Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #646777   Rolas
 16 Gru 2015 12:14
Aš dar neesu skalbęs nei vienos savo žvejybinės striukės... :oops: Sakysi - nevala. Paprasčiausiai, aš visada žvejoju iš valties, o ten nėra kur išsimurzinti, tik rankomis paprasčiausiu ūkišku muilu kalnierių pratrinu ir viskas. :) O sims striukės neturiu, tik vis pažiūriu į jas...
 #646790   mantasspecnaz
 16 Gru 2015 15:12
Siulyciau ir neskalbti niekados.nebent purskiamu impregnatoriumi papurksti ir tiek.o simms tik kaina uzkelta.is savo asmenines patirties siulyciau nepirkti.yra pigesniu daug ir ne ka prastesniu gaminiu.nebent eurai drasko kisenes:) tarp kitko bridkelnes tos pacios firmos pradejo leisti po 70 zvejybu ties klynu.
 #646795   martiz-zz
 16 Gru 2015 16:31
sveiki, gal kas turit ar zinot ka apie Savage Gear The Savage striuke? noriu kazko nuo lietaus zvejojant is valties.
 #647715   baronas
 29 Gru 2015 09:59
sveiki, norejau paprasyti jusu pagalbos.

Kaip suprantu cia ne vienas jau yra turejes Taimen bridkelnes. Todel noreciau pasiteirauti jusu, kaip issirinkti tinkama didi. Rasiau jau i Taimen laiska, bet taip ir neatraso... Puikus servisas! :)

zodziu issimatavau, ziurejau i lentele, tai atrodo man labiausiai tiktu M dytis, pagal klyna ir apimtis bei svori. ML netinka nes mano kojos trumpos, tai poto klynas prasitrintu.. Taip pat maciau MK yra neblogos uz gera kaina, idomu kaip jos tiktu? Ar nebutu per placios?

Man idomu kaip ugis itakoja bridkelniu dydi? Del klyno suprantu. Del plocio taip pat.

Ugis: 193 Svoris: 83
Krutines lasta/pilvas/klubai: 100/96/105
Klynas: 82-83
size.PNG
size.PNG (283.42 KiB) Peržiūrėta 12097 kartus(ų)
Buciau labai dekingas uz pagalba renkatis dyti. Mano pirmos bridkelnes, tai nera taip lengva issirinkti kai negaliu paciupineti.

Aciu!

ps:
M imciau: http://www.taimen.com/en/de/product/tai ... 406/102911
MK imciau: http://www.taimen.com/en/de/product/tai ... 407/103878
 #647732   Mike
 29 Gru 2015 12:47
Šiuo atveju geriau ilgesnės klešnės, nei trumpesnės. Bus patogiau pritūpti, o ir dėvėsis tokiais atvejais mažiau. Aš 186 cm, 82 kg, dėviu ml. Bet vision, o ne taimen. Bet su tavo ūgiu tik į L at net LL žiūrėčiau.
 #647733   Tironas
 29 Gru 2015 13:08
[quote="baronas"]sveiki, norejau paprasyti jusu pagalbos.

Kaip suprantu cia ne vienas jau yra turejes Taimen bridkelnes. Todel noreciau pasiteirauti jusu, kaip issirinkti tinkama didi. Rasiau jau i Taimen laiska, bet taip ir neatraso... Puikus servisas! :)

O ka darysi jei ims leisti? jei toks puikus servisas ir neatsakines toliau?
 #647740   baronas
 29 Gru 2015 15:38
na uz tokia kaina perkant, tokias bridkelnes, tai jau nusiteikes kad gali leisti :) tada arba siusiu atgal arba klijuosiu :)
simtu euru daugiau mokeciau, gal tada ir redingtonus paziureciau. bet reikia ir batu ir striukes ir kuprines naujos. vision batu pigiau 200 nepaimsi, o apie pigesnius tai tik blgous atsiliepimus tegirdejes..
 #647752   Tironas
 29 Gru 2015 19:53
Gerai sakai, apie pigesnius blogu daug atsiliepimu. Tik pamirsai pasakyti kad apie visus pigesnius blogi atsiliepimai. ir dek koki nori logo ant pigiu batu, niekas nepasikeis ;)

O moketi 140 euru ir sakyti, pofig, tegul leidzia. idomus poziuris. na, bet nepasigincysi :)
 #647758   Inžinierius
 29 Gru 2015 20:27
Mano patirtis su bridkelnėmis tokia: po kelerių sunešiotų guminių bridkelnių pirkau Vision Havu (sumokėjau virš 200e). Po kokių penkių kartų pradėjo leisti per kojinę, gražinau į parduotuvę, nes jau buvo prasitrynus siūlę dengianti juostelė. Po dviejų savaičių man gražino bridkelnes ir pasakė, kad kojinė kiaura ne per siūlę ir pasiūlė už 20 euriukų sutaisyti :) Susitaisiau pats su remkomplekto klijais. Po kelių mėnesių, ieškodamas striukės, užmačiau akcija TAIMEN'io - bridkėlnės+striukė už 200e. Surizikavau ir pasiteisino 100%, atnešiojau visą rudens sezoną, kolkas nesimato/nesijaučia jokių dėvėjimosi požymių, o Vision padėjau į tamsų kampą :)
Ūgis 188cm, svoris 107kg -TAIMEN XL dydis man kaip tik.
 #647760   Inžinierius
 29 Gru 2015 20:32
Dėl kainos Vision bridkelnių sumelavau :oops: , mokėjau mažiau nei 200e, kartu su batais 260e berods. O batai Vision Keeper kolkas tarnauja gerai :)
 #647819   Tironas
 30 Gru 2015 10:55
Inžinierius rašė:Mano patirtis su bridkelnėmis tokia: po kelerių sunešiotų guminių bridkelnių pirkau Vision Havu (sumokėjau virš 200e). Po kokių penkių kartų pradėjo leisti per kojinę, gražinau į parduotuvę, nes jau buvo prasitrynus siūlę dengianti juostelė. Po dviejų savaičių man gražino bridkelnes ir pasakė, kad kojinė kiaura ne per siūlę ir pasiūlė už 20 euriukų sutaisyti :) Susitaisiau pats su remkomplekto klijais. Po kelių mėnesių, ieškodamas striukės, užmačiau akcija TAIMEN'io - bridkėlnės+striukė už 200e. Surizikavau ir pasiteisino 100%, atnešiojau visą rudens sezoną, kolkas nesimato/nesijaučia jokių dėvėjimosi požymių, o Vision padėjau į tamsų kampą :)
o tu nesutinki, kad skyle atsiradusi del kazkokiu priezascius nera brokas gamyklinis?
 #647823   baronas
 30 Gru 2015 11:34
blemba hebra, padariau klaida. :superšokas '''bum Mano ugis ne 193 o 183!

Tai va, ar tokiu atveju vis dar L geriau ziureti ar ir M (MK) jau tiktu?
Klynas mano 82-83cm, tai vistiek geriau ziureti kur yra 84-91cm? Cia kad pritupti galeciau ir netemptu per kelius? :ks>
Tik tada L dydzio largest grip yra 120, o pas mane 105, tai nebus per placios? nesijausiu kaip backoje? :)
 #647958   Inžinierius
 31 Gru 2015 11:41
Tironas rašė:
Inžinierius rašė:Mano patirtis su bridkelnėmis tokia: po kelerių sunešiotų guminių bridkelnių pirkau Vision Havu (sumokėjau virš 200e). Po kokių penkių kartų pradėjo leisti per kojinę, gražinau į parduotuvę, nes jau buvo prasitrynus siūlę dengianti juostelė. Po dviejų savaičių man gražino bridkelnes ir pasakė, kad kojinė kiaura ne per siūlę ir pasiūlė už 20 euriukų sutaisyti :) Susitaisiau pats su remkomplekto klijais. Po kelių mėnesių, ieškodamas striukės, užmačiau akcija TAIMEN'io - bridkėlnės+striukė už 200e. Surizikavau ir pasiteisino 100%, atnešiojau visą rudens sezoną, kolkas nesimato/nesijaučia jokių dėvėjimosi požymių, o Vision padėjau į tamsų kampą :)
o tu nesutinki, kad skyle atsiradusi del kazkokiu priezascius nera brokas gamyklinis?
Aš nesakau, kad ta skylė tai brokas. Dėl kiaurai sudilusios siūlę dengiančios juostelės taip atrodė. Mano manymu skylė atsirado dėl siauro pado, ko pasekoje "susiplojo" neoprenas ir tapo plonas kaip popierius bei lengvai prasidūrė. Pas TAIMEN niekas nesiploja, niekas nedyla ir vandens kolkas neleidžia - tokie mano pastebėjimai. O brokas/nebrokas yra Jūsų klientų aptarnavimo politikos reikalas.
 #650824   Edmis
 26 Sau 2016 21:08
O tos kiniskos bridkelnes pakenciamos kokybes? Siules lygir kazkokia juostele apklijuotos....Gal pakomentuos,kas supranta tokius dalykus...
 #651354   Tironas
 30 Sau 2016 18:21
imk drasiai. Kas gi blogo gali su bridkelnemis buti? ir simms ir vision kinijoi siuva
 #651390   PelkiuSenis
 30 Sau 2016 22:16
Tik is kokiu medziagu? Kaip? Kokia kokybes kontryle vykdoma?
Daug kas siuvama ten, kad ir Nike, adidas ir tt. Tik va paskui buna adibas, avidas ir tokia Pat kokybe
 #651392   Julius's
 30 Sau 2016 22:23
Tai ar yra musu rinkoj normalios megejiskai zuklei pritaikytos bridkelnes? Ar cia jau kaip su viskuom irgi siais laikais pasidare? Kotai <200e - kaku kakas. Rites maziau 250e ziuret net neverta.. tai paprastam mirtingajam bridkelniu ypirkti irgi jau nebeymanoma nes jei sezone y savaite max 1 karta iseina pazvejot ir suleist y kelnes 400e kaip jus cia siulot.. tai sudules jos turbut labiau nei susinesios..
Tarkim iseit pirma kart papetakiu pagaudyt.
1. Kotas - nu biudzetinis = 150e
2. Rite - kitaiska uz 150e
3. Bridkelnes nu reik 400e nes kas pigiau tai smyrda ir nevalgoma..
4. Voblos - tik japonai nes kitkas nedirba.. 10 reik turet na ir vel 100e.
Sumoj 1000euru.
Tai foruma paskaicius net geda pasidaro klaust kazko.. nes jei bridkelnem nera 400e tai kas tu per zvejys? '''bum ;-var-var.
 #651401   arta777
 31 Sau 2016 00:07
Teisingai ir žmoniškai paporinai Juliau,bet sena ir banali tiesa-visokių yra ,visokių bus,ir reik visokių....kartais ''plot O sau komplektuojosi šiam sezonui,viską firmos Scierra.Kelnikès cc3,batai kiek rimtesni cc6,kurių tikslaus pavadinimo nepamenu,trumpa striukę.Pats nieko neišmaniau,apie tai,visą gyvenimą braidžiau balotnikais iki pažastų,tai yra gerų žmonių kuriais pasitikiu,ir kurie padéjo susikomplektuot tą ūkį.Dar kepurikę fainą,ploną,kvêpuojanćią šiandien užmačiau,ta irgi Scierra :grin: Tai visas būsiu kaip koks Sieras ''plot
 #651411   PelkiuSenis
 31 Sau 2016 09:06
Na, jusu teise rinktis. Tik tuomet kam pirkti is ali express kiniskas bridkelnes, kuriu kokybe nezinoma, kai gali nusipirkti gumines ar PVC bridkelnes uz 30-40 EUR.
Norint zvejoti galima su paprasciausiais irankiais ir paprasta apranga ir tikrai ilgai zvejojau su paprastu larus ir salmo kotu, bei PVC bridkelnemis. Ir nieko, zuvis spygu nekaisiojo ir nesijuoke, kaip ir zvejai.
Bet kai atsiranda galimybes tada norisi vasara nuo upetakinio upelio griztant islipti is bridkelniu sausam, o ne is ju ispilti ir perteklini prakaita. O rite, kad nestuksetu, kai gauna gera apkrova Nemune, ir t.t.
Tad sioje vietoje piktintis, kad yra diskutuojama apie kokybiskus daiktus nera prasmes, visada galima uzduoti klausimus ir apie tau rupimus dalykus ir nereikia pykti, kai zmones sako nuomone, kuri daznai buna ir patikrinta praktikoje.
Maloniu zvejybu su pasirinkta iranga! ::hai-bai
 #651548   MINDULE
 01 Vas 2016 06:28
Gal kada nors "jaunimas" supras, kad kiek moki, tiek ir turi ar uz tiek ir gauni preke (nupirkimas brangiai kainuojancios prekes pigiai per ispardavima nesiskaito). Tiesiog tik nuo pigios prekes perejes prie geros ir kokybiskos ir visai kito lygmens supranti, kad daznai yra verta damoketi skirtuma, nei kankintis su pigesne ar vargti su garantojom ir pan...
 #651585   Evaldas Z
 01 Vas 2016 14:20
Tik vat kokybiska preke brangi, o brangi nebutinai kokybiska :)
 #652109   eimantasv
 04 Vas 2016 10:26
Idomu kaip jos atsparumas lietui,nes ziurineju kokia nusipirktgeriau ,nes buna ka raso,taineatitinka tikroves ir ar ji su kokiu pasiltinimu ar tik tinklinis pamusalas
 #652114   vava
 04 Vas 2016 10:44
tos, kur parode lauris, atsparumas lietui geresnis
  • 1
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • 148
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis