Tarkim minnow tipo vobleriais nerenciais iki 2.5m. Dažniausiai žvejoju minoškem ~9cm. Bet noretusi, kad patemtų ir didesnį.judesys rašė:matai 12cm vobleris vobleriui nelygus...taip,kad yra ir kiti niuansai
Tas bushwhacker gal visai ir nieko, tik jo aprasyme parasyta kad jis suprojektuotas softbaitams. Ar nebus taip kad jis yra skirtas gumai? Dar paziurejau, kad jis yra extra fastas, ir galvoju ar 1kg lydekiukstis sugebes nors kiek sulenkti kota?judesys rašė:manau Norstream Favorite II Twitch Special 5-25g 2,21m patemps ta tavo 12cm vobla,pats si kota turiu irgi ir nesiskundziu,o jei dar nori bisky galingesnio,tai pasiziurek Savagear Bushwhacker 2.13cm 10-30gr. http://www.carpfishing.de/product_info. ... nrute.html
turiu si kota,ganetinai kietas spinas,vobleriam labai tinkamas,bet jei norisi ''minkstesnio'',tai imk norstreama,manau pradziai pasiimk Norstream,turetum tikrai nepasigailetTas bushwhacker gal visai ir nieko, tik jo aprasyme parasyta kad jis suprojektuotas softbaitams. Ar nebus taip kad jis yra skirtas gumai? Dar paziurejau, kad jis yra extra fastas, ir galvoju ar 1kg lydekiukstis sugebes nors kiek sulenkti kota?Nes monstru nelabai pagaunu, o norisi apturėt gerą jausmą ir su nedidele lydekaite.
Pas mane šitom reikmėm STR1024 GL2.judesys rašė:kurie spiningu modeliai G.Loomis tinkami gaudyt lydekas? zvejojama ezere is valties vobleriais, daugiausiai iki 23gr. bet karts nuo karto ir sunkesnis masalas dedasi,noretusi spino max iki 30gr.bet neilgesnio kaip 260m
Normalus ir akuratniemsLamiglas rašė:...spiningas nelabai akuratniems zvejams ....
visiskai su tamsta sutinkuXrapas rašė:Normalus ir akuratniemsLamiglas rašė:...spiningas nelabai akuratniems zvejams ....![]()
Geriausiai Saulius (FABAI) atsakys, užklausk tam skirtoje temojejudesys rašė:... noreciau daugiau nuomoniu isgirst ir kam yra teke susidurti su siais spinais..
nu visu pirma ne iki 18 , bet iki 17,5 jeigu nesuklydau , nu nesvarbu tvicingui puikus spiningas , dziguij irgi meciau iki 28g viskas ten su juo normaliai , geras spiningas neseniai pirkau , bet prilipo juodai , jeigu rasi uz protinga kaina - pirk .Hookaz rašė:o as noreciau info apie kota LES70MF2. 2.10m, iki 18g., dvidalis. ieskau greito jautraus koto starkiams ( ir galbut tvicingui jei kadanors subresiu jam :D ) ar turi galios rezerva jei kokiam kaunomary kartais ~30 gramu dzigus tektu metyt?
turiu tik mokėjau daug mažiauoli rašė:sveiki spinigistai,gal kas turit ir naudojat shita: http://www.daiwasports.co.uk/products/s ... esh-x-spin ,kaip kotas?
okuma mane šiemet irgi stebina, teko girdėti daugybę pagirų, nors tų rankenų iš pradžių tikrai daug kas kratės, bet sau išsirinkau teleskopinę cataną, o okumą paimsiu kai igusiu spiningaut.AndriusK rašė:likau maloniai nustebintas okuma octana spiningo jautrumu, nors galvojau tikrai sita ale sensorine rankena tai suds bus, bet likau tikrai maloniai nustebintas... kokybes ir kainos atzvilgiu puikus kotas...
http://www.peche-net.com/media/catalog/ ... a_spin.jpg
man dabartinio irgi perilga... o šitą vieną aš jau pusė metų tampau, ryt nueisiu pažiurėt kokį tiksliai, kainuoja jis 325LT bet 35% nuolaida visiem shinigamiam. Ten su pačiu šefu kalbėjau, tai jis mane visai glušu išvadinoLamiglas rašė:ir vel musu keliai kertasi FORTAS , turiu as shinigami , tiesa mano tas kuris truputi brangesnis mokejau 275lt. nu ka galiu pasakyti rasiau as apie ji anksciau buvau truputi svelniai tariant sukritikuotas , bet man patiko - ketvirtoj zvejyboije luzo antra dalis netoli sujungimo , neatmetu savo kaltes , meistras sutaise labai gramatnai dabar tik su juo ir gaudau nors turiu ne viena amerikosa , lupu per jega , negailiu pakolkas laiko ... tik pasiziurek kad rankena butu patogi , mano buvo per ilga
Žiūrėk, kokius masalus dažniau naudosi, arčiau 10 ar arčiau 30 gr. 3000-ojo didesnis, patvaresnis mechanizmas.dome rašė:...Ryobi zauberi 2000 ar 3000?
as butent tokiu starkiam ir tvicingui ir naudojuos. taip kaip as gaudau man jis geriausias is visko ka yra teke per rankas perleist. 30gr metyt gali. as ir pats 28gr balvankes neretai su juo baladoju. bet jau labai didelio komforto nebus su tokiais svoriais.Hookaz rašė:o as noreciau info apie kota LES70MF2. 2.10m, iki 18g., dvidalis. ieskau greito jautraus koto starkiams ( ir galbut tvicingui jei kadanors subresiu jam :D ) ar turi galios rezerva jei kokiam kaunomary kartais ~30 gramu dzigus tektu metyt?