Mano supratimu, tai garantija sioj vietoj kai kuriems gali buti visiskai dzin. Pvz, isvaziuoji tu kokiam menesiui i siaure ir nieks tau ju ten nepakeis. Is kitos puses nesu susidures su Vision garantijom, tai nieko negaliu sakyti, tik klausimas per kiek laiko pakeicia? Kaip suprantu keicia ne Tironas ir ne Salmo o Vision, tai kiek laiko tas uztrunka, nes jei tai issitesia iki kokiu 2 men sezono metu, tai menka paguoda, kai pats "darbymetis". Na cia manau Tironas gali daugiau pakomentuoti. O del bridkelniu laikymo ir nelaikymo, tai nemaziau svarbu ir kaip jos tau tinka. Zinau atveji, kai vienam kolegai LL Bean, laike 5 ar 6 metus, ir jei jo paklausti siandien kurios yra pacios geriausios, vienareiksmiskai gautum atsakyma, kad pastarosios. Tuo tarpu kitas pazistamas tuo paciu metu nusipirkes tas pacias, jau po metu lope. Lope ne kur kitur, o per kelius, kur pratryne vos ne kiaurai. Man paciam turetas Vision jau per pirmus metus prasitryne per kelius, tai tuometinio extrymo as daugiau nepirkciau nes jis man netinka, nezinau kaip butu su kitais Vision modeliais. Bet gal tas extreem kitiems anatomiskai bus super. Simms G3 man laike 4 sezonus. Dabar nusipirkau Taimen uz apie 500 Lt, jei laikys du sezonus, skaitau, kad bus super. Nekeliu joms tokiu aukstu reikalavimu kaip Simmsui, nes biski ir kainu kategorijos skirtingos

O jei kas manot, kad yra bridkelniu tinkanciu visiems, tarnaujanciu 5 metus ir daugiau - na tokiu tipo "pigiai, daug ir skaniai", tai nusileiskit ant zemes, nes paskui kalti bus visi aplinkui o ne jusu lukesciai ;)