Pas mane 9 prey ir salota, dar neprakalbintas, nes dar nezvejavau tokiam vandeny kur jis tur dirbt, vat sekmadieny Liepojoj ir tureciau prakalbint.
Muselinė- tai ko ieškojau!
cesius rašė:Pas mane 9 prey ir salota, dar neprakalbintas, nes dar nezvejavau tokiam vandeny kur jis tur dirbt, vat sekmadieny Liepojoj ir tureciau prakalbint.
Turiu keletą paviršinių krenkų. Vasarinei lydekai rankioti seklumose - pats tas.kementa rašė:kasnors turit awa-shima vobleriu? kaip veikia? kas ka galit apie juos pasakyt?
Per metus gal pora kart vandeny pabuvo ir tai visokiuose skaidriuose kudrose, reik durpes anam, as siais metais daugiau su muha lydekas zaidziauSauliusM rašė:cesius rašė:Pas mane 9 prey ir salota, dar neprakalbintas, nes dar nezvejavau tokiam vandeny kur jis tur dirbt, vat sekmadieny Liepojoj ir tureciau prakalbint.neponial, taigi tu jau daugiau nei pries metus aiskinai kazka koks super tau vobleris yra tas prey. tai ka, laiko neatradai per metus kada ana vandenin ikist ar kaip cia yra?
uzsiimi kazkokiu hier suprasi mazochizmu...cesius rašė: as siais metais daugiau su muha lydekas zaidziau
musems as pakantus, vat susireiksminusiems muselinykams (o sitas reiskinys sitoj "elito" klasej labai daznas) tai nelabai...DainiusM rašė:Kazkoks nepakantus musei saulens... kazi del to, kad ziniu nedaug apie ana ar kita priezastis?
Tai koks cia hui mens, gelzgalys pac lek, vat pakstinguot, kad ir daba sedziu ir lieju lydekinem musem epoxidines galvas, vis uzsiemims vaikus sumigdziusSauliusM rašė:cesiau, pora kart tai cia tu per metus savagear prey uzmetio as muselka pora metu gana intensyviai bandziau isisavint. nu neprilipo man toks zukles budas visai. geriau jau koki gelzgali nemuno vidurin svystelt su spinu...
nu jau geriau sitaip nei per metus laiko du kart uzmest vobleri, nematyt nei kliovo ant ano, bet visiem aiskint koks tai super vobleris yra tik anam ar tai ten durpiu ar tai keramzito ar dar ko ten reik.cesius rašė:Priezastis aiski, per pirma zvejyba nieko nepagavo ir pariso.
o as tau ka blyn, i meninyka panasus? as snobizmu nesergu kad is zvejybos koki tai mena daryt bandyciau ir subinej slieku ar ausu ar dar ko ten nepalikus ieskot pradeciau...cesius rašė:Tai koks cia hui mens
Cia ismokau is vieno murziaus -ale reik turet, negaliu praeitSauliusM rašė:nu jau geriau sitaip nei per metus laiko du kart uzmest vobleri, nematyt nei kliovo ant ano, bet visiem aiskint koks tai super vobleris yra tik anam ar tai ten durpiu ar tai keramzito ar dar ko ten reik.cesius rašė:Priezastis aiski, per pirma zvejyba nieko nepagavo ir pariso.
dziaukis kad Skridzas spiningautoju skyrelio neskaito... bet siaip tai jau i bliavyzgas turbut laikas butu persikelt su sita diskusija...DainiusM rašė:Sauliau, o as murziam nepakantus, tiem kur su fyderiais panemuniuos sedi ir mano vietose maisus siuksliu paloeka....
silpnavalis esi, jei murziai taip lengvai tau itaka padarocesius rašė:Cia ismokau is vieno murziaus -ale reik turet, negaliu praeit
ten kazbeko menas. anas blin fotomeninykas reporterisDainiusM rašė:Nu toj fotkej su kirsliu tai grynas ciurlionis...
Zinai manes negazdina tokios spalvos, kai reiks issaus! Lai pailsiSauliusM rašė:silpnavalis esi, jei murziai taip lengvai tau itaka padarocesius rašė:Cia ismokau is vieno murziaus -ale reik turet, negaliu praeit
...ir amzinoji sviesa jam tesviecia...cesius rašė: Lai pailsi
tu cia baik apie moderatorius sitaip...cesius rašė:Vat apie Xrapa ...
Nu šakęs, atrodo, persistengei.cesius rašė:Vat apie Xrapa balta su raudona barzda 12 beroc tai galeciau ta pasakyt , nu nedirba nei tam kartui, blyn perdazysiu su markeriu
Jo muha ir man niekaip neprilimpSauliusM rašė: musems as pakantus, vat susireiksminusiems muselinykams (o sitas reiskinys sitoj "elito" klasej labai daznas) tai nelabai...
nu dar smarkiai susireiksminusius kastingistus sunkiai toleruoju![]()
ne, nu gal neskubek taip greit isvadu sita tema pasidaryt kaip su multiku...Vitolis rašė:nors nusišauk
Nu ne šiandien. revolveris mašinoj liko. O uazikas garažeSauliusM rašė:ne, nu gal neskubek taip greit isvadu sita tema pasidaryt kaip su multiku...Vitolis rašė:nors nusišauk
dar pagalvok gal biskiuka.
Nu ti bukaskes nzn, bet 6,5g volframa su mikrogumiuku i 45m ipirdolinu (valas kas 10m skirtingom spalvom spalvintas, lengva skaiciuot)Vitolis rašė:...tai jei čia tame tarpe apie tuos, kur bukaškes iki 50 mėterių nuskraidina su multu, tai ir man šypseną kelia.
Nu vat Vitoli... darai isvadas apie tai ko neciupinejai :PVitolis rašė:Arba kaip Cesius lydokus su muha gaudo, tai irgi biskį nesuprantama man. Bet tu neužsigauk Cesiau, gerbiu aš tave. Nu bet nesuprantu tokių išsidirbinėjimų ir tiek, nors nusišauk
Vargiai, ar berasit šitą RFSH (redfin shiner) spalvinimo SSR-9 voblerį (gal nebent turguje).wwudizs rašė:sveiki gal kas mate kur pirkt sita Rapala Shad Rap rfsh spalvinimo 9 cm voblery?