2.70m ML kotą. Gal kas galit papasakoti ką nors apie jį?
Na jei butum pries tai paskaites forumas, butum nepdares tokios klaidosSenis rašė:Sveiki, nusipirkau Shimano Force Master 2.70m ML kotą. Gal kas galit papasakoti ką nors apie jį?
Airis rašė:atkeliavo uzprasytas dragon guide select mutant(didelis aciu cymai)
1,98m , 5-25g ,extra fastas. su situo jau eina normaliai patvicinti ir maxrapa ir 10 x-rap.
nors gaiduko ant jo nera,bet manau uzdejus muiline normaliai ir su ja darbuosis(pirmasis ziedas nera labai didelis). tuo paciu ir pakrykstyjau-- 10 x-rap paeme 1,5kg lydekius. nors kotas ganetinai trumpas ir kietas,bet traukti zuvelioka vistiek smagu-atidirbo visas zvakes .
tai ant bajerio pasakiau,o cia uz gryna piniga priimaGrazwis rašė:judesys neisizeisk, bet tavo atsakyma del pinto valo ko gero galima butu talpinti i "kvailiausiu atsakymu top-10"
Sorry uz flooda,bet nesusilaikiau
teisingas sitas aparats. turbut vienintelis is mano ciupinetu lumio spinas prie kurio net labai noredamas nerasciau del ko prisikabint. nu aisku, labai norint visada gali atrast prie ko kabinetis, bet prie sito tai sazine neleistu kabinetis...Vaidis rašė:Tarsiu kelis žodžius apie paskutinį pirkinį GL WRR 8400-2S![]()
Taigi, vakar teko išbandyt džigaujant iš valties starkius, nu blyn kibo tik mažiukai, bet jau kai kala per fingersus oooooo myyyyy goooodMėčiau su 21g galva, tvarkosi puikiai
dugną gali kaip knygą skaityt
, tik truputį kietelesnis dugnas, iškart info gauni į rankas
vienžo esu patenkintas
Kelių dalių jis yra ? Metimo gramatura ir kainaVaidis rašė:Tarsiu kelis žodžius apie paskutinį pirkinį GL WRR 8400-2S![]()
Taigi, vakar teko išbandyt džigaujant iš valties starkius, nu blyn kibo tik mažiukai, bet jau kai kala per fingersus oooooo myyyyy goooodMėčiau su 21g galva, tvarkosi puikiai
dugną gali kaip knygą skaityt
, tik truputį kietelesnis dugnas, iškart info gauni į rankas
vienžo esu patenkintas
pritariuSauliusM rašė:bandziau ir vienadalius, supratau, pizonizmas ir tiek mano nuomone. realiem zvejo poreikiam tenkint pilnai uztenka ir dvidalio ir net tridalio koto...
gal geriau tokia nuomone pasilaikyti sau, prie ko cia tas pizonizmas, niekaip nesupratau... . Turiu pora vienadaliu twitchui didesniais ismetimais ir po truputi dairausi mazesniais gramais dirbti ir tik vienadalioSauliusM rašė:bandziau ir vienadalius, supratau, pizonizmas ir tiek mano nuomone. realiem zvejo poreikiam tenkint pilnai uztenka ir dvidalio ir net tridalio koto...