tai dziaukis, kad pas zmones tik tokios bedos... 

Geriau zvejoti pragare, negu ziureti kaip kiti zvejoja rojuj
(Miltonas)
(Miltonas)
Teoriskai gali ir meteoritas ant galvos uzkristi.Xrapas rašė:Multiku su neatjungiamu valo vedikliu pirmas metimas gali prastai baigtislooking4snow rašė:...Ateini i zvejyba, perkisi pro akute ir tiek ziniu. Kam ten mazgus raisioti.
o kaip tas kotas? gal galima placiau? o tai ne kart jau apie ji girdejau, bet i nagus man dar nebuvo papuoles.Nerius rašė:...pasiemiau Chronarcha 101d7 su JBR 753C. ..
Labas, kaip tik turiu shimano aldebaran mg7, užsidėjęs aš ją ant st. croikso LXC 68MXF koto, gramatūra 7 -17 gramų. Mėtau ir 5 gramus, nors jau reiktų lengvesnio koto ir shimano aldebaran bfs xgVaikis rašė:
sveiki,
esu naujas castinge. tai norejau jusu nuomones ir informacijos.
turiu citica 201 ir uzsimaniau truputi rimtesnes riteles. nuziurejau fema.lt shimano aldebaran mg7 ir norejau jusu nuomones apie ja, zinau kad ji skirtritėa japonijos rinkai ir ji tas pats kas core 51, svarbiausias klausimas, iki kiek gramu geriausia metyt su ja? neapkrautu jos labai pointeriai 100?
is anksto dekui
Mykola rašė: O pointeris 100 ritės neapkraus, žiūrėk kiek kotą tavo apkraus
Nu jaučiasi tos apkrovosPiatras rašė: Tai žinoma smūginės apkrovos, kuri pareina nuo masalo į špūlę ir su petimi ~32mm/~7mm per pinjoną lupa į atbulinio stabdžio laikomą varantįjį krumpliaratį nieks jau neskaičiuoja ? ane
toks pats, butent RCN51 naudoju bugnely berods nuo 5600.Aruunis rašė:gal kas zinot abu garcia record 51 dydis bus toks pats kaip c4 5601?
aciu
http://www.zvejys.lt/market/spiningas-r ... -jerk.htmltrololo rašė:Ka pradedanciam galite is dzerkiniu kotu iki 250lt pasiulyti,geriau vienadali.vobleriai iki 90g.
o man tai sitas patinka, jis lengvas, pigus ir trumpas, blankas kisasi i rankena. Tik rankena reikia papjauti truputi.trololo rašė:Ka pradedanciam galite is dzerkiniu kotu iki 250lt pasiulyti,geriau vienadali.vobleriai iki 90g.
Va kietesnisMenke rašė:o man tai sitas patinka, jis lengvas, pigus ir trumpas, blankas kisasi i rankena. Tik rankena reikia papjauti truputi.trololo rašė:Ka pradedanciam galite is dzerkiniu kotu iki 250lt pasiulyti,geriau vienadali.vobleriai iki 90g.
http://www.zuklys.lt/index.php?page=cat ... egory=2431
jei reikia, tai galiu papigiaja pasiulyt va toki:trololo rašė:Ka pradedanciam galite is dzerkiniu kotu iki 250lt pasiulyti,geriau vienadali.vobleriai iki 90g.
piatras rašė:Pirmo iš pažiūros aiškiai per talpi špūlė, antras kažkiek geriautrečias
lebiodkė, o senasis megaforcas buvo pelnęs nepatikimumo laurus
na bet nėra tokio multiko kuriuo nebūtų įmanoma mėtyt kažką ir pagaut kažką...