Sveiki. Gal kam teko naudotis Major Craft Volkey VKC-66M/662M 1,98 10-16 7-21. Kokia būtų viršutinė riba su voblikais ?
avidu labai skirtingu yra, kad jau taip tai legendos zenkliai kuoliskesnes jeigu ka.A.M rašė:Girdejau, kad avid serijos kotai labai kieti visi kaip kuolai. Skirtumas mazas tarp ju, nors ar tai tiesa nezinau.
Gali but.SauliusM rašė:avidu labai skirtingu yra, kad jau taip tai legendos zenkliai kuoliskesnes jeigu ka.A.M rašė:Girdejau, kad avid serijos kotai labai kieti visi kaip kuolai. Skirtumas mazas tarp ju, nors ar tai tiesa nezinau.
Dekui uz atsakyma.edmundaxx rašė:Imk 51e dydžio ;) O jei sugalvosi siųstis Scorpa, tai negalvok, kad mėnesį lauksi. Man CI4+ iš JP per 3-4d iki namų parkeliavo.![]()
Jei nenori virsyt 1000lt viskam, tai tavo paminėtas Mitchelas visiškai pinigus atitinkantis kotukas.Tik kaip su jig'u jis, tai tikrai nepasakysiu.
O JBR 753C turėjau, tai ir likau nesupratęs, dėl ko jį daug kas giria... Džiaugiuos pardavęs. ;)
turejau bshke o kai nusipirkau A6 taip ir nesupratau kodel ta beshke zmones tai gire.edmundaxx rašė:O JBR 753C turėjau, tai ir likau nesupratęs, dėl ko jį daug kas giria... Džiaugiuos pardavęs. ;)
Jooo, rašai metrus, o valo storio nerašai.Espan rašė:Berkley valai - storesni nei deklaruojama. Nusiplonint nereikia, bet perdet irgi nera lb jau gerai.
man i core suejo lygiai 148mbe jokiu valu bugnelio dugne
Uzsisakiau sita kota siandien, ziemai neatejus jau pavasariui pradejau ruostis. Belieka Daiwa Liberto Pixy Airy sena modeliuka gaut kas bus labai sunku.SauliusM rašė:o man va sitas dar labai idomus atrodo AVC66MLF
Nera to jau komplektoTubausis rašė:Ziuriu kastinginis komplektukas imestas pardavimuose.
gal kas galit nusviest kokius svorius butu galima komfortiskai metyt siuo komplektu? kalbant apie voblerius.
ir ar sueitu jigui apie 30g.?
Ar butu galima sulygint sita komplektuka su chr51e + mitchell mag pro 601 6-28g? kokie butu esminiai skirtumai?
Core 101mg skirta lyg ir lengvesniems masalams, ar klystu?
sveikasSauliusM rašė: nes realiai tai man reik tokio koto, kad galeciau max pointer 78/megabass x-80/ orbit 80 patvicint.
prasom:edmundaxx rašė:Taip ir nėr kažko 6-6'3, kad būtų L arba ML...