O simmsu tada 25-30lt ?dusys rašė:Keista kad kitaicai is polarteco nesiuva. Tada tu pirstiniu kaina butu 20 litu

O simmsu tada 25-30lt ?dusys rašė:Keista kad kitaicai is polarteco nesiuva. Tada tu pirstiniu kaina butu 20 litu
Tironas rašė:ilgai tas klausimas sprendziasi jau. polartekui ne 5 ir ne 10 metu.
tai as klausiu, ar vision isyra? ar spaudzia? ar kas jos pasidaro?
Daugirdas rašė:O simmsu tada 25-30lt ?dusys rašė:Keista kad kitaicai is polarteco nesiuva. Tada tu pirstiniu kaina butu 20 litu
dusys rašė:Daugirdas rašė:O simmsu tada 25-30lt ?dusys rašė:Keista kad kitaicai is polarteco nesiuva. Tada tu pirstiniu kaina butu 20 litu
Na siuvant Simmsus laiko sugaista ir darbo ideta 5 kartus daugiau ir tai as vertinu ir man nusispjaut kaip jos vadinasi simms ar vision.
Ne tame reikalas kas pradejo. Paprasciausia tavo pozicija ir saliskumas labai varzo sita diskusija, tai geriau ir nesiplesti.Tironas rašė:na risam tai risam. ne as ir pradejau ;)
Tai as nesaliskas siuo klausimu ir turiu abu produktus (vision ir simms), todel i sitai:dusys rašė:Ne tame reikalas kas pradejo. Paprasciausia tavo pozicija ir saliskumas labai varzo sita diskusija, tai geriau ir nesiplesti.Tironas rašė:na risam tai risam. ne as ir pradejau ;)
galiu pasakyti- losh, pizdiosh i pravakacija. Simsai man smagesni del to neopreninio intarpo nebuvimo. Jeigu ziuret, kad pirstines butu is polarteco ir nesinori moket labai daug pinigu, tada vision kaip ir be klausimu eina... jei pinigai dzin, tada tikrai simsiukai smagiau pasiuti. O jei viska apjungus- geriau simsiukai per ispardavima.dusys rašė:Na siuvant Simmsus laiko sugaista ir darbo ideta 5 kartus daugiau ir tai as vertinu ir man nusispjaut kaip jos vadinasi simms ar vision.
O kam tokius dalykus pirkt zv parduotuveje?Marius1 rašė:Kauno Salmolitoj yra šito skalbiklio?
Ir kokia kaina? :D 2 ar 3 kartus brangiau?Tironas rašė:yra. neklausyk to pienburniovaziuoji nusipirkt matyliaus pasiemi skalbinklio, patogu.