kazin ar kas ka parasys, nes brangus ir geras daiktas. ar vertas situ pinigu, cia jau sprendzia kiekvienas pagal kisene.Galaxys rašė:Sveiki, ruošiuosi pirkti Daiwa Certate 2500 rite. Ka apie ja galvojete?
Sukonkretink kokiai žvejybai ji bus reikalinga - UL, lydekoms, starkiams ar menkėms, nes kokia gera ritė bebūtų ji nebus tinkama visais atvejais.skridzas rašė: sweiki noriu nusipirkty gera spiningio ryte i ka reiktu atkreipty dėmeei,...
nu nzn kokioj tu cia parduotuvej apsipirkineji kad visus riciu modelius per menesy pakeicia kitiskridzas rašė: sweiki noriu nusipirkty gera spiningio ryte i ka reiktu atkreipty dėmeei,tisa tam reikalaui skirsiu 300lt,manau pakankamas fondas rytei ar galima uz tokia kaina gauti padoriu daikta,gal kas turiyte nesneia nusipirke gera ryte?
nmes kiek pastebėjau parduotuvėje rytės modelis neuzislaikio ilgau nei mėnio geras ar blogas po menesio jau iiti modelai:p
koks modelis, gal gali parasyti tiksliau?skridzas rašė: nupirkau neblog(kaip man atrodo) sert firmos,tai sakau ir antra nupirksiu ziuriau kad nebeturi vyrai
Jei dažniau gaudai su mono valu, pažiūrėk RYOBI Zauber. Jei su pintu- labiau tiks EXCIA. Žinant kur pirktiskridzas rašė: sweiki noriu nusipirkty gera spiningio ryte i ka reiktu atkreipty dėmeei...
Skirtumas toks: imkim kaip pavyzdį Zauber2000 - ešeriams žvejojant su lengvu kotu ji bus per sunki, nepatogi, standartinėm lydekom, gaudant su 7-20g masalais - bus pats tas, o bandant gaudyti kokius starkius ar menkes ir naudojan sunkius masalus - ilgai ta ritė netvers, per silpna.skridzas rašė:Na tai hebra aš ir noriu suznoti koks gi tas skirtumas?
ok ok aš taip ir galvojau bet kai iskartio ėjau ziurėti prenečimo tai žiurau kad nėra,bet dabar rdau ok.Xrapas rašė:Gausi privatų pranešimą (PM) , žiūrėk pačiam ekrano viršuje, tarp Aprašymas ir Atsijungtiskridzas rašė:...supranty aš ne profas tai man tie sutrumpinimai....
4000- didesnis būgnelis ir rotorius, mechanizmas identiškas 3000.skridzas rašė:... bet skirtumas tarp 3000-4000 gal zinai koks? pats su kiklia spiningauji?...
tai rtau jau persunkiu aner tie 285gpiatras rašė:Vairuoju Zauberį 2000 jau du sezonus ir su pintu valu be problemų, esu dasipirkęs porą būgnelių 1000 ir 2000 kitokiems valams. Būtų saldainiukas jei ne tie 285 gramai.
Tai tu pavazinek, po miesta garantuotai rasiskridzas rašė:tai rtau jau persunkiu aner tie 285gpiatras rašė:Vairuoju Zauberį 2000 jau du sezonus ir su pintu valu be problemų, esu dasipirkęs porą būgnelių 1000 ir 2000 kitokiems valams. Būtų saldainiukas jei ne tie 285 gramai.![]()
jau cia tiek pagyrimiu isgirdau ape šita varykliuka gad niekio nenoriu kaip tik sito zvėrio,dabar belykio suiratsy kur nupirkty.pvz.vbilniuje parduotuvėse tai nėra tokios rytės sendien apziurėjau visu beveik tynklapius internėtynius:p
Piatras matyt ją naudoja ant lengvo spiningo, todėl jam gal ir persunki. Jei užsidėsi ant vidutinio galingumo spiningo nebus persunki.skridzas rašė: tai rtau jau persunkiu aner tie 285g![]()