Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #180430   Rukis
 23 Kov 2010 19:16
Tai galu gale patarkit kur jieskot,parduotuves kokios ar pan. Nesakau,kad butent tokia ir tokia ziuriu,paprasciausiai nieko normalesnio ir kokybisko nerandu. Zinot koki nors modeli konkretu tai pasidalinkit informacija,o dabar visi abstrakciai.
 #180437   Taacis
 23 Kov 2010 19:41
rytukas rašė: beje, užmėčiau akį į Greys GRXi braidymo striukę. yra kas dėvinčių? jos skirtumas nuo Greys G serijos patvaresnė medžiaga ant pečių kupros ir alkūnių. kaina 600lt - 14%, G srija kaina apie 400Lt. įdomu, ar verti tie sustiprinimai tų pinigų? (papildomos kišenės ir t.t. nesvarbu).
ir jei jau yra dėvinčių vieną ar kitą striukę iš Greys'ų, kaip Jums jų kapišonai ir kaklas?

http://fly.greysfishing.com/en-gb/produ ... ng-jacket/
Neshi0oju GRX braidymo striuke- bet nieko nezhinau apie G serija :oops:
GRX man labiausiai ish visu patiko del rankogaliu. Visa kita- tenkina pilnai. Sakau tenkina, nes kazhkaip dabar pagalvojau, kad zhuvaudamas niekada nemislydavau apie striuke- reishkia viskas OK. Kai ykyriai krapnoja tai pasidaro vesu pechiams- logishka, juos labiausiai aplyja, o su nekvepuojanchiom striukem to nepasijauchia. Zhodzhiu striuke, kuria galiu drasiai rekomenduoti. Beje ishsirinkau ir ishsimatavau ABU-Partneriuose, bet kadangi ish anglijos su siuntimu gavosi 150lt pigiau, tai teko pirk internetu
 #180442   henyte
 23 Kov 2010 20:02
Rukis rašė:Tai galu gale patarkit kur jieskot,parduotuves kokios ar pan. Nesakau,kad butent tokia ir tokia ziuriu,paprasciausiai nieko normalesnio ir kokybisko nerandu. Zinot koki nors modeli konkretu tai pasidalinkit informacija,o dabar visi abstrakciai.
Nezinau as liemeniu modeliu , nesu toks didelis snobas , kad net zvejybiniu rubu pavadinimus ir markiruotes prisiminciau...Turiu 3 liemenes , nesioju daug metu ir nelabai man ju pavadinamai rupi , kaip rasiau ziurek medziagu kokybe , o kur ieskot , kur daugiau zuklei prekiu ieskot jai ne zukles parduotuvese ?
Kuom pavyzdziui tokia tau butu bloga : http://romada.lt/shop/index.php?route=p ... uct_id=360 ?
 #180447   rytukas
 23 Kov 2010 20:13
GRX čia senelėsnis modelis. pas man bridkelnės GRX. žiūriu ex Abu partneriuose, dabar KOTAS.
rankogaliai ir jėginiai. yra dvi išorinės kišenės, kurios pasmerktos prilyti, dar penkios kišenės izoliuotos. o kaina tai proto ribose. jei e-šopuose su siuntimu kainuoja 450lt, tai pas juos 515lt.
šiaip poryt kokį tais loop'ą ant pečių užsimesiu ir dar ariflo kandidatų sąraše. o įsigijimo laikas iki balandžio 19d. taigiš pasirinkimui laiko tikrai dar yra.

Taacis rašė: Neshi0oju GRX braidymo striuke- bet nieko nezhinau apie G serija :oops:
GRX man labiausiai ish visu patiko del rankogaliu. Visa kita- tenkina pilnai. Sakau tenkina, nes kazhkaip dabar pagalvojau, kad zhuvaudamas niekada nemislydavau apie striuke- reishkia viskas OK. Kai ykyriai krapnoja tai pasidaro vesu pechiams- logishka, juos labiausiai aplyja, o su nekvepuojanchiom striukem to nepasijauchia. Zhodzhiu striuke, kuria galiu drasiai rekomenduoti. Beje ishsirinkau ir ishsimatavau ABU-Partneriuose, bet kadangi ish anglijos su siuntimu gavosi 150lt pigiau, tai teko pirk internetu
 #180964   Vaidis
 25 Kov 2010 13:03
L turėtų būti geras, nes ankstyvą pavasarį reik ir po apačia ką nors pasimaut, nešilta vandey stovėt keturias valandas :?
 #181093   tomas123
 25 Kov 2010 21:45
o kajus manot apie rapalos akiniu ar y juos verta ziureti? pakomentuokit jei tureje
:grin:
 #181891   karosiukas
 29 Kov 2010 13:14
savas rašė:Vien tik uztamseje stiklai negelbeja, kai daug atspindziu. gerai,kad dar ir poliarizuoti butu. Arba kitas variantas
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
tai sutinku, poliarizuoti lesiai irgi reikalingi, tik kai pasidariau apie tai nepagalvojau, reikes uzvaziuoti i optio optika da karta pasiteirauti gal galima prideti ir toki dalyka. :)
 #182017   Taacis
 29 Kov 2010 20:55
karosiukas rašė:
savas rašė:Vien tik uztamseje stiklai negelbeja, kai daug atspindziu. gerai,kad dar ir poliarizuoti butu. Arba kitas variantas

tai sutinku, poliarizuoti lesiai irgi reikalingi, tik kai pasidariau apie tai nepagalvojau, reikes uzvaziuoti i optio optika da karta pasiteirauti gal galima prideti ir toki dalyka. :)
Ash tai va tokius deduosi ant savo akiniu ir liuks
http://www.solano-sunglasses.com/fishing/index.php FL 1061 (mano tiksliai tai 1059- panashus)
Kas liechia klipsus prisegamus ant akiniu- gerai, bet jie labai braizhosi ir lengvai pametami, kai atsilenki y virshu ir varai per krumynus.

P.S.: ir kiek gi karosiukas reklamuos ta savo obtijo optyka?
 #185994   Tadunce
 11 Bal 2010 11:26
Klausimelis butu,, Kiek ziurejo bridkelniu, visos buvo su kaip vailokiniu padu ( cia kalba eina apie neoprenines bridkelnes su vientisais batais). Tai kur bus patogu su tokiu padu? Ar ieskoti guminiu padu normaliu?
 #186022   henyte
 11 Bal 2010 14:26
Tadunce rašė:Klausimelis butu,, Kiek ziurejo bridkelniu, visos buvo su kaip vailokiniu padu ( cia kalba eina apie neoprenines bridkelnes su vientisais batais). Tai kur bus patogu su tokiu padu? Ar ieskoti guminiu padu normaliu?
Cia tipo , kad ant akmens nepaslystum :superšokas ...
 #186023   Tadunce
 11 Bal 2010 14:27
Na tai taip ir maniau, kad cia ant akmenu gerai, bet ar nebus kaip karvei ant ledo, kai reiks per koki purviuka prabristi, ar moli, ar tiesiog einant krantu i kita zuklaviete?
 #186031   Airis
 11 Bal 2010 15:26
apie guminius padus,kaip jie luzta,gali papasakoti Agis. ir isvis apie tokias brydkelnes nekokia nuomone sklando.
 #186050   cesius
 11 Bal 2010 16:45
O sumauti veilokai atsilupa ir hren niekas ju nepriklijuoja, geriausia manau atskirai kelnes ir batai su guminiu padu :!:
 #186056   Tadunce
 11 Bal 2010 17:11
Geriausia, bet netikiu, kad daugiau keliu sezonu tarnaus tos kelnes, todel galimes atsinaujinti..
Juo labiau, kad nebraidysiu po sabakstynus visokius..
Tai su kokiu padu geriau ar blogiau butu, jei jau pirkti neatskirus?
 #186058   Vaidis
 11 Bal 2010 17:20
Turiu paprastas 'Solvkroken' neoprenines bridkelnes su guminiais batais ir veilokiniu padu, nemokėjau nei 200 tautiškų, ale jau antrą sezoną braidau po jūrą y nieko joms nenutiko, nei siūlės leidžia, nei ką...kol kas... :lol: Karklėj užsiropščiu ir ant akmens vieno kito, dar nebuvau nuslydęs nei karto, apart kai banga nuverčia :lol: , bet tai tiek aš ir braidau, preitą sezoną gal 20 kartų buvau, šiemet 5 :roll:
P.s. kaip už tokią kainą, tai esu labai patenkintas :gutgut
 #186059   Donis
 11 Bal 2010 17:27
Tadunce rašė:Geriausia, bet netikiu, kad daugiau keliu sezonu tarnaus tos kelnes, todel galimes atsinaujinti..
Juo labiau, kad nebraidysiu po sabakstynus visokius..
Tai su kokiu padu geriau ar blogiau butu, jei jau pirkti neatskirus?

Pirk paprastu guminiu padu,nes veiloku uzsiknisi ciuozineti pakrantem molingom ar seip apnestu purvu,ziema tas pats,prie veiloko kimba sniegas,didziulis vargas,seip gerieji brydkelniu gamintojai,po truputi atsisakineja batu su veiloku,turiu ir tokius ir tokius,cesiau,pas mane simmsai veilokiniai jau penki metai ir jokio plysimo pozymio,nors einu pakrantem kaip arklys :-D
 #186151   audrutis
 11 Bal 2010 21:05
cesius rašė:O sumauti veilokai atsilupa ir hren niekas ju nepriklijuoja
Prisiuvo man veilokus batsiuvys ir paeme tik 25 litus uz abu. Jau isbandziau poroje zukliu - atrodo patikimai ir manau laikys. Jei kada nuplys - nunesiu ir prisius vel :)
 #186171   krioklis
 12 Bal 2010 01:20
sveiki gal kas turit striuke vision clasic arba vision flywater long kokie atsiliepimai ar jos tikrai yra kvepuojancios, gerai isgarina prakaita ar netenka grezti drabuziu grizus is zvejybos iki masinos, idomu kokie jusu atsiliepimai?
 #186224   Kunca
 12 Bal 2010 10:20
turiu vision flywater long, tikrai kvepuoja ir garina neblogai. pusdieni pabuvus po lietum suslampa kisenes, bet kiaurai dar neperslapo niekad.
 #186226   Taacis
 12 Bal 2010 10:25
Vistik radau ant striukes uzhrasha - GRXi ''plot
O kas del kisheniu, tai yra mazhdaug taip, kad trys yra neprilyjamos. Dvi paprastos kishenes (beje y jas neprilyja, o rankoms visai shilta), dvi su skylutemis vandeniui ishbekti... Bet braidant vanduo pakliuna visur, saugiausia kishene, ta kur "prie shirdies". Visose kitose shikpopieris sushlampa.
rytukas rašė:GRX čia senelėsnis modelis. pas man bridkelnės GRX. žiūriu ex Abu partneriuose, dabar KOTAS.
rankogaliai ir jėginiai. yra dvi išorinės kišenės, kurios pasmerktos prilyti, dar penkios kišenės izoliuotos.
Taacis rašė: Neshioju GRX braidymo striuke- bet nieko nezhinau apie G serija :oops:
GRX man labiausiai ish visu patiko del rankogaliu. Visa kita- tenkina pilnai. Sakau tenkina, nes kazhkaip dabar pagalvojau, kad zhuvaudamas niekada nemislydavau apie striuke- reishkia viskas OK. Kai ykyriai krapnoja tai pasidaro vesu pechiams- logishka, juos labiausiai aplyja, o su nekvepuojanchiom striukem to nepasijauchia.
 #186273   drakonierius
 12 Bal 2010 14:46
GRXi wading jacket, išbandžiau šį banguotą savaitgalį. patiko. sausos kišenės liko sausomis, buvau užklotas bangomis visu ūgiu n+1 kartą ir nuėjęs paplūdimiu ir pasivaikščiojęs nidoje 5-7km - prakaitas nugara netekėjo. teisingai parinkti rūbai leido jaustis patogiai tiek mirkstant jūroje, tiek pasivaikščiojant grįžatnt namo.
 #186281   Taacis
 12 Bal 2010 15:09
Vat nesumastau- kodel mano kishenese buvo shlapias popierius... Gal vistik popierius buvo "shlapioj" kishenej... Nes dukra ishsiiminejo akmenukus ir sake- ten dar yra kazhkas shlykshtaus :). Nu nebepamenu kur akmenis dejausi. Reiks kita syky rimchiau pasitikrint kuriose kishenese sausa kuriose nelabai...
 #186289   drakonierius
 12 Bal 2010 16:08
yra dvi, sandariais užtrauktukais dengtos kišenės - tik jos sausos. tos didžiosios po kažkiek laiko daužymo bangomis - šlapios.
 #186371   Taacis
 12 Bal 2010 21:31
tos didzhiosios turi netgi skyles vandeniui ishbegti
 #186810   Vaidis
 14 Bal 2010 14:43
Avalynė, avalynė, avalynė..
Ką galėtumėt parekomenduot iš avalynės (kokybiškos ir patogios, nes turiu bėdų su čiurnomis) aktyviam vaikščiojimui pakrantėmis?
Galėčiau skirti apie 300lt
 #186873   henyte
 14 Bal 2010 16:36
"Armijai ir civiliams" neblogu-nebrangiu goretex'iniu "cebatu" buvo ir dar praeita savaite -30%...
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 148
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė