kuo daugiau zinai tuo geriauSauliusM rašė:radai kuom dometis...
Buvo lakas, kai dabartiniai garsiausi vardai taip pat buvo noname... Jei tuomet niekas į juos būtų nekreipęs dėmesio, vargu ar šiandien jie būtų tokie, kokie yra... Ir ar iš viso būtų... Žinoma, šiuos žodžius norėčiau skirt ne tiek "kinietiškiems plagiatams", kiek bandymams sukurti ir pagaminti ką kors naujo, idomaus už priimtiną kainą... Tegu ir toje pačioje Kinijoje.SauliusM rašė:o siaip tai as kiek bandau suprast bet niekaip nesuprantu zmoniu kurie perka visokiu noname gamintoju rites
Jei spiningavimui naudos, tai kam jam ritė su galiniu stabdžiu? Vien dėl to ecusima žymiai geresnis pasirinkimas.Tanius rašė:Klasiokas, žinodamas šita forumiuką, labia prašė pasiteiraut apie šią: http://www.zuklys.lt/katalogas/index.ph ... oryID=2156 aš kaip ir siulau anam imt ecusima, bet vat nori šitos ir tiek. Galbū bereikalo atkalbinėju žmogų?
Turiu RYOBI EXIA 1000 dydzio... Pirkau gariunuose, bijau sumeluoti, bet man rodos mokejau 170 lt uz rite ir 20 lt uz papildoma bugneli.. Kainos ir kokybes atzvilgiu tai superine rite.. Ja naudoju mikromasaliniam spinigeliuj su 0,09mm pintu Salmo valu.. Jokiu kilpu,, jokiu problemu... Suka tyliai, vala kloja graziai... Galiu netgi drasiai teigti, jog ji man kur kas labiau patinka uz kita turima 1000 dydzio Shimano Stradic rituke.... Tad jai planuoji rite pirkti uz panasia kaina,, Ryobi Excia tikrai geras variantasEdga rašė:artimiausiu laiku zadu isigyt RYOBI EXIA kokie butu patarimai? dekui is anksto
F..reiskia stabdzio rusi..tai priekinio stabdzio zymejimas.. Tolesne einanti raide, rites karta nuo pirmo modelio Pvz. FA. pirma is savo gimines..FB..jau naujesnis, tas pats modelis, su kaskokeis pakeitimais..na ir ttt.Donasssss rašė:o kuom skiresi tas zymejimas FI,FC ir FB. kainos panasios o skirtumo nelabai susigaudau. cia spinui noriu