OMar, dekui uz nuotraukas. tikrai siek tieknuraminai bent jau mane.
aisku detaliu sarasas japoniskais heroglifais labai originalu, nu bet esant dideliam poreikiui galima issiverst, taip jau yra su tom JDM ritem...
bet vakas mane apramina biskiuka kad tas magseal mazgas, kaip suprantu is breziniu nr 53 yra gana savarankiskas ir ji supypinus, principe ji galima keist.
kitas dalykas kad rasoma ir apie rites sutepimus ir apie valimus (mane suzavejo siulymas naudot WD40, kazkada mane uz tai smarkiai durnium isvadino), tai znacit ne tokia jau beviltiska ta rite tuo serviso klausimu.
o va dabar pabusiu svolocium. ten yra toks vienas note priespaskutinej foto:
please contact your local distributor for warranty repair and service conditions.
Tai va, OMar, kreipiuos i tave kaip i vietini distributoriu ir prasau tu conditions kaip elgtis su mazgu 53 (arba magseal kad jau taip), kad servisuojant rituke, jo nesukatalint. ir kitas klausims, ar ji sukatalinus ritukei kas nors daugiau nei tai kad ji issihermetina atsitiks ar ne? asis makaluotis neprades? gal galima nekreipt i debesis demesio, kad rite issihermetino ir toliau zvejot su nehermetiska.
prasom sukontaktuokite su gamintoju jei nesunku ir issiaiskinkite tokius klausimus.