http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... hasJS=true mano kad skumbrotai sitas bus...yra video,galima paziuret

Laikas Žvejoti- rimtos akcijos (grėsme piniginei)Magnumas rašė:kur pirkai? as ir planuoju isigyt dvieju daliu vobleri niekada nebandziaubet nuziurejau berods jointed shad rap melsva
Kad valą susuka, tai tiesa, bet kad pavadėlį susuktųMagnumas rašė:kad labai pavadeli susuka meppsai (ypac volframini)
Tai užsidėk papildomai suktuką, kame problemaMagnumas rašė:volframiniai pavadeliai pas mane tik su vienu suktuku todel ir susuka,nors dabar tokiu nebeperku,bet vistiek neperpratau meppsu darbo - man jie kazkaip labai paveluotai "uzsiveda"
Jo, maps firmos visi dirba kuo puikiausiai, taciu, kaip paaiskejo ziurint dvd apie zvejybos ypatumus rusyjoj, tai profai kaip tik sneka, kad mapsas arba taip sakant sukre turi vos dirbt, tai yra netgi retkarciais galetu ir net nesisukt, nes kuo labiua sukasi tuo didesne atrodo ir baido mazesnius eserius ar lydekiokius. Man irgi idomiai cia pasirode, nes visa laik ziuriu, kad dirbtu kaip uzvesta. Ar cia yra teisybes ar ne? Net nezinau? Vis del to daugiausiai kibimu trurejau ant tu sukriu, kurios dirbdamos net spina lenkiasaciokas rašė:Visiskai sutinku su alkanu,vien firmos "mepps" sukrem gaudau jau seniai seniai ir kad neuzsivestu buvo vienintelis variantas, kazkoks mepps bug. Visi kiti dirba kuo geriausiai ir nera jokiu velavimu. Ir tai faktas
Jei tai teisybė - tai privalumas. Nei smulkūs ešeriai nei nelegalios lydekėlės manau didelio džiaugsmo nekelia, tai geriau lai ir nekimba. O tai užkibusios besiblaškydamos nubaido didesniasias.litovcas rašė:...... kuo labiua sukasi tuo didesne atrodo ir baido mazesnius eserius ar lydekiokius. ...... Ar cia yra teisybes ar ne? ....
Saugirdas rašė:Šūdas ne vobleris, arba nemoko su juo naudotis. Apsoliučiai grybą pjauna. Savadarbis gražiau dirba. Aš tokį turėjau, mainiau į tris turginius voblerius, kaip betraukčiau į šoną meta. Gal brokas galėjo but?martiz-zz rašė:gal kas zinot kur klaipedoi yra pirkti rapala x-rap jointed shad?
cesius rašė:Nu dar neteko susidurt su rapalos broku
orangitto rašė:tie shad jei per greit trauki tai beveik visi i sona varo, turiu paprasta shad rap ir xrap shad pas abu tas pats
piatras rašė:Vyručiai, norint ekstremaliai tampyt, reikia idealiai "suvedimą" padaryt: guldai į stiprią srovę ir žiūri link kurios partijos linksta , dešinių ar kairiųcesius rašė:Nu dar neteko susidurt su rapalos broku. Jei susibalansuoju gaudyt iš kairio kranto tai dešiniam jau grybas (stovinčiam dar nenumirčiau)
piatras rašė:Ar egzistuoja absoliutus nebrokas..? O jei nevalstybine: хорошему нет предела
![]()
P.S. Prie mano samprotavimų - ne dievai puodus lipdo...
martiz-zz rašė:na nezinau man gerai ditbo ir tikrai pagaudavau.Saugirdas rašė:Šūdas ne vobleris, arba nemoko su juo naudotis. Apsoliučiai grybą pjauna. Savadarbis gražiau dirba. Aš tokį turėjau, mainiau į tris turginius voblerius, kaip betraukčiau į šoną meta. Gal brokas galėjo but?
cesius rašė:Neteko dar matyt nei rapalos nei salmo broko, norsa zvejoju ne dvi dienos
SauliusM rašė:nu salminiu brokuotu tai ne vienas man papuoles buvo... ypac minnow serijos:
http://www.salmo.com.pl/page.php?id=35
cesius rašė:Nenoriu gincytis ir zimona daryt jokios reklamos, bet ar negali but kad jus kazka netaip darot su jais, man toks jausmas buvo kai zam voblika paemiau, bet paskui susidraugavau
SauliusM rašė:tai kad nei daryt nieko nereik, paimi ir pasiziuri ir vizualiai matos, kad vobleris kreivas.cia as butent apie salmo minnow jeigu ka.
cesius rašė:Esu Saulynai mates baisiai kreivu vobliku, net neysivaizduoju kaip jie turetu dirbt pagal savo formas, bet liezuvekliai ir kilputes budavo taip sureguliuotos jog ir srovej nespjaudavo. Paprastas pvz: turejau kazkada Valukonio mazyliu nemazai, partija tapati bet vienam reikedavo vienokio mazgo kitam kitokio, o treciam dar ir mini volframinio pavaduko, tik taip eidavo prisisnekint. Manau cia kreivumas darbo atzvilgiu kartais gali but pliusas
SauliusM rašė:nu kad kitakart ant belekaip dirbancio dar daugiau pagaut gali tai taip, bet mes lyg ir ne apie tai kalbejom. nors tiesa sakant, po to kai man tokie keli kreivi salminiai papuole tai as salmo nebeperku ir nebenaudoju.
blight rašė:Na pas mane Salminiu arsenale vienu ish daugiausiai, bet anei vieno nepapuole brokuoto, dirba irgi be priekaishtu, nei vienam neteko sukiot kilpikiu (ka beje dariau praeita savaitgali net 4riems L-minnow). O va Rapalos viena isigijau kazkoki gumbuota, jau rashiau auksciau
SauliusM rašė:o vat L-minnow man tai nei vienas nebuvo brokuotas papuolesisvis nei vieno brokuoto yo zurio nesu mates.
blight rašė:Tai jau cia matomai kokia partija pareina, ish senuju nei vienas negrybavo, o naujai pirkti 4 ish 4riu griuna ant shono![]()
Turiu. Gaudau. Geras vobleriukas. Savo kainos vertas. Kiek turėjau, visi dirbo ok. Kaip ir visi kiti salminiai. Aišku, didelėj srovėj "nestovi" super duper, ale nė kuom ne prasčiau už visus panašios kainos voblerius.SauliusM rašė:tai kad nei daryt nieko nereik, paimi ir pasiziuri ir vizualiai matos, kad vobleris kreivas.cia as butent apie salmo minnow jeigu ka.