Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #354558   Tadunce
 25 Kov 2012 06:01
Chaosą aš tik mėginau, jis savo ne, jei tiksliau, tai jis pernai sezoną nebuvo lydekų, kaip išvažiavo prie upės, tai ir nebenulipo nuo jos :)
O man kol kas tyli,mėginau ne vieną kartą.

Rapala, tai rapala, bet kai gaudė pagrinde šapalus, tai 90% rapalų dar nėra matę vandens.. Ir šiaip pas jį bent pusė voblikų dar nemaudyti. :)
Tai forume nelabai jis laiko turi sėdėt. Turi dar vieną ligą be voblikų - darboholizmas :)
 #354567   henyte
 25 Kov 2012 08:26
Čia jau ne žvejas, o voblermizmatas gaunas :-) Turiu omeny su tokiais masalo kiekiais...
 #354603   Vitolis
 25 Kov 2012 12:15
Tadunce rašė:Chaosą aš tik mėginau, jis savo ne, jei tiksliau, tai jis pernai sezoną nebuvo lydekų, kaip išvažiavo prie upės, tai ir nebenulipo nuo jos :)
O man kol kas tyli,mėginau ne vieną kartą.

Rapala, tai rapala, bet kai gaudė pagrinde šapalus, tai 90% rapalų dar nėra matę vandens.. Ir šiaip pas jį bent pusė voblikų dar nemaudyti. :)
Tai forume nelabai jis laiko turi sėdėt. Turi dar vieną ligą be voblikų - darboholizmas :)
Chaosas ir mano kol kas užrištas :-D Prakalbinsim. Jei ne, anūkas džiaugsis eilinį kart gavęs dovanų :) Pagal miniaškų skaičių, tai matosi, kad tavo Tėvelis šapalus kankint pasiruošęs rimtai. :grin: Bet va, kam tiek vieno modelio jų reik, tai net neisivaizduoju. Ir Rapalos, jei sakai, kad dauguma dar nemaudytų, tai tada irgi nelabai suprantama, kam tiek jų pirkt ir kaupt '''bum Peršasi mintis, kad ir tavo Tėvas tavo dėka spiningą į rankas paėmė :-D Tai ko nepaprotini, kad tiek vienos rūšies masalų nereik, kad pirktų tik tai, ant ko liaudis pagauna ir yra apie juos dafiga gerų atsiliepimų. Ar nepasiduoda mokomas :-D
p.s. Yra mano uošvijos kaime viena babcė, tai pamatytum, kiek ana turto prikaupus namie. Gauna penciją ir davai pirkt. Kai paklausi, Uršulyt, tai ar tau tiek tų makaronų ar druskos reik? Tai ji pareiškia, kad visko gali būt. O jei pabrangs, ar neduok die kokie neramumai, nebus. Tai ir perka :-D
 #354606   Tadunce
 25 Kov 2012 12:20
O tai kai Tu pamatai kokį modeliuką, kuris verčia ranką sudrebėt, kaip nepirkt? O kai pagauni ant jo, tai dvigubas tikėjimas :)
Matai, visada planuose truputi daugiau, ir žvejybų padaryt, ir visko, bet gaunas kaip gaunas.. Vistiek kažkada visi išsimaudys :)
Na, bent vonioj, tai turbūt dauguma pabuvojo :)
 #354608   Vitolis
 25 Kov 2012 12:25
Tadunce rašė:O tai kai Tu pamatai kokį modeliuką, kuris verčia ranką sudrebėt, kaip nepirkt? O kai pagauni ant jo, tai dvigubas tikėjimas :)
Matai, visada planuose truputi daugiau, ir žvejybų padaryt, ir visko, bet gaunas kaip gaunas.. Vistiek kažkada visi išsimaudys :)
Na, bent vonioj, tai turbūt dauguma pabuvojo :)
Na, viskas aišku :-D Da viens ligonis. Ir stipriai progresuojantis :grin:
Tai ko ne upelyje? Taip ruošeisi visą savaitę :shock:
 #354615   Tadunce
 25 Kov 2012 12:41
Grįžom, ruožą praėjom, kaip tik tada ir baidaristai prasidėjo...
Upelis super, tik krantuose takai neblogi jau...
 #354993   Rapalas
 26 Kov 2012 16:16
Jo, o jei dar saraso gale kaina dadejus ir gale TOTAL, tai isvis akytes nuraibtu, bet liga yra liga, gerai kad as tiek doleriu neturiu, nes ir pasman ji yra, bet as tiek voblu neturiu.
 #355006   Tadunce
 26 Kov 2012 16:55
Kažkada primetėm kiek įrangai palikom, tai per mus du gavosi suma su 4 nuliais. Jei per vieną kartą išleisti, tai tikrai skausmingai atrodo.
 #355008   -=Tadelis=-
 26 Kov 2012 17:08
Niekaip negaliu perprasti voblerių nieko su jais nepagaunu ,tik guminuką užmaunu iškart kibimai atsiranda.Vat ne man turbūt buratinai
 #355010   Taacis
 26 Kov 2012 17:12
-=Tadelis=- rašė:Niekaip negaliu perprasti voblerių nieko su jais nepagaunu ,tik guminuką užmaunu iškart kibimai atsiranda.Vat ne man turbūt buratinai
nu- ir kokkio dydzio lydekos kimba? Silkes po kilograma? :e:e
 #355032   Marius1
 26 Kov 2012 18:22
Taacis rašė:
-=Tadelis=- rašė:Niekaip negaliu perprasti voblerių nieko su jais nepagaunu ,tik guminuką užmaunu iškart kibimai atsiranda.Vat ne man turbūt buratinai
A tai ant vobleriio mamytės tik jama :-D
 #355033   Donasssss
 26 Kov 2012 18:27
Marius1 rašė:
Taacis rašė:
A tai ant vobleriio mamytės tik jama :-D
as ir biski nesupratau prie ko cia silkes... siaip as ir kazkaip sunkiau su vobleriais pagaunu,nu bet dar nepaluzau,siemet bandysiu dar daugiau demesio jiems skirti ir arsenala atnaujinau,tai bandysiu laika padalinti po lygiai vobleriui,gumai,blizgei ir po sio sezono darysiu isvadas...
 #355038   SauliusM
 26 Kov 2012 18:31
Taacis rašė:
nu jau geriau ant dzigo silkes po kilograma nei ant dzerko silkes po puskili vos uz dzerka didesnes :-D
:/brazasista :[anuol
blin, biskiuka papyliau kerosino netycia...
 #355042   Donasssss
 26 Kov 2012 18:39
SauliusM rašė:
Donasssss rašė:o kodel po vieno?
nu tai pats taip parasei.
vat taip ir kyla nesusikalbejimai... taigi aiskiai parasyta,kad gaudau as su vobleriais tik vat laimikiai neyspudingi,bet vis dar nepaluztu ir atsinaujines arsenala bandysiu ir toliau. bet jei ir po sio sezono rezultatai bus tokie pat,tai darysiu isvadas
 #355072   Taacis
 26 Kov 2012 20:04
SauliusM rašė:nu jau geriau ant dzigo silkes po kilograma nei ant dzerko silkes po puskili vos uz dzerka didesnes :-D
:/brazasista ...
:grin: geriau nulis ant jerko, negu silke ant bileko- nu kam ja kankint :superšokas , o dar ir girtis paskui- pagavu lydeka... Legalią! :mėlynvarla
 #355098   Evaldas Z
 26 Kov 2012 20:25
geriau 1 guminuko kablys, negu 2 ar 3 voblerio ar dzerko trisakiai... ir cia vel puiki proga N-taji karta apsvarstyt legalumo riba, pagavai-paleisk ir pan....
 #355104   Vitolis
 26 Kov 2012 20:34
Taacis rašė:
SauliusM rašė:nu jau geriau ant dzigo silkes po kilograma nei ant dzerko silkes po puskili vos uz dzerka didesnes :-D
:/brazasista ...
:grin: geriau nulis ant jerko, negu silke ant bileko- nu kam ja kankint :superšokas , o dar ir girtis paskui- pagavu lydeka... Legalią! :mėlynvarla
Nu bliahaSaulėns, visvien reikėjo inžnybt "malkų" tąsytojams '''bum :-D
Tai nafik tu gumą iš vis imi žvejybon, jei nutarei išmokt voblas baladot?
 #355118   SauliusM
 26 Kov 2012 21:00
Vitolis rašė:Nu bliahaSaulėns, visvien reikėjo inžnybt "malkų" tąsytojams '''bum :-D
aiskiai :-D taigi smagiau kai jautriai reaguoja :lol:
Taacis rašė::grin: geriau nulis ant jerko, negu silke ant bileko
tai kad kimba lygiai ta pati hujnia po puskili ant tu dzerku. niekaip nepasakyciau kad ant dzerku didesnes kibtu nei kitaip gaudant. paimk 15 cm guma ir 15 cm dzerka, tai dar klausimas ant ko didesne uzkibs. nors siaip tai su kuompataikysi tai didesnei po snukiu ant to ir uzkibs. tik tiek kad tas gaudymas su dzerku biski navarotnesni, tai su dzerku gaudydamas biskiuka gali vaizduot mandru pries visokiu kaimiecius ant ezero kranto katrie nifiga nesupranta ka cia tas durnius is miesto atvaziaves daro ir nafig ta paspalvota lenta vandenin meto.
ir isvis, didziausios lydekos kimba ant vartikliu ir ant kranku, bet idant taip negaudot nieks beveik tai to ir nezinot net. :lol: ai nu, atsiprasau, cia dar biski zibalo... ta prasme tepalai pasiliejo...
 #355165   Taacis
 27 Kov 2012 06:23
SauliusM rašė:
Taacis rašė::grin: geriau nulis ant jerko, negu silke ant bileko
ta prasme tepalai pasiliejo...
Idant ash nei Antas :v-ar a nei Tironas :x , tai temos labui trolių penėjimu neužsiimsiu :lol:
 #355183   henyte
 27 Kov 2012 09:03
Užsikabinam gumą džerko dydžio, bus lydžiai kaip ant džerko. Toj vietoj kur gylis aukščiau knyslės, dedam gumą, o ne kankinam voblą ir nereiks paskui skūstis, kad ant kažko nekimba...
 #355184   Tadunce
 27 Kov 2012 09:16
Tai taip išeina, kad su voblom, kur giliau visai nerekomenduoji gaudyt? :roll:
 #355204   henyte
 27 Kov 2012 09:57
O kam? Jei žinai, kur žuvis laikosi ir laikosi ji dideliam gylyje ir reikia pravedima daryt palei pat dugną, kam išradinėt dviratį?
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 60
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė