henyte rašė:Gaunasi taip, vienas didziausias zinovas pasirodo net starkiu negaudes gyvenime, kiek suprantu zvejyba kanaluose dzigavimu laikantis, apsiputojes plysauja su kokiu kotu dzigaut reik, uzdavineja superinius klausimus ar svoriai ieinantys i deklaruojamus koto svorius perkraus kota ir paskiau pyksta kad jam neatsakineja i tokius jo klausimus, vienam poste raso, kad girdejes nera apie toki zvejybos buda, kitame jau raso, kad viska jis zino... Kitas vel bando man kazka paaiskint, kad kam reikalingas kotas "sunkesnis" kotas, jei nezvejosi sunkesniais masalais nei nurodyta ant koto, nors i jokias diskusijas apie zvejyba atitinkanciais svoriais su deklaruojamiems ant koto, net negalvojau leistis... Daro is garsiu gamintoju kazkokius keistuolius, atseit kazkodel jis raso kad auksciausias komfortabilus masalo svoris toks, bet musu specai nusprendzia kitaip, matyt gamintojams reiktu atsisakyt pindosiniu profu pagalbos kuriant savo kotus ir kviestis musiskius. Trecias kaip pavyzdi pateikia, kad mates kaip kazkas su botageliu menkes gaudes, taip ir man teko tokiais kotais gaudyt pries 15 metu, bet dabar to nebedarau... Patirtis matyt... O didziausi estetai, nebeturintys ka pasakyt, bet negalintys ir patylet, isvis kazkokius grybus rasinet pradeda... Kaip kazkas jau sake, gal maziau is lektuvo zvejot reikia ? Tie kurie klausia, ar teko det 30 gr masala ant per puse lengvesniais masalais skirtu zvejot kotu, galiu pasakyt, kad tokiais dalykais neuzsiimu, nes zinau kas kam skirta, jei tiesiogiai, ne nesu net ciupinejes tos legendos ir niekaip klausejas man neirodys kad jo spinas su iki 17.5gramatura yra skirtas gaudyti 28 gr masalais...
man labai gaila kad budamas patyres zvejys manai kad dzigauti galima KM ir viskas,apie kanalus as tikrai nekalbu. O vat jei parasyk man y privata as tau galiu pasakyti vieta kur galima pagauti starkiu,nedaug bet ir ne tokiu kokius jus mariose smauget
ir isvis mes kalbam apie kotu galimybes o jus kaisiojat tas KM ir galvas po 40gr.
Ir dar tu nesugebi atskirti kur yra klausimas perkeltine prasme ir uzdodamas su didziausia ironija....
ar perkrausi kota su mazesniu svoriu nei raso ant jo? Nesupranti to ka 5m vaikas suprastu ir dar aiskini apie kazkokius kopustus ant peciu.... Tu aiskini kad 15gr masalams reikalingas kotas yra ne maziau 30gr. Vat butent del to tavo pasisakymai yra graudus ir vercentys y tave ziureti ne kaip y patyrusi zveja o kaip per daug gerai galvojanti apie save,o realiai esanti.... O tavo draugelis kleckas pasijunges y diskusija taip iskraipe faktus kad ziauriau net neimanoma. Nepatikesi bet pirmai zadejau paklausti ar tu ne draugas su juo,nes mintys jau labai panasios ir tas yrodinejimo stilius....