Aš tik vot nesupratau kuo šie blynai geresni už paprastą švinuką ?

Uzsabacini ant valo (priesh pavadeli) atatinkamo svorio shvino ir problema ishspresta. Nezinojau, kad tu ir velkiaujicesius rašė:Gal yr protingu zmogu kuris paporintu ar nuoroda numestu apie tuos blynus voblikui uzskandint, ar prie to blyno reikia viso gargaro su trosais ir svoriais
Dėl greičio galima ginčytis, kas geriau elektra ar benzas, o , kad lydekos nesibaido , tai tikrai.Sykį praplaukinėjom upeliu iš vieno ežero į kita , gylis 1.5 m , kolega deda sukre ir traukia paskui valtį, kibimas, apie 2 kg valtyje, nuo to sykio kolega irgi netiki tokiom kalbom.Kiek teko domėtis, netgi tas garsas lydekas suerzina ir jos tampa aktyvesnės: antrą sykį plaukiant tuo pačiu maršrutu yra didesnė tikimybė sulaukt kibimo, na aišku, jei intervalas tarp palukimų nėra poros valandųHIPIS rašė:Pasikele klausimas..tiksliau teorinis isvedziojimas.
Kokia jusu nuomone apie benzininio variklio keliamo garso itaka zuvu kibimui velkiaujant..
pvz.. nuo 3- 4m iki 7m gylije...
Tiesiog gal kas ka bruksteltumet, nes man jau keli zmones sake kad jei gylis apie 5m. ar mazesnis su benzu nekas....
Na aš be jų tvarkos dėžėj praktiškai neįsivaizduojuVegys rašė:...Aš irgi pan bandau, nes tokius didelius masalus dedu vieną dėžutę. Jei su palaidais kabliais - traukdamas 1 voblerį ištrauksi visus...
jei pulkas mazas ir zuvys laikosi giliai - tai tiesiog praplaukiu,Vegys rašė:Diaboliq, liuks straipsniai. Ale turiu keletą klausimų.
Užtikęs seliavas, praplauki pro pulką ir viskas ar plaukioji ratu aplink jį ? Jei ratu - kiek laiko skiri vienam pulkui ? Kitas klausimas iš tos pačios serijos - valo išleidęs būni 50 m, tai "ant vietos neapsisuksi. Kaip tu nepameti seliavų pulko (žymiesi gps'e vietą / gal visą laiką įjungtas gps'as rodo tavo plaukimo trajektoriją ar ... ) ?
velkiauju vienas trimis kotais ir nematau reikalo planeriams... na nebent pas tave kokie 6 vienu metu uzleisti ;)zvejoklis rašė:Gal kas nors velkiaujate su planeriais? Noreciau pabandyti.
kokiu dar tau modeliuku reik,kai ir taip 6:1 malku vakar pakrovei man ...martiz-zz rašė:gal kas isduosit kokius modeliuku vobleriu suveikusiu jum iki 5m gilio nerenciu virs 11cm?
Yra tokie NILS MASTER INVINCIBLE 15 cm su metaliniu (beveik trikampiu) liežuvėliu , kaip tik iki 5m neria, taip pat AISE klasikikiniai didieji (iki 20 cm) tiek neria, nu ir jau minėti RAPALOS magnumai (14-18cm) plaukiantys. Visi gaudo velkiaujant.martiz-zz rašė:gal kas isduosit kokius modeliuku vobleriu suveikusiu jum iki 5m gilio nerenciu virs 11cm?