Tai mane tik 2 pamineti modeliai domina

Rasykit PM jeigu galit patart kur paspiningaut aplink Vilniu :) Buciau dekingas ;)
Mačiau Lazdynuose, pas Iną.Donatelo rašė:... kur Vilniuje galima "Tsuribito" vobleriuku nusipirkt?
gal matei pas Ina tsuribito baby cranku ? kaip su spalvu asortimentu ?Donatelo rašė: ...salia juk gyvenu...
Tai vat sian vakarop zadu uzsukt ir paziuretEvaldas Z rašė:gal matei pas Ina tsuribito baby cranku ? kaip su spalvu asortimentu ?Donatelo rašė: ...salia juk gyvenu...
Plateliuose nesu zvejojes, bet panasiom salygom kaip rasai man velkiaujant pasiteisino yo zuri hardcore LB-90SP ir strike pro EG-054. nors senos geros vartikles "Jura" man dar joks vobleris neperspjove tokiom salygom, o ir dzigavimas guminukais ne paskutinej vietoj.vygis13 rašė:Sveiki žvejai. Pradėjau žvejoti lydekas preitą sezoną, žiauriai patiko, kadangi esu pradedantysis nelabai žinau kokius voblerius kur naudoti. Kadangi as gyvenu Plateliuose tai ir ten žvejoju. Apie ežera ka galiu pasakyt, kad gylis nemazas šiek tiek nuo kranto jau sieka 5-7m vietomis 9 ir daugiau, skaidrus vanduo. Šeip as žvejoju kur gylis apie 7m. Kokius voblerius patartumet velkiavimui ar seip spiningavimui.
Spalva, voblerio tipas nera svarbu?Vegys rašė:Jei velkiaut - paimk bet ką iš http://www.rapalaworld.com/alasivu.php? ... bER4QlE%3D ir manau sugausi. Čia paprasčiausias variantas.
Dėl tipo - nesu tikras. Man pvz stori nepatinka. Ale kiti sugauna. Man labiau pailgi patinka. Ale manau, kad čia skonio reikalas.vygis13 rašė:Spalva, voblerio tipas nera svarbu?Vegys rašė:Jei velkiaut - paimk bet ką iš http://www.rapalaworld.com/alasivu.php? ... bER4QlE%3D ir manau sugausi. Čia paprasčiausias variantas.
Na kad vieni ish labiausiai reklamuojamu, tai tikra tiesavygis13 rašė:Kiek teko skaityti rapala vobleriai vieni iš labiausiai giriamų. Gaila tik, kad brangūs jie, bet viena kita reiks nusipirkt, per laika ir susikaupsiu kolekcija.
uzejai, radai, paemei visus ir tyli dabar...Donatelo rašė: Tai vat sian vakarop zadu uzsukt ir paziuret
Na is jabejaus tai atbego kaip visada, greiciau negu is UK.SauliusM rašė:kad uzsakyma padare, tai dar nereiskia, kad uzsives, nes su visais uzsakymais i Japonija siuo metu situacija taipsakant...
Pernai vos ne favorituose...Vaidis rašė:Gal kas bandėt preitą sezoną Sashimius?..
Pas mus Klp. neteko dar matytSauliusM rašė:tai kad daug kur po biski ju yra.