WooHoo rašė:
1. Kokia galūnę rinkis Graphiteleader spiningams? Matau yra net keli variantai - Tubular, Solid, Short Solid, Hard Solid.. Kuris kam skirtas, kokie esminiai skirtumai?
as jei zvejociau pintu valu- tik tubular, jei mono- tik solid. pats esu zvejojes tiek tubular tiek solid spiningais ir isbandes tubular- mono, solid- pintas, man tai kazkoks nesusipratimas ir tiek. jei ant tubular dedi mono, kencia jautrumas, o eserys jei pasyvus, vistiek karta paragaves dazniausiai antra karta nebepuola, o su solidu ir mono, tai ir pasyvus dar karta puola. tas pats ant solido- uzdejus pinta antra karta dazniausiai nebepuola. cia nerasau apie aktyvu eseri, kuriam tada viskas dzin, bet ka ir bet kaip ryja.
cia parasiau savo pastebejimus, ir jei vienas profesorius nepatenkintas bus mano postu, geriau tegul nekomentuoja mano rasliavos, o raso savaja.
situ Short Solid, Hard Solid nesu bandes.
2.klausimu parasyt nieko negaliu, nes nesu bandes zvejot siais spiingais.
WooHoo rašė:
3. Kokio ilgio spiningo mikrodžigui reikėtų žiūrėti? Tarkime tvičingui man patogiausia 2m ir trumpesni, bet ar nederėtų mikrodžigui imti šiek tiek ilgesnio (nežinau kodėl..

)? Dažniausiai naudočiau iš valties, rečiau nuo kranto..
kuo trumpesnis ir lengvesnis spiningas- tuo jautresnis, rinktis gali koki nori ilgi, dzigavimui tas netrukdo, sakyciau yprocio reikalas.