109.00€ - kaina
sutrigerino, lygiai tiek pat mokėjau už Ron Thompson, buvo akcija/atrakcija kaip tik (ta nubraukta kaina berods buvo 179 pinigų ar pan.), pirkau prieš pora metų Vokietijoj vietinės reikšmės žvejų parduotuvėlėje. Pasigailėjau.
Po ~10 žvejybų pradėjo drėkti vienas kulnas, dar po keleto žvejybų pradėjo drėkti kitos kojos pirštai, bandžiau
fixint, finale viskas baigės tuo, kad kažkur po 20 žvejybų turėjau visiškai kiaurias, klijuotas per daug vietų su AquaSure klijais braidymo kelnes + bonusas šlampantis klynas, ir visai ne iš vidaus ir ne dėl trofėjinių laimikių. Tiesiog daiktas išmetimui. Tada perlipau į kitas biudžetines Scierra CC3 (140€), buvau nusiteikęs iš pykčio suinvestuoti į geras, bet atkalbėjo čia keli veikėjai, pripasakojo kad ten Vision'ai visokie labai "lepūs" ir pan. patikėjau, daviau šansą Scierra'ai - kol kas no problem, niekur neleidžia, gaudau nuo praeito pavasario, jei reiktų skaičiuoti žūkles tai turbūt gautus ~30-40, ir su kantrybe ne kažką pas mane, tai esu ne iš tų kur stovi vienam taške, bet brendu, išbrendu, lipu, perlendu, pereinu, vėl brendu. Kvėpavimo lyg irgi užtenka, bet čia jau gali būti priežastis ta, kad nelabai daug išbandęs ir neesu kompetetingas lyginti.
P.s. paminėti verta kad paskutiniu metu pradėjau ant viršaus mauti papildomas kojinės plonas - grynai profilaktiškai, nes išlikus trauma matomai kažkokia po Ron Tompson
Prirašiau kaip visada krūva... žodžiu kame esme - pasidomėk alternatyva kaip Scierra CC3, paieškok ką žmonės šneka, gal būtų geriau už tas norfin?