parodyk tu man lucky craft pointerio kopija kuri butu suspenderis. visos kopijos plaukiancios kai kamsciai...cesius rašė:Ar verta moket 50lt jai yra ne ka prastesnes daugelio vobliku padelku kurios dirba ne ka prasciau ir uz juokingas kainas
parodyk tu man lucky craft pointerio kopija kuri butu suspenderis. visos kopijos plaukiancios kai kamsciai...cesius rašė:Ar verta moket 50lt jai yra ne ka prastesnes daugelio vobliku padelku kurios dirba ne ka prasciau ir uz juokingas kainas
Kuris dydis? 8cm ar 10,5cm ?inco` rašė:na del to verta neverta tai kiekvienam asmeniskai sprest...as kai pirkau si modeli http://voblery.com.ua/en/catalog/artist.html tvicinimui irgi masciau ar jis vertas tu pinigu, bet dbr rudeniui manau dar kelis reikes nusipirktnes Tas raudongalvis jau suestas
nemaciau ka ten korsakas sian mete (laukiu kol imes i interneta laida), bet kolkas tai man smagiausi vobleriukai tvicinimui yra Jackson
toki ar panasu stengiuos visada turet dezuteje. Naudoju maziausias ismieras.Eufreedo rašė:sakykit ka manot apie si vobleriuka. zadu meginti didesniuse gyliuose,gal pavyks stambesne grazuole suviliot http://www.aiseszukle.lt/lydeka.html
10,5 pas maneMenke rašė:
Kuris dydis? 8cm ar 10,5cm ?
Ziurek latvijos foto ir pamatysi kad tai ne problemaSauliusM rašė:parodyk tu man lucky craft pointerio kopija kuri butu suspenderis. visos kopijos plaukiancios kai kamsciai...cesius rašė:Ar verta moket 50lt jai yra ne ka prastesnes daugelio vobliku padelku kurios dirba ne ka prasciau ir uz juokingas kainas
SauliusM rašė:parodyk tu man lucky craft pointerio kopija kuri butu suspenderis. visos kopijos plaukiancios kai kamsciai...
cesiau, tu matyt pats nesupranti, ka parasei. nu kokia prasme gaudyt tokiais vobleriais, prie kuriu reikia dar ir paciam prisitaikyt ir kuriu galimybes zymiai ribotos, kai tuo tarpu yra zymiai geresniu vobleriu?cesius rašė:Vat ir iskilo suds y pavirsiu, ' kiurio rankos kreivos , o kuris moka gaudyt su VoberiaisPagarba Vaidi
tiek rogos, tiek lee baitas eina i darba, kai turiu nora pratwitchinti palei dugna. Realiai iki 3.5 metru gylio , prie vangesnioAdrean rašė:Sveiki. Kas žinot, parašykit prašom, koks nerimo gylis (ir gal šiaip kokie atsiliepimai) šių vobleriukų:
Jackson Rogos, Lee Bait ir Artoron?
nera, juk siulem uzsisakinetcesius rašė:gal matet kur Klaipedoj max rapu yra pakankamai