tuomahaukas rašė:Nesu linkęs sistemėlėje naudoti galvakablius, kad ir lengvus- svarelis pats nuskandina masalą.
O as net ir gaudydamas su 1 guminuku (ant pavadelio - svinukas) nemegstu galvakabliu, mieliau renkuosi paprasta kabliuka. Man atrodo kad tada krisdamas guminukas leciau sklendzia ir geriau vilioja eserius. Tiesa, svinuka megstu sunkesni, kokia 7 g ar net ir daugiau. Kalbu apie gaudyma 4-6 m gylyje.
tuomahaukas rašė:Kai išmoksi žaisti 1 masalu, papasakosime apie sistemėles iš 3 gumų... kurios šiaipjau nafig nereikalingos, apart einamos spalvos patestavimo, kuris kinta 3-4 kartus per dieną

Nebuciau toks kategoriskas. Ant sistemeles reik pripazint kibimu daznai daugiau buna (bent jau man). + kartais ir kokie 3 eseriai uzkimba

Bet siaip su sistema ner ydomu kazkodel tai.
skridzai, kas del technikos - man asmeniskai geriausiai buna tada, kai traukiu netoli dugno. Ty nuleidziu ant dugno, pasuku kazkiek tai apsisukimu ir vel nuleidziu. Besileidzianti masala irgi jama, bet sunkiau pakirst buna. Daugiausiai kibimu - kokia 5-10 rites apsisukimai nuo dugno.
Ateis rugpjutis - bus smagu gaudyt eserius !
P.S. tuomahaukai, taves su kaklarasciu dar nemates