Tik ten maciau
.

Info turi buti cia- www.maxfishing.net Paciame forume dalyvauja ir tas zmogus pagal kurio uzsakyma is gaminami sitie spiningai. Максим Балаченцев. Ten jo nikas БМП. Daugiau informacijos nej sitame forume vargu ar kur rasi.........Universalas rašė:Tik ten maciau.
Ka ir rase auksciau:obsidian rašė:Parekomenduokit koki koteli mikrikam . Galvos iki 6gr butu. kaina iki 200 LT
Šito būtent tokio ilgio nėra pirkti - aš jo ligšiol neįsigijau, nors išsirinkau jau prieš porą mėnesių.Liveris rašė: Colmic Pearch Cmpetition 2,3m
Na as ir jo ieskau, Rovana sake gal menesio gale bus.vk rašė:Šito būtent tokio ilgio nėra pirkti - aš jo ligšiol neįsigijau, nors išsirinkau jau prieš porą mėnesių.Liveris rašė: Colmic Pearch Cmpetition 2,3m
Aha, turi gauti prekių konteinerį. Bet jei šįsyk neatveš - praktiškai reiks ieškoti kitokio modelio. O šiemet, kaip nekeista, nelabai kas girdėti apie naujus gerus mikrikinius kotelius. Tikėjausi, kad populiarėjant mikrinimui pasiūla pagerės, bet kažkodėl ir šiemet kaip gerus kotelius visi mini tuos pačius senus modelius.Liveris rašė: Na as ir jo ieskau, Rovana sake gal menesio gale bus.
Psio niekas nebemikrinavk rašė:Tikėjausi, kad populiarėjant mikrinimui pasiūla pagerės, bet kažkodėl ir šiemet kaip gerus kotelius visi mini tuos pačius senus modelius.
Su kuo lygini, kai sakai, kad labai patiko?obsidian rašė:Vakar toki mikrinimui pasiemiau http://romada.lt/shop/index.php?route=p ... ct_id=1636
Gal kas esat bande? man labai patiko
kiek palinko tik uzkabinus ir nejudinant manau nera taip svarbu, svarbiau yra kad dirbtu virsune truktelejus masala ji turetu linkti, na kaip balalaikos sargelis pnsLiveris rašė:Na vakar normaliai apziurejau KOnger world champiom tango 240 1-8g. Tai pirmas ispudis nekoks, virsunele pagal apziurejima zemoji riba nuzeminta, uzkabinus 2,5 g galvakalbi ant galuneles ji palinko tik vos vos
zinau,smagus,bet per ilgas:)Liveris rašė:dar colmic pearch
ash naudoju....judesys rašė:gal kas zinot kokie atsiliepimai apie Daiwa Megaforce Jig spiningeli?galvoju nusipirkt..
jau turiu as ji,tikrai smagus,geras kotukasash naudoju....man smagus daigciukas, jei patinka greiti kotai nenusivilsi...
Kiek kapeiku jis?judesys rašė:jau turiu as ji,tikrai smagus,geras kotukas