Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #545636   martiz-zz
 17 Vas 2014 11:04
Tironas rašė:o kurios yra kokios? kalba apie to pacio lygio, beveik pigiausia modeli?
Pora pazystamu turu patagonia pigiausius modelius, jokiu bedu :roll: solvkroken bent senas modelis, bet jos negrazios :-D
 #545638   Tironas
 17 Vas 2014 11:22
pora pazistamu turi Ikon ir jokiu problemu :)
o apie krokenus tai taip irgi atsargiau, kad jokiu problemu :)

nenoriu as nieko aiskinti ka aiskinau simta kartu. yra patagonia, yra simms yra taimen yra dar biliakiek tu bridkelniu. tikit stebuklais- pirmyn.
 #545693   Paulius_K
 17 Vas 2014 13:55
Mano supratimu, tai garantija sioj vietoj kai kuriems gali buti visiskai dzin. Pvz, isvaziuoji tu kokiam menesiui i siaure ir nieks tau ju ten nepakeis. Is kitos puses nesu susidures su Vision garantijom, tai nieko negaliu sakyti, tik klausimas per kiek laiko pakeicia? Kaip suprantu keicia ne Tironas ir ne Salmo o Vision, tai kiek laiko tas uztrunka, nes jei tai issitesia iki kokiu 2 men sezono metu, tai menka paguoda, kai pats "darbymetis". Na cia manau Tironas gali daugiau pakomentuoti. O del bridkelniu laikymo ir nelaikymo, tai nemaziau svarbu ir kaip jos tau tinka. Zinau atveji, kai vienam kolegai LL Bean, laike 5 ar 6 metus, ir jei jo paklausti siandien kurios yra pacios geriausios, vienareiksmiskai gautum atsakyma, kad pastarosios. Tuo tarpu kitas pazistamas tuo paciu metu nusipirkes tas pacias, jau po metu lope. Lope ne kur kitur, o per kelius, kur pratryne vos ne kiaurai. Man paciam turetas Vision jau per pirmus metus prasitryne per kelius, tai tuometinio extrymo as daugiau nepirkciau nes jis man netinka, nezinau kaip butu su kitais Vision modeliais. Bet gal tas extreem kitiems anatomiskai bus super. Simms G3 man laike 4 sezonus. Dabar nusipirkau Taimen uz apie 500 Lt, jei laikys du sezonus, skaitau, kad bus super. Nekeliu joms tokiu aukstu reikalavimu kaip Simmsui, nes biski ir kainu kategorijos skirtingos :) O jei kas manot, kad yra bridkelniu tinkanciu visiems, tarnaujanciu 5 metus ir daugiau - na tokiu tipo "pigiai, daug ir skaniai", tai nusileiskit ant zemes, nes paskui kalti bus visi aplinkui o ne jusu lukesciai ;)
 #545805   Tironas
 17 Vas 2014 20:16
o vat visiono extreemai laikydavo po 5-6 metus. ir isvis pries kara gamindavo bridkelnes kurios ilgai tarnavo. dabar jausmas tox kad daro keliem metam.
del prasitrynimo tai cia jau ne kokybe o grynai pasirinkimas. pats turi zinoti kaip kiek ir kur zvejoji. gali rinktis labiau kvepuojancias ir lengvas ir gali vos ne brezentines kaip simms g4 ar tarkim vision opas, kur bala zino ar ka dar kvepuoja, bet uztai ilgai nesusitrina.

paprastai vision keitimai trunka 1-3 savaites. gali buti ir kelios dienos. problema buna sezono pabaigoje, kai jau nebera i ka keisti. tenka laukti kito sezono
 #545819   arvydas_
 17 Vas 2014 20:56
iusegun rašė:
arvydas_ rašė:... o Vision jau atsikandau...
katrie cia tokie neskanus vision'ai?
Turbūt labiau neskanus buvo garantinis aptarnavimas, o ne pačios bridkelnės kurios buvo brokuotos (juk visko pasitaiko)
O nepasisekė su Vision Kura.
 #545829   arvydas_
 17 Vas 2014 21:25
Trumpai :
Buvo ruduo, nusipirkau naujas bridkelnes, po kelių savaičių pastebėjau, kad viena koja drėksta. Pridaviau atgal, pripažino jog tai brokas, bet pasiūlė, kad patys gali suklijuot ( arba gražinti pinigus ) į kitas nekeitė. Sezono pabaiga ( iki lašišų draudimo buvo likę 2-3 savaitės) man ne pinigų, o su kuo braidyt reikia !!!
Kažką kitko parsisiūsti iš svetur nebuvo pakankamai laiko, tad likau be bridkelnių
Galbūt kam nors atrodys , kad kas čia tokio, paima / suklijuoja ir toliau sau braidai, bet mano nuomonė tokia,kad perkant naują daiktą - jis turi būti kokybiškas ( šiuo atveju sausos kojos) . O jei ta siūlė nekokybiška ir vėliau kitoje vietoje leis??? Susiklijuoti ir pats galiu, pasibaigus garantijai ...
 #545831   martiz-zz
 17 Vas 2014 21:30
o tai jei grazino pinigus, kodel negalejai uz juos tokias pat iskar nusipirkt? :roll:
del servizo vision tai tikrai gerai, nusipirkau as ikon, pradejo leist, suklijavo, pradejo kitoj vietoj leist, pakeite, aisku pakeistos vel pradejo leist, bet jau pats klijavau, nes pats sezonas buvo... sriuke leido, be problemu ir pakeite, nauja pats truputi pasitvarkau. servizas :gutgut :gutgut tik gal as labai nesekmingas esu, nu ir papuola man brokai 'viarkt
 #545835   arvydas_
 17 Vas 2014 21:34
Na nepatiko man tokie bajeriai, kad naują daiktą klijuoti.
Tai ir kitas pirkt iš to paties tiekėjo nebesinorėjo.
Bet čia tik mano nuomonė ir mano įsitikinimai.
 #545957   arabas
 18 Vas 2014 09:21
Na, Marti, gerą reklaminę kompanija čia užsukai. Tironas dabar kur nors kamputyje tyliai graudžias ašaras ryja. :lol:
martiz-zz rašė:... del servizo vision tai tikrai gerai, nusipirkau as ikon, pradejo leist, suklijavo, pradejo kitoj vietoj leist, pakeite, aisku pakeistos vel pradejo leist....sriuke leido, be problemu ir pakeite, nauja pats truputi pasitvarkau. servizas :gutgut :gutgut
:-D
 #545962   Airis
 18 Vas 2014 09:33
Na tokiu ciudu su solvkrokenais nera buve. Jau antrus baigiu sunesioti, apsauginis lopas ant subines baigia sudilti,
bet per jokias siules neleidzia, aisku,kol nepertempi siuliu tarp kojines ir kelniu. Pertempes ,pirmasias brydkes ir sugadinau
 #545983   martiz-zz
 18 Vas 2014 10:57
Arabas- as tikrai jokios anti reklamos nevarau, gal kitiem labiau sekas... O be to tos be siuliu kur naujos gal kitaip? Kas turi kiek girdejau nesiskundzia, bet as uzsisakiau patagonia ziuresiu kaip jos :)
.
 #545997   martiz-zz
 18 Vas 2014 11:33
Ir isvis kalba pakrypo apie garantini o ne kokybe, ir as sakau, kad garantinis :gutgut. Nes idomu kaip pvz romada pakeicia kai turi po viena modeli arba neturi o sako kai perki uzsakysim simms? Manau menesi reiktu laukt kas yra tikrai blogiau nei max savaite ar iskart gavus pinigus tokias pat pasiimt
 #546000   Donis
 18 Vas 2014 11:40
o romada ar oficialus simms atstovai Lietuvoje? manau jie tik siaip parsisiuncia paprekiaut,nors gal ir atstovai,nesigilinau.
 #546001   arabas
 18 Vas 2014 11:44
martiz-zz rašė: as tikrai jokios anti reklamos nevarau
Ar aš ką sakau? Tiesiog netyčia tau taip gavosi... Kaip su Marija. Per fuksą pastojo, pagimdė, ir vis nekalta. :grin:

Mano galva, tai būtų taip. Jei kas renkasi bridkelnes, tai ant Vision tikrai nespjaučiau. Nei jos geresnės, nei blogesnės, nei pigesnės, nei brangesnės, bet yra pora afigitelnų pliusų. Pirmiausia gali pasimatuoti ir iš karto nusipirkti. Antra, tai trumpesnis kryžiaus kelias, kai reikia pakeisti brokuotą daiktą. Kad ir ką apie Tironą kalba, bet ir bridkelnes jis pakeičia ar babkes grąžina, ar primokėjus brangesniu daiktu atiduoda.
Kadangi Vision užima nemažą rinkos dalį, tai ir įspūdis toks, kad ten broko daugoka.
 #546002   Airis
 18 Vas 2014 11:51
Marius1 rašė:Kur perki solvkrokenus?
Senuju nebera, naujosios,sake plonesnes, neciupinejau.
Prie progos paciupinsiu
 #546005   martiz-zz
 18 Vas 2014 12:06
Donis rašė:o romada ar oficialus simms atstovai Lietuvoje? manau jie tik siaip parsisiuncia paprekiaut,nors gal ir atstovai,nesigilinau.
100% nezinau,bet man atrodo, kad jie :roll:
 #546006   Ignelis
 18 Vas 2014 12:07
mano ikonam treti meteliai laukia, kai nesaugau as anu, tai siemet experimenta nutariau padaryt su jom :lol: paskutines kelias zukles atbraidziau suriam vandeny ir uzkoncervavau ziemai i druska :lol: :cool: db ziuriu visos pabale vietom nuo druskos, idomu ar neleis.... :twisted: kazkodel manau, kad ne...:roll:
 #546077   Marius1
 18 Vas 2014 15:32
Ignelis rašė:mano ikonam treti meteliai laukia, kai nesaugau as anu, tai siemet experimenta nutariau padaryt su jom :lol: paskutines kelias zukles atbraidziau suriam vandeny ir uzkoncervavau ziemai i druska :lol: :cool: db ziuriu visos pabale vietom nuo druskos, idomu ar neleis.... :twisted: kazkodel manau, kad ne...:roll:
Nu tai tu dar jas apmy....k ir padek :-D
 #546080   SauliusM
 18 Vas 2014 15:47
nelabai supratau, kokia tokio eksperimento prasme? :roll: ir kodel i druska uzmarinuota? kodel pvz ne i rasala nuo agurku, ar ne i obuoliu sultis, ar kefyra? ir kodel reikejo butent uzkoncervuot? galima buvo gi pavyzdziui ir uzkantuot ir paslegt. arba apsvytint su UV lempa. arba prasukt su zvyru betono maisyklej. nu ijungus fantazija galima ir daugiau visko prigalvot, ka galima brydkelnem padaryt...
 #546101   Marius1
 18 Vas 2014 16:27
SauliusM rašė:nelabai supratau, kokia tokio eksperimento prasme? :roll: ir kodel i druska uzmarinuota? kodel pvz ne i rasala nuo agurku, ar ne i obuoliu sultis, ar kefyra? ir kodel reikejo butent uzkoncervuot? galima buvo gi pavyzdziui ir uzkantuot ir paslegt. arba apsvytint su UV lempa. arba prasukt su zvyru betono maisyklej. nu ijungus fantazija galima ir daugiau visko prigalvot, ka galima brydkelnem padaryt...
+100 :gutgut :-D :-D :-D
 #546113   Ignelis
 18 Vas 2014 17:26
tokia ir esme, kad salatis turetu apie ka pasvaigti, o as galeciau kitam sezonui naujas nusipirkt, jei isgyvens spyris i sikna bus visiems kas ant ikon ir mako stums... :grin: nes man tai laiko nenormaliai jie... reiskias yra ir vykusiu gaminiu, nezinau kiek tai itakoja, sitie mano vieninteliai visiono daiktai pirkti skandinavijoj. Idomu butu ir kitu forumieciu nuomone isgirst kaip aniem laiko, nes tribunieciam gal 3 komplektus tokiu pat buvau parvezes papigiai
 #546115   martiz-zz
 18 Vas 2014 17:38
Ignelis rašė:tokia ir esme, kad salatis turetu apie ka pasvaigti, o as galeciau kitam sezonui naujas nusipirkt, jei isgyvens spyris i sikna bus visiems kas ant ikon ir mako stums... :grin: nes man tai laiko nenormaliai jie... reiskias yra ir vykusiu gaminiu, nezinau kiek tai itakoja, sitie mano vieninteliai visiono daiktai pirkti skandinavijoj. Idomu butu ir kitu forumieciu nuomone isgirst kaip aniem laiko, nes tribunieciam gal 3 komplektus tokiu pat buvau parvezes papigiai
o kaip tavo toks eksperimentas gali patvirtint jos geros ar ne? prie ko cia druska? jei pagrindinis visu bridkelniu brokas buna leidimas per siules o ne tiesiog per medziaga? :roll: nuo drusku tau gali nebekviepuoti o daugiau net nezinau :roll:
 #546116   Ignelis
 18 Vas 2014 17:42
o tai del ko visi rekomenduoja po suraus vandens jas plauti..? :roll: tai vat ta ir suzinosiu, verta ar dzin visiskai yra, nes grizus is zukles dar su slanga pilstytis nevisada noro yra.... ;-), kad kvepavima suprastinti druska turetu irgi abejoju, juk jei ji ten ka ir uzkimstu istirptu..., nebent pazeist medziaga ir laidzia vandeniui padaryt galetu.
 #546125   gdeivis
 18 Vas 2014 18:26
pas Vision su dydziaisgaletu buti platesnis diapazonas.
As neisipaisau i ju dyziu lentele - S per trumpos o M per placios, o SL jie negamina...
 #546138   SauliusM
 18 Vas 2014 19:22
Ignelis rašė:o tai del ko visi rekomenduoja po suraus vandens jas plauti..? :roll: tai vat ta ir suzinosiu, verta ar dzin visiskai yra, nes grizus is zukles dar su slanga pilstytis nevisada noro yra.... ;-), kad kvepavima suprastinti druska turetu irgi abejoju, juk jei ji ten ka ir uzkimstu istirptu..., nebent pazeist medziaga ir laidzia vandeniui padaryt galetu.
tikras genijus... ne nu ot... suvokt kad druska membranos poras uzkimst gali aisku reikalingas neeilinis gudrumas... gal tikrai reikejo tau tas brydkelnes i kefyra uzmerkt?
 #546234   MINDULE
 19 Vas 2014 06:52
Galvokit ka norit, bet druska siules sueda... Labai gero draugo klepuojanchios bridkelnes pradejo leisti per siules po zhvejybos atlanto vandenyne... ;-)
 #546257   Tironas
 19 Vas 2014 09:36
nes siules yra uzklijuojamos juostelemis su klijais.
teoriskai ultravioletu lyditu neturetu est, bet membranai vistiek nebus i nauda, ypac jei greitai nenuplausit
  • 1
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 148
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė