Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #309688   cesius
 06 Spa 2011 18:14
Pas mane 9 prey ir salota, dar neprakalbintas, nes dar nezvejavau tokiam vandeny kur jis tur dirbt, vat sekmadieny Liepojoj ir tureciau prakalbint.
 #309691   Vudis
 06 Spa 2011 18:36
sveiki gal kas mate kur pirkt sita Rapala Shad Rap rfsh spalvinimo 9 cm voblery?
 #309711   SauliusM
 06 Spa 2011 19:50
cesius rašė:Pas mane 9 prey ir salota, dar neprakalbintas, nes dar nezvejavau tokiam vandeny kur jis tur dirbt, vat sekmadieny Liepojoj ir tureciau prakalbint.
:ks> neponial, taigi tu jau daugiau nei pries metus aiskinai kazka koks super tau vobleris yra tas prey. tai ka, laiko neatradai per metus kada ana vandenin ikist ar kaip cia yra? :roll:
 #309719   arabas
 06 Spa 2011 20:17
kementa rašė:kasnors turit awa-shima vobleriu? kaip veikia? kas ka galit apie juos pasakyt?
Turiu keletą paviršinių krenkų. Vasarinei lydekai rankioti seklumose - pats tas. :gutgut Dirba,kaip krenkams ir priklauso, ir tolygiai traukiant ir stop&go. Rytoj įmesiu foto, iš kurios bus aišku, kad daiktas yra dirbantis.
 #309726   cesius
 06 Spa 2011 20:28
SauliusM rašė:
cesius rašė:Pas mane 9 prey ir salota, dar neprakalbintas, nes dar nezvejavau tokiam vandeny kur jis tur dirbt, vat sekmadieny Liepojoj ir tureciau prakalbint.
:ks> neponial, taigi tu jau daugiau nei pries metus aiskinai kazka koks super tau vobleris yra tas prey. tai ka, laiko neatradai per metus kada ana vandenin ikist ar kaip cia yra? :roll:
Per metus gal pora kart vandeny pabuvo ir tai visokiuose skaidriuose kudrose, reik durpes anam, as siais metais daugiau su muha lydekas zaidziau :)
 #309729   SauliusM
 06 Spa 2011 20:36
cesius rašė: as siais metais daugiau su muha lydekas zaidziau :)
uzsiimi kazkokiu hier suprasi mazochizmu... :roll:
nors... jei tau taip gerai... tai uzsiimk tu kuom nori. man nemaiso.
 #309731   cesius
 06 Spa 2011 20:50
Kaip gali sprest nepabandes, ai pora kart buvai ir nieko nepagavai ,tai gaidys ne zvejyba ta museline :)
 #309732   DainiusM
 06 Spa 2011 20:53
Kazkoks nepakantus musei saulens... kazi del to, kad ziniu nedaug apie ana ar kita priezastis? :)
 #309733   SauliusM
 06 Spa 2011 20:53
cesiau, pora kart tai cia tu per metus savagear prey uzmeti :lol: o as muselka pora metu gana intensyviai bandziau isisavint. nu neprilipo man toks zukles budas visai. geriau jau koki gelzgali nemuno vidurin svystelt su spinu...
 #309735   cesius
 06 Spa 2011 20:54
Priezastis aiski, per pirma zvejyba nieko nepagavo ir pariso.
 #309737   SauliusM
 06 Spa 2011 20:56
DainiusM rašė:Kazkoks nepakantus musei saulens... kazi del to, kad ziniu nedaug apie ana ar kita priezastis? :)
musems as pakantus, vat susireiksminusiems muselinykams (o sitas reiskinys sitoj "elito" klasej labai daznas) tai nelabai...
nu dar smarkiai susireiksminusius kastingistus sunkiai toleruoju :!erzina:!
:lol:
 #309738   cesius
 06 Spa 2011 20:57
SauliusM rašė:cesiau, pora kart tai cia tu per metus savagear prey uzmeti :lol: o as muselka pora metu gana intensyviai bandziau isisavint. nu neprilipo man toks zukles budas visai. geriau jau koki gelzgali nemuno vidurin svystelt su spinu...
Tai koks cia hui mens, gelzgalys pac lek, vat pakstinguot, kad ir daba sedziu ir lieju lydekinem musem epoxidines galvas, vis uzsiemims vaikus sumigdzius :)
 #309740   SauliusM
 06 Spa 2011 20:59
cesius rašė:Priezastis aiski, per pirma zvejyba nieko nepagavo ir pariso.
nu jau geriau sitaip nei per metus laiko du kart uzmest vobleri, nematyt nei kliovo ant ano, bet visiem aiskint koks tai super vobleris yra tik anam ar tai ten durpiu ar tai keramzito ar dar ko ten reik. :lol:
 #309741   DainiusM
 06 Spa 2011 20:59
Sauliau, o as murziam nepakantus, tiem kur su fyderiais panemuniuos sedi ir mano vietose maisus siuksliu paloeka.... nu ir dar visaziniams mazuma... :)
 #309742   SauliusM
 06 Spa 2011 21:01
cesius rašė:Tai koks cia hui mens
o as tau ka blyn, i meninyka panasus? as snobizmu nesergu kad is zvejybos koki tai mena daryt bandyciau ir subinej slieku ar ausu ar dar ko ten nepalikus ieskot pradeciau...
 #309744   cesius
 06 Spa 2011 21:02
SauliusM rašė:
cesius rašė:Priezastis aiski, per pirma zvejyba nieko nepagavo ir pariso.
nu jau geriau sitaip nei per metus laiko du kart uzmest vobleri, nematyt nei kliovo ant ano, bet visiem aiskint koks tai super vobleris yra tik anam ar tai ten durpiu ar tai keramzito ar dar ko ten reik. :lol:
Cia ismokau is vieno murziaus -ale reik turet, negaliu praeit :)
 #309745   SauliusM
 06 Spa 2011 21:03
DainiusM rašė:Sauliau, o as murziam nepakantus, tiem kur su fyderiais panemuniuos sedi ir mano vietose maisus siuksliu paloeka....
dziaukis kad Skridzas spiningautoju skyrelio neskaito... bet siaip tai jau i bliavyzgas turbut laikas butu persikelt su sita diskusija...
 #309747   SauliusM
 06 Spa 2011 21:04
cesius rašė:Cia ismokau is vieno murziaus -ale reik turet, negaliu praeit :)
silpnavalis esi, jei murziai taip lengvai tau itaka padaro :lol:
 #309748   DainiusM
 06 Spa 2011 21:04
Nu toj fotkej su kirsliu tai grynas ciurlionis... :)
 #309751   SauliusM
 06 Spa 2011 21:05
DainiusM rašė:Nu toj fotkej su kirsliu tai grynas ciurlionis... :)
ten kazbeko menas. anas blin fotomeninykas reporteris :lol:
 #309754   cesius
 06 Spa 2011 21:09
SauliusM rašė:
cesius rašė:Cia ismokau is vieno murziaus -ale reik turet, negaliu praeit :)
silpnavalis esi, jei murziai taip lengvai tau itaka padaro :lol:
Zinai manes negazdina tokios spalvos, kai reiks issaus! Lai pailsi
 #309756   SauliusM
 06 Spa 2011 21:11
cesius rašė: Lai pailsi
...ir amzinoji sviesa jam tesviecia... :lol:
 #309758   cesius
 06 Spa 2011 21:14
Vat apie Xrapa balta su raudona barzda 12 beroc tai galeciau ta pasakyt , nu nedirba nei tam kartui, blyn perdazysiu su markeriu
 #309760   SauliusM
 06 Spa 2011 21:15
cesius rašė:Vat apie Xrapa ...
tu cia baik apie moderatorius sitaip...
 #309763   Saugirdas
 06 Spa 2011 21:21
cesius rašė:Vat apie Xrapa balta su raudona barzda 12 beroc tai galeciau ta pasakyt , nu nedirba nei tam kartui, blyn perdazysiu su markeriu
Nu šakęs, atrodo, persistengei. :lol:

P.S. O dabar rimtai. Rapala spoon tikrai nkr nesikabina??? Nes kažkaip netikiu tokiu bairiuku...
 #309766   Vitolis
 06 Spa 2011 21:24
SauliusM rašė: musems as pakantus, vat susireiksminusiems muselinykams (o sitas reiskinys sitoj "elito" klasej labai daznas) tai nelabai...
nu dar smarkiai susireiksminusius kastingistus sunkiai toleruoju :!erzina:!
:lol:
Jo muha ir man niekaip neprilimp :e:e Gal todėl, kad kartu visad vežuos ir spiną :-D Pamėtau, pabandau, nieks nesigaun su pagavimu ir metu nafik, imu spiningėlį ir pirmyn paupiu. Kits reikals :gutgut Po kiek laiko vėl už musės, vėl nudrebiu. Užmest jau pramokau atrodo ir normaliai. Daug skaičiau,filmukų mokomųjų peržiūrėjau begales, Donis kiek praktikos davė, bet 'viarkt Manau, kad man ji neskirta. Bet dar vilties neprarandu prisijaukint. ne taip kaip kastingas. Multas neprigijo. Atsisveikinau su visam :stop-;
O apie susireikšminusius kastingistus, tai jei čia tame tarpe apie tuos, kur bukaškes iki 50 mėterių nuskraidina su multu, tai ir man šypseną kelia. Arba kaip Cesius lydokus su muha gaudo, tai irgi biskį nesuprantama man. Bet tu neužsigauk Cesiau, gerbiu aš tave :/brazasista . Nu bet nesuprantu tokių išsidirbinėjimų ir tiek, nors nusišauk :e:e
 #309771   SauliusM
 06 Spa 2011 21:32
Vitolis rašė:nors nusišauk :e:e
ne, nu gal neskubek taip greit isvadu sita tema pasidaryt kaip su multiku...
:roll:
dar pagalvok gal biskiuka.
 #309789   Vitolis
 06 Spa 2011 21:49
SauliusM rašė:
Vitolis rašė:nors nusišauk :e:e
ne, nu gal neskubek taip greit isvadu sita tema pasidaryt kaip su multiku...
:roll:
dar pagalvok gal biskiuka.
Nu ne šiandien. revolveris mašinoj liko. O uazikas garaže :-D Ne muhos dar nemesiu. Vien dėl to, kad kotelis kaip ir dovanotas jau eina gal į tračias rankas, ritė taip pat dovanų iš Doncės gauta. Musės beveik visos irgi Doncės rištos. Va tik šniūras iš Koto jau pačio pirktas. Todėl, vien gerbdamas draugus, negaliu to būdo mest. Turiu nugalėt save :grin:
 #309890   DainiusM
 07 Spa 2011 08:40
Vitolis rašė:...tai jei čia tame tarpe apie tuos, kur bukaškes iki 50 mėterių nuskraidina su multu, tai ir man šypseną kelia.
Nu ti bukaskes nzn, bet 6,5g volframa su mikrogumiuku i 45m ipirdolinu (valas kas 10m skirtingom spalvom spalvintas, lengva skaiciuot) :)
Vitolis rašė:Arba kaip Cesius lydokus su muha gaudo, tai irgi biskį nesuprantama man. Bet tu neužsigauk Cesiau, gerbiu aš tave :/brazasista . Nu bet nesuprantu tokių išsidirbinėjimų ir tiek, nors nusišauk :e:e
Nu vat Vitoli... darai isvadas apie tai ko neciupinejai :P
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
:liež-uvis
p.s. cia turbut pratrins, nes ne vietoj bet svarbu ka Vitolis spetu pamatyt :-D
 #309918   Rapolas
 07 Spa 2011 09:23
wwudizs rašė:sveiki gal kas mate kur pirkt sita Rapala Shad Rap rfsh spalvinimo 9 cm voblery?
Vargiai, ar berasit šitą RFSH (redfin shiner) spalvinimo SSR-9 voblerį (gal nebent turguje).
Net Rapalos sajte nebėra šito modeliuko spalvinimo, pasižiūrėjau tai artimiausias (ta prasme "panašiausias") - BG.
Aš tai imčiau geriau FT (firetiger), kuris neblogai veikia ir skaidriame vandenyje, netik durpynuose ;-)
  • 1
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • 407
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė