Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #463055   Rapolas
 02 Bal 2013 09:50
p.arturas rašė:...
gal velkiavimui ir sueis is bedos, kai nereik daznai bruzint...
Nenaudočiau velkiavimui tikrai, nes velkiavimui yra sočiai pigių pintų valų (ir ne "dratų"), kurie normaliai laiko mazgus.
Mano asmenine nuomone, tai prasčiausias Berkley valas (ir dar už.. tokią kainą), kokį tik esu turėjęs (ir bandęs.. naudot) :/nek
 #463063   Antistatic
 02 Bal 2013 10:21
..Jus gal isisavinkite i galvas kad Unifilamentas nera pintas valas,nepagaunu kodel jus ji lyginate su pintais valais? del to kad jis panasus i juos? ar del to kad netamprus?
 #463067   p.arturas
 02 Bal 2013 10:26
Antistatic rašė:Siaip nano fila reik moket naudot kad nebutu tokiu nesamoniu,o be to ir rites tinkamas naudot,mazgai irgi siam valui isskirtiniai (galima taip sakyt),siaip valas specifinis bet kad pasakyt kad S... yra nesamone,esu susidures dar su didesniu S.. ais ..
PS: blogam sokejui ir velykos maiso..
krc, tai yra sudas bet ne pats didziausias.
o sudu tu kaip specialiostas moki naudotis. o mes nemokam.
ir kaip suprantu, neturi kas tau sokt maisytu :-D
Paskutinį kartą redagavo 1 p.arturas. Iš viso redaguota 2 kartus.
 #463068   p.arturas
 02 Bal 2013 10:27
Rapolas rašė:
Nenaudočiau velkiavimui tikrai, nes velkiavimui yra sočiai pigių pintų valų (ir ne "dratų"), kurie normaliai laiko mazgus.
Mano asmenine nuomone, tai prasčiausias Berkley valas (ir dar už.. tokią kainą), kokį tik esu turėjęs (ir bandęs.. naudot) :/nek
tai negi ismest dabar, del to bus paliktas velkiavimui. :-D
 #463075   Rapolas
 02 Bal 2013 10:50
p.arturas rašė:... tai negi ismest dabar, del to bus paliktas velkiavimui. :-D
Man irgi gaila buvo išmest, tai naudoju savadarbių masalų reguliavimui ir testavimui baseiniuke (ir/ar "poligone" prie Vilnelės), tai žinok- laiko visai neblogai, o kai "atsišerpetoja" koks galiukas, tai pritrumpinu ir vėl rikiuotej.. Pliusas, kad netamprus ir svarbiausia- visai nematomas :-D
 #463076   Antistatic
 02 Bal 2013 10:52
p.arturas rašė:
Rapolas rašė:
tai negi ismest dabar, del to bus paliktas velkiavimui. :-D
..Neissivystes esi zmogau iki galo, gal pasiskaityk daugiau pries teigdamas savo tendencijas..
 #463079   Rapolas
 02 Bal 2013 11:00
Antistatic rašė:..Jus gal isisavinkite i galvas kad Unifilamentas nera pintas valas,nepagaunu kodel jus ji lyginate su pintais valais? del to kad jis panasus i juos? ar del to kad netamprus?
Tai kad mes ir nelyginame jo su pintu valu, nes būtų paprasčiausia šventvagystė lyginti du nesulyginamus dalykus vien tik dėl jo netamprumo ;)
 #463086   Antistatic
 02 Bal 2013 11:14
A....nu jo...
Mano asmenine nuomone, tai prasčiausias Berkley valas (ir dar už.. tokią kainą), kokį tik esu turėjęs (ir bandęs.. naudot)
 #463089   Rapolas
 02 Bal 2013 11:17
Nu tai jo, čia gi nėra palyginimas, o tik paprasčiausias teiginys, kad nanosfilo nenaudočiau velkiavimui, nes... tam yra skirti pinti valai.. :-D
p.s.: kas gi šiais laikais velkiauja su neaiškiais valais ;)
 #463119   zet
 02 Bal 2013 13:16
Antistatic rašė:ZET...... Gal pirma apibendrink ko norisi is valo nes prirasei total kosmar,be le ka ir be le kiek.. kaip galima lyginti Ponntoon21 PE valus su spaideriu?? keturgyslius su astuongysliais? Uni filamentini vala su Dyneema pluostu turinciais valais?? cia kas?
:ks>
Paprastai, pajami ir palygini. Nes man valas ir yra valas. Gali ir milijonjuostis buti ar viengyslis. Ar tipo jei jau 8 gijos jis ten automatiskai dievu patampa ir valas automatiskai igyja kazkokias savybes?
 #463128   Slyvas
 02 Bal 2013 13:41
sveiki,kaip sis valas? http://parduotuve.spiningavimas.lt/pint ... braid.html

arba sis? http://parduotuve.spiningavimas.lt/pint ... alth-.html

domina mane kad jo daug yra,o kazkokiu stebuklu kaip ir nesitikiu is jo...

o apie nanofila kaip supratau net nesidometi...?

siaip noriu bent jau kad nezystu valas,nes i durnyna gali isvezti is po visos dienos valo zyzimo...
 #463139   Antistatic
 02 Bal 2013 14:14
zet rašė:
Antistatic rašė:ZET...... Gal pirma apibendrink ko norisi is valo nes prirasei total kosmar,be le ka ir be le kiek.. kaip galima lyginti Ponntoon21 PE valus su spaideriu?? keturgyslius su astuongysliais? Uni filamentini vala su Dyneema pluostu turinciais valais?? cia kas?
:ks>
Paprastai, pajami ir palygini. Nes man valas ir yra valas. Gali ir milijonjuostis buti ar viengyslis. Ar tipo jei jau 8 gijos jis ten automatiskai dievu patampa ir valas automatiskai igyja kazkokias savybes?
..Taip igyja nepaprastas savybes..buti glotnesniu,tai yra slidesniu,nes tankiau supinti plausai.. Ir dar viena savybe ..pinigai.. visa kita neaiskinsiu yra begales prirasyta tiek cia tiek gretimuose forumuose ..O be to gal pries perkan kaip jau minejau reiktu apsibendrinti ko reikia..
 #463155   ciapajavas
 02 Bal 2013 14:48
Slyvas rašė:siaip noriu bent jau kad nezystu valas,nes i durnyna gali isvezti is po visos dienos valo zyzimo...
kad nezystu reikia imti 8-iu gyslu. arba kuo minkstesni.
 #463159   Slyvas
 02 Bal 2013 14:56
ciapajavas rašė:
Slyvas rašė:siaip noriu bent jau kad nezystu valas,nes i durnyna gali isvezti is po visos dienos valo zyzimo...
o tie 8 gyslu 100 metru koki 100 litu :D ?
 #463161   zet
 02 Bal 2013 15:02
Antistatic rašė: ..Taip igyja nepaprastas savybes..buti glotnesniu,tai yra slidesniu,nes tankiau supinti plausai.. Ir dar viena savybe ..pinigai.. visa kita neaiskinsiu yra begales prirasyta tiek cia tiek gretimuose forumuose ..O be to gal pries perkan kaip jau minejau reiktu apsibendrinti ko reikia..
as turiu ant abieju spinu pontoon 8 giju. Vienas 0.16, kitas 0.2. (kiek atsimenu). Bet su laikymu man nuostalgija del PP valo :) Tai ir galvoju, praejo jau keli metai, gal kas atsirado, kas su laikymu patikimiau nei pontoon 8 giju. Taip, pontoonas nab labai svelnus, bet kai isikabina i kokius lapukus vobleris, tai nedrasu buna ji per jega islaisvinti :) Mazga visada naudoju ta pati. Dariau ivairius valo atsparumo testus, tai nustebino, kad 20 cm atkarpoje jo islaikymas labai krenta pvz palyginus su metro ar dvieju atkarpa.
 #463163   SauliusM
 02 Bal 2013 15:07
Slyvas rašė:
ciapajavas rašė:
dazniausiai gal biskiuka brangiau, o kartais net ne biskiuka.
 #463167   ciapajavas
 02 Bal 2013 15:13
Slyvas rašė:
ciapajavas rašė:
yra power pro 8iu gyslu, neipatingai brangus. minejo kazkas kad zyzia per ziedelius labai nedaug. bet tuom jo privalumai ir baigiasi.
as tai nelabai apskritai suprantu kuom tas zyzimas taip zmones erzina :roll: zvejojau preita sezona su paprastu powerpro, grojo tolka kak nada, bet isprotet tai toli grazu. kai gera ribalka isvis demesio neatkreipes likdavau.
 #463168   Rapolas
 02 Bal 2013 15:13
Slyvas rašė:nereikalingi tada jie man :)
Teisingai ;) pasiimi kokybiško mono valo (nefluorkarbono- nes ans irgi zyzia:D) ir į jokį durnanamį nesinorės ("iš po visos dienos" :D) :-D
 #463175   Rapolas
 02 Bal 2013 15:33
Manau, kad vieno metro kaina (~0.2 lt už 1m) yra tikrai nebloga.. kokybiškas mono tiek kainuoja.
O ar ans zys, tai negaliu pasakyt, nes asmeniškai juo negaudęs.. bet už tokius pinigus surizikuočiau:D (dar ne tiek visokioms nanoms išmėčiau:D) ;-)
 #463176   Slyvas
 02 Bal 2013 15:35
Rapolas rašė:
Manau, kad vieno metro kaina (~0.2 lt už 1m) yra tikrai nebloga.. kokybiškas mono tiek kainuoja.
O ar ans zys, tai negaliu pasakyt, nes asmeniškai juo negaudęs.. bet už tokius pinigus surizikuočiau:D (dar ne tiek visokioms nanoms išmėčiau:D) ;-)
supratau,skambinu i parduotuve :) butu nuodeme neisbandyti toki kieki uz tokius pinigus.,jei netiks sueis ant velkes :)
 #463211   SauliusM
 02 Bal 2013 17:54
Rapolas rašė:
amerikoniska kaina, su stealth gaudes ir nemazai. normalus dratas kaip uz savus pinigus.
 #463773   AndriusM
 04 Bal 2013 11:50
Gal kas žino kur kaune galima įsigyti Ponton exteer konkrečiai 0,148 storumo ? zuklys.lt jau mėnesis kaip žada atvešt bet neatveža , o man savaitgalį jau norėtusi ;/
 #463814   SauliusM
 04 Bal 2013 13:51
oli rašė:aptikau gan nebloga kaina sitam valui http://www.bassnbait.com/index.php?cPath=4_33_458 siunte beveik dvi savaites,i Airija siuntimas kainavo 8 oirai
neveikia nuoroda ir siaip:
30) Norint išvengti neinformatyvios diskusijos dėl "numirusios" nuorodos, rekomenduojama prie įdėtos nuorodos žinutėje trumpai aprašyti apie ką kalbama, nurodant konkretų gamintoją, modelį, kainą, dydį ir pan. Pvz. "ką manote apie ritę Shimano Stradic CI4 2500 http://www... [nuoroda] "?
 #463819   oli
 04 Bal 2013 14:06
SauliusM rašė:
oli rašė:aptikau gan nebloga kaina sitam valui http://www.bassnbait.com/index.php?cPath=4_33_458 siunte beveik dvi savaites,i Airija siuntimas kainavo 8 oirai
neveikia nuoroda ir siaip:
30) Norint išvengti neinformatyvios diskusijos dėl "numirusios" nuorodos, rekomenduojama prie įdėtos nuorodos žinutėje trumpai aprašyti apie ką kalbama, nurodant konkretų gamintoją, modelį, kainą, dydį ir pan. Pvz. "ką manote apie ritę Shimano Stradic CI4 2500 http://www... [nuoroda] "?
man nuspaudus nuoroda veikia,kalba eina apie YGK WX8,kaina 40oiru
 #463821   SauliusM
 04 Bal 2013 14:20
o man nuspaudus raso 502 Bad Gateway
kaina kaip kaina, pontoon21 eight braid panasiai kainuoja pas mus. cia jei iskaiciuot visas siuntimo islaidas plius trituruso nuolaidas tai as siustis nepulciau uz tuos pinigus.
 #463825   oli
 04 Bal 2013 14:34
SauliusM rašė:o man nuspaudus raso 502 Bad Gateway
kaina kaip kaina, pontoon21 eight braid panasiai kainuoja pas mus. cia jei iskaiciuot visas siuntimo islaidas plius trituruso nuolaidas tai as siustis nepulciau uz tuos pinigus.
na kiek as ieskojau butent sito valo tai cia buvo pigiausiai,kom jis geresnis ar blogesnis uz pontoon21 negaliu lygint,neturejas pontoon21, jurinei zvejybai spinigu,kolkas airiu ir anglu vertinamas geriausiai...
  • 1
  • 138
  • 139
  • 140
  • 141
  • 142
  • 232
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė