Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...

#31853   Xrapas
 17 Geg 2007 13:35
vital (vilnius) rašė:"Hakko" :roll: Kaip baltarusai sako kozkokie" novoe kitaiskoe shilo" :roll: :?: :-D Kur gavot,eigu nepaslaptis :roll: :?:
Pas Iną ;-)

#31882   vital (vilnius)
 17 Geg 2007 17:58
bobis
nu nezinau pas mane viskas gerai atsidaro :donknow'
gerai padarisim taip
Paveikslėlis
Paskutinį kartą redagavo 1 vital (vilnius). Iš viso redaguota 17 kartus.

#31883   vital (vilnius)
 17 Geg 2007 18:35
Senden po pietu nulekiau i Voke zemiau Murines Vokes uztvankos,norejau kirsliuku bet net nemaciau ne vienos "bulkes".Bet pagavau pora lidekeliu nuo 500-600gr ir tris eseriukus visi ant sukres nuo 00-0 numerio.Viena uzkibo ant sroves,tai gavau "adrinalinciko";)Isbandziua risti mono pavadelio pre pintuko,nu ka pasakiti reikejo taip ansciau ir dariti :) man patiko ;-) Vizualei pintukas kaip buvo likes iki zvejibos taip ir liko nepasikeites gaudant su mono pavadelio.Mazgas irgi "veri gut",buvau uzsikabines sukre tai mazgas truko ne pre mazgo pintukas+mono o pre segtuko :) tik gailo sukriuko :cry: Get mazgas atlaike ;-) Trupuciuka foto is zvejibos ;-)
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Paveikslėlis

#31888   blight
 17 Geg 2007 19:49
hmm bishki nelabai supratai to mazgo. Tai tam mono (melynam) darai kilpa? Ar tiesiog sulenki o paskui viena galiuka nukerpi?

#31892   vital (vilnius)
 17 Geg 2007 20:06
melinai pavaizduotas mono valas jis uzlenktas i kilpute,po to tik dirbi su pintuko:)pas mane irgi iskart neisejo bet mazgas nebluogas senden patikrinau ;-)

#31894   Sokratas
 17 Geg 2007 20:14
Vo, ...dabar kitas reikalas :). Dėkui

#32005   tuomahaukas
 18 Geg 2007 22:00
A, nu jo :-ou-je ... matai, man sprandą vėl susuko ir negaliu makufelio 90 laipsnių kampu palenkt, a tiesiai žiūrint iškart nesuprantu :lol:

#32044   vital (vilnius)
 20 Geg 2007 19:10
Senden po 15val nuvariau i Neri sapaliuku;1 kaskur is akies 300-400gr."pocti" pagautas atitruko pre kuoju , ir tris tuscius kibimai .Bet jau pradejo "judeti" sapaliukai,ir tai dziugino ;-) Uzpi.. jodai visokie "swiming mudakai"-poilsiautojai :evil: atsilo oras islindo kaip uodai :twisted: Reikes is rit eiti i upe kol mega "s.m.-poilsiautojai" :-D
Visi kibimai ant "A-Elitos"crank 30 ;-)
Paveikslėlis

#32049   vital (vilnius)
 21 Geg 2007 06:08
Liko dar UL vobliku ;-)
1eile; MasuMasters vib38-38mm 3,5gr
2eile; "Aelita"crank 30-30mm 1,7gr.
Tel 860122460 Vilnius
Arba rasikit i P.M.
Paveikslėlis

#32187   Xrapas
 22 Geg 2007 13:28
Xrapas rašė:Keletas naujienų iš "smulkaus kalibro":neutral: :

Paveikslėlis
Šeštadienį mėginau šituos "mažylius" ežere. M.M. be jokių pretenzijų, bet tik tvičingas, Pontoon darbas taip pat labai patiko. Pastarajį (juodą) net kuoja atsivijo :-D
Su HAKKO truputį kita situacija: mažesnieji neblogai užsimeta ir gan stabiliai dirba, tiesa, mano akim žiūrint, kiek didoka tokio dydžio masalui amplitude. O štai viršutiniojo taip ir neperpratau: traukiamas plačiai "makaluojasi", kiek padidinus greitį išvis "nueina į štoporą". Su juo teks dar pasipraktikuoti arba imtis kokių nors drastiškų liežuvio perdarymo operacijų.
šiėk tiek nusivyliau ir Strike Pro EG- 075sp vobleriukais, tais panašiais į MM shad. Nežinau, ar man tokie papuolė, bet stabilai virpa tik tinkamai parinkus traukimo greitį. Traukiant lėtai praktiškai nedirba visai, patraukus per greit išvis verčiasi ant šono ir kyla į paviršių... :cry:

#32188   Edosius
 22 Geg 2007 13:40
Traukiant lėtai praktiškai nedirba visai, patraukus per greit išvis verčiasi ant šono ir kyla į paviršių... :cry:[/quote]

Pas mane tas pats su Dorado, paemiau replutes ir palanksciau virs liezuvelio ta vielute, i kokia puse visrta tai lenki priesingai.. Dabar dirba idealiai, pabandyk gal pades.

#32196   vital (vilnius)
 22 Geg 2007 14:37
Xrapas
Dziugu kad jums voblerei patiko ;-)
Su straik pro(kopija MM shad) ir pas mane buvo problema sratukai vidui stringo.Bet apie tai suzinojau tik kaip paduovanojau ja vienam baltarusui,oi buvo geda :oops: :-D Po to pazistamas is Minsko padare jam "harakiri" ir rado vidui gabaliuko plastmases :?

#32208   blight
 22 Geg 2007 19:54
Na man tai tie strike pro (butent panashus i MM shadus) visai smagiai dirbo, nors suviliot dar nieko nepasiseke. Gal dar kol nauji tol dirba nrm, nestringa jokie shratai ir pan :grin: bus matyt po daugiau praktikos

#32253   Xrapas
 23 Geg 2007 11:54
Xrapas rašė:...ir Strike Pro EG- 075sp vobleriukais, tais panašiais į MM shad...
Kalbu apie šituos vobleriukus, nes yra dar labai panašios išvaizdos StrikePro:

Paveikslėlis

IMHO, kilputės lankstymas nepadės, nes lygiai taip pat elgiasi abu turimi...greičiausiai, čia kas nors konstrukcijoje. Turiu dar keletą panašiai išsidirbinėjančių, X-Zone ir kažkokį Golden.
Šituos reikės dar pabandyti be žiedelio nosyje ir metalinio pavadėlio, ir su kiek plonesniu valu, nes bandžiau su 0,18 mm.

#32254   Edosius
 23 Geg 2007 12:11
Xrapas rašė: IMHO, kilputės lankstymas nepadės, nes lygiai taip pat elgiasi abu turimi...greičiausiai, čia kas nors konstrukcijoje.
Uztenka kilpute palenkti 1mm ir ta "konstrukcija" greitai issiprendzia.. Pas mane irgi ne vienas taip legiasi, sakau pabandyk, o pabandes turesi kita IMHO..

#32258   Xrapas
 23 Geg 2007 12:58
Edosiau, atsivešiu reples ir voblerius Atmaton, galėsim kartu pamėginti ;-)

#32259   Edosius
 23 Geg 2007 13:54
Xrapas rašė:Edosiau, atsivešiu reples ir voblerius Atmaton, galėsim kartu pamėginti ;-)
Ok, tinka, beje repliu siam reikalui gali nesivezti, turiu savasias kur voblikus "taisau"// ;-)

#32260   blight
 23 Geg 2007 14:16
Hmm keista, ash praeita savaite lygiai toki pat papirkau, (net nutepliotas taip pat :grin: ) ir visai nrm dirbo savaitgali. Gal segtukas ar pavadelis maisho? Ash bandziau su 0.18 valu su rapala mazgu....

#32265   blight
 23 Geg 2007 15:14
Shiaip dar del to mazgo idomu, koks pinto/mono valo santykis pas jus? Isivaizduoju reik mazdaug ziuret, kad panashus kg atlaikymas butu..

#32271   vital (vilnius)
 23 Geg 2007 17:36
Nu va tema "UL" jau perziurejo apie 100000 kartu! :-D Ziurint i tos skaicius :roll: Ultralaitas Lietuvoi gan populerus ;-) :!: :-D ''plot

#32280   Tinginys
 23 Geg 2007 20:14
vien jus turbut 5000 kartu ja perziurejot :grin:

#32299   blight
 23 Geg 2007 21:17
vital (vilnius) rašė:Turbut ;-) :-D
Ziuriu pas brolius latvius nera deficito japonisku UL vobleriuku ir ne tik. ;-) Tik paziurekit koks assortimentas skelbimo skirelie; "Prodaju" :shock:
http://www.lpr.lv/forum/viewforum.php?f=9
Va ka met:
Извините, эти форумы отключены. Попробуйте зайти позже

#32321   Agis
 24 Geg 2007 07:57
vital (vilnius) rašė:Nu va tema "UL" jau perziurejo apie 100000 kartu! :-D Ziurint i tos skaicius :roll: Ultralaitas Lietuvoi gan populerus ;-) :!: :-D ''plot
Nu kaip cia pasakius :lol: Manau ne tiek populiarus, kiek atsirado besidominciu zmoniu, sita palyginti nauja musuose zvejybos forma Vital,-o deka.Netgi ir tai, kad daugumoje zinuciu yra su "Blevyzgu" prieskoniu, visiskai nesumenkina Vital nuopelno sitoje temoje.As jau ne karta esu rases, kad netgi pablevyzgojimai kartais buna tarsi prieskoniukai, kurie pagyvina tema.Tik tuos prieskoniukus jau praejus laikui kartais pratrinu, tai ir zinuciu sumazeja :lol:Svarbiausia, kad besidomintys manau tikrai randa informacijos netgi su nuotraukomis.Dabar lieka laukti, kai pasipils laimikiu (ne tik Vital,-o) nuotraukos.
Kaip butu saunu, jeigu kiekvienas taip prisiziuretu kazkokia sau tinkama tema, kaip tada butu lengva moderatoriams :lol:
Manau jau laikas siulyti pasitarimui, kad Vital galetu pats tvarkytis su savo bukaskomis ir "piestukiniais" kotais :lol:

#32418   vital (vilnius)
 24 Geg 2007 20:24
Senden nusipirkau tokie mikroba uz 5lt :-D kini-vengru gamibos,2sm ilgio,plaukantis ar skestantis xz :roll: :?: :-D Labai panasus i "Straikpro baby 25"tik sumazintas, buvo ir 2,5sm tip-top kaip "Straikpro 25"
Paveikslėlis
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 172
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė