Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #333042   Fabai
 12 Sau 2012 15:54
ramkis rašė:Tai tada pigiau gali nukaut amerikoniska erziliuka jeigu ka. As zinau ant kieno blanku jie surinkti, todel man ir keista ta ju kaina :superšokas Suprasciau, kad kastuotu kazkur 400-500 Lt diapazone, nu da da, bet uz salyginai "no name" produkta, ka as zinau :?:
Kodel jus komentuojat irankius net nemate ju.Palyginkit Lamiglas surinkimo kokybe su Pontoon Unitra.Dar pasidomekit kiek kainuoja AT serijos titaniniai ziedai.Kam kalbeti apie 400lt uz visa kota?
 #333046   SauliusM
 12 Sau 2012 16:02
ramkis rašė:Tai nori pasakyt, kad ruseliu-kitaicu koncorsiumas kazkoks uzsake pas jankius special blankus savo kotams?
taip butent taip ir yra. o del viso kito, tai paranojos problemas sprendzia psichiatrai.
 #333047   Fabai
 12 Sau 2012 16:04
ramkis rašė:
SauliusM rašė:nu ir nera joks noneimas, aiskiai ant blanku lamiglas uzrasyta.
Nesuprantu, tai "pontoon21" ar "lamiglas" tie spiningai? Jei tai lamikai, tai suprantu, bet jei tai pontoon'ai uzdeje lamiglaso zenkla tai dar cia nieks neaisku :-D Lamiglas nera "no neimas", o vat del "pontoon21" tai drysciau suabejot :ruko
SauliusM rašė:cia tik anksciau pas rusus keli tie blankai praslyde buvo,
Rasai, kad pas rusus buvo praslyde, tai pas rusus jie ir dabar. Ir nera cia nieko stebetino, juk ruskiu rinka praryja viska, o kas iregistravo "pontoon21" brenda mes zinom, ir kas lamikus rusijoj atstovauja irgi zinom :-D
SauliusM rašė:kitam nei pontoon21 neduoda ir patys ant tu blanku kotu nerenka
Nesuprantu kas ka ir kur renka :shock: Ar lamikai nerenka patys ant savo blanku, ar rusai-kinai patys nerenka ant XMG blanku ir renka juos pas lamikus? Ar jankiai renka pas kinus, ir rusai - kinai tuo pasinaudojo ir sukure ant tu blanku savo modeli, paprasciau tariant nuziurkiavo koki konteineriuka blanku?
Nenoriu veltis i tokio tipo gincus,bet esat neteisus.Keturiom spiningu serijoms blankai yra oficialiai perkami is Lamiglas.Uzklauskite jankiu jei yra abejoniu.
 #333049   ramkis
 12 Sau 2012 16:07
Kalba ne apie surinkimo kokybe, bet apie pacia gamyba. Na nemanau, kad grynakrauju japu surinkimo kokybe yra blogesne negu rusu-kinieciu, o kaina panasi. Mineti ziedai nuo 8 iki 22 $ imtinai, priklauso nuo dydzio uz vieneta, bet cia kaina mazmenoje. Nu ne tas argumentas, kodel ans turi kainuot 800 pinigu.
 #333051   ramkis
 12 Sau 2012 16:12
Fabai rašė:Nenoriu veltis i tokio tipo gincus,bet esat neteisus.Keturiom spiningu serijoms blankai yra oficialiai perkami is Lamiglas.Uzklauskite jankiu jei yra abejoniu.
As neginciju to fakto, bet man idomus pats kainos faktas.
SauliusM rašė:taip butent taip ir yra. o del viso kito, tai paranojos problemas sprendzia psichiatrai.
A prie ko cia paranoja? Na gal ir uzsake, special, bet zinant kiekius nemanau, kad rusu-kitaicu derybininkai pirko sitas uzsakytas prekes uz didesne nei rinkos kaina.
 #333052   Thor
 12 Sau 2012 16:13
ramkis rašė:Kalba ne apie surinkimo kokybe, bet apie pacia gamyba. Na nemanau, kad grynakrauju japu surinkimo kokybe yra blogesne negu rusu-kinieciu, o kaina panasi. Mineti ziedai nuo 8 iki 22 $ imtinai, priklauso nuo dydzio uz vieneta, bet cia kaina mazmenoje. Nu ne tas argumentas, kodel ans turi kainuot 800 pinigu.

Toks jausmas, kad tamsta irankius zvejybai perkiesi pagal tai kiek sudetiniu daliu kaina atitinka galutine kaina :/nu/n/x
 #333053   SauliusM
 12 Sau 2012 16:13
ramkis rašė:Kalba ne apie surinkimo kokybe, bet apie pacia gamyba. Na nemanau, kad grynakrauju japu surinkimo kokybe yra blogesne negu rusu-kinieciu, o kaina panasi. Mineti ziedai nuo 8 iki 22 $ imtinai, priklauso nuo dydzio uz vieneta, bet cia kaina mazmenoje. Nu ne tas argumentas, kodel ans turi kainuot 800 pinigu.
tu pasiziurek kiek lamiglasai atitinkami Mazgeikos atvezti i Lietuva kainuoja su beje gerokai pigesne furnitura. tai gal praregesi. o cia gaunas ir pigiau uz originalu lamiko (beje slykstu) surinkima ir furnitura visa galva aukstesnio lygio. plius situ blanku niekur kitur ir kitaip isvis negausi. tu paimk i ranka ta unitra, pamatyk gyvai nors karta, iskart suprasi, kad nusisneki dabar, nes kazkokias malkas is oro skaldai net nemates apie ka kalba.
 #333057   Xrapas
 12 Sau 2012 16:28
SauliusM rašė:... cia gaunas ir pigiau uz originalu lamiko (beje slykstu) surinkima ir furnitura visa galva aukstesnio lygio...
Maždaug taip ir anonsuoja:

Paveikslėlis
 #333081   DainiusM
 12 Sau 2012 19:04
Kazin kada zmones ismoke pasakyti A pasakys ir B...
 #333083   Tadunce
 12 Sau 2012 19:09
ramkis rašė:P.S. kodel butent ant ESH modelio blanku? Kodel tu tuom toks tikras? Butent tavo nurodytas blankas pagamintas 2009, kai jau mineti spinai isleisti i gamyba tik 2011?
Taigi Saulius rašė, kad Vital jau seniau buvo parsisiuntęs blanką ir susirinkęs ant jo kažką, dar prieš pontoonam pasirodant
 #333085   ramkis
 12 Sau 2012 19:12
SauliusM rašė:tu pasiziurek kiek lamiglasai atitinkami Mazgeikos atvezti i Lietuva kainuoja su beje gerokai pigesne furnitura
Nu pats sakei ir kriokei, kad tokiu lamiglasu nera!!! Bet ne apie tai, tegul... O vat ar turejau ar ne as ja rankose, kitas klausimas. As juk neneigiu jos grozio, ar kazkokiu savybiu, as tik bandau issiaiskint, kodel jo tokia kaina.
Thor rašė:Toks jausmas, kad tamsta irankius zvejybai perkiesi pagal tai kiek sudetiniu daliu kaina atitinka galutine kaina :/nu/n/x
Tikrai ne, esu turejes, o ir turiu daigtu kuriu kaina,dek kaip nori ju sudetiniu daliu kaina, yra zenkliai didesne ir tai nera tas kriterijus. Na as vis ne apie tai.
Fabai rašė:Jauciasi akivaizdus priesiskumas todel nera prasmes testi tema.

P.s. gal galetumet parodyt japonu rinkimo kota uz kokius 800lt?
Jokio priesiskumo as nejauciu, priesingai, jie man pasirode gan idomus, nes tokiu parametru kotelis man reikalingas kaip oras, todel ir domiuosi bei renkuosi.
O del japono, tai jau menke imete nuoroda, tiesa tai truputi ne tu parametru kotelis.
Vat as ir renkuosi, galvoju, ir mastau. Is mane dominanciu:
http://www.fema-zukle.lt/index.php?rout ... ct_id=3304
http://www.fema-zukle.lt/index.php?rout ... ct_id=3303
Na pastarojo kaina truputi didesne uz pontoona, taip pat pontoonas jau musu narstytas pernarstytas domina.
Taip pat "Lamiglas Appalachian" idomus toks modelis, gaila neteko paciupint, bet iki pavasario manau paskambinsiu ir su juo.
Taigi grynakrauji japa rasti galima uz panasia kaina :liež-uvis O 200 LTL skirtumas tarp tikro japo ir ,nu nepykit, kad ir is kokiu daliu surinkto bet salyginai "no name" koto, nera didelis.
Ir pabaigai, kad ir sudetas merso variklis ir vaziuokle i "Ssangyuong" visureigi, bet tai ne mersas, ir kaina jo niekaip netraukia iki panasios i mersine, isivaizduokit jei naujas minetas automobilizmo sedevras kainuotu apie 200 - 300 stukiu, nu *pyp* upadas butu. Supraskit tai kaip norit, bet "Ssangyong" uz merso kaina as pirkti nenoreciau, kad ir kaip jis man patiktu :-D
 #333086   ramkis
 12 Sau 2012 19:20
Tadunce rašė:
ramkis rašė:P.S. kodel butent ant ESH modelio blanku? Kodel tu tuom toks tikras? Butent tavo nurodytas blankas pagamintas 2009, kai jau mineti spinai isleisti i gamyba tik 2011?
Taigi Saulius rašė, kad Vital jau seniau buvo parsisiuntęs blanką ir susirinkęs ant jo kažką, dar prieš pontoonam pasirodant
Tai as ir paklausiau, is kur ans zino, kad butent ant tu blanku? Kadangi sis blankas pagamintas 2009 metais, o pontoon spinus isleido i rinka tik 2011. O jei jus dar suzinotumet kada "Pontoon21" buvo iregistruotas kaip kompanija, todel naturaliai ir iskyla man daug klausimu, klausimeliu ir panasiai. Todel manau naturalu, kad ieskau atsakymu i juos :ks>
 #333092   Fabai
 12 Sau 2012 19:52
Klauskit jei norit gauti atsakymus.Spek kuris pontoonas dabar ant to "apalacio" suvyniotas.Neturetu buti sunku.
Kazkiek, savo malonumui, uzsiimu kotu surinkinejimu todel man keistai skamba jusu pareiskimas, kad nesvarbu is kokiu daliu surinktas gaminys. Auksciausios prabos anglies Lamiglaso strypas su titanais yra niekas?Tada sorry..
 #333103   Evaldas Z
 12 Sau 2012 20:34
Ramki, nelabai supratau apie ta "Ssangyuong" su merso varikliu... man cia panasiau i mersa su Ssangyuong dureliu rankenele...
 #333108   Donasssss
 12 Sau 2012 20:40
nu ramki biski jau persistengi,tau daugiau negu aiskiai jau paaiskino o tu ir toliau tauski
 #333122   SauliusM
 12 Sau 2012 21:34
ramkis matyt uoste kazka rimto. o diskusija finneza vs unitra tai isvis beprasmiska. nu as turiu finezza. bet Saulius is Fabu liudininkas, buvau as ja atsitempes ir lyginau su unitra ir nu jei siandien reiktu pirkt tai ar pirkciau finezza ar unitra tai nezinau. reikia sudet tuos kotus salia paprasciausia ir paciam pamatyt. visgi jei gaudyt mikrikais gal imciau finezza mikrodzigui. o jei vobleriukais ir sukrem tai gal visgi unitra butu geresnis pasirinkimas.
 #333187   DainiusM
 13 Sau 2012 08:53
Jo apsol skirtingi... aplamai dzigini kotuka lygint su vobleriniu ner kaip...
O va klausimas tokis... Fabai... pabaik sakini apie Graphiteleader ir Japonus... :)
 #333195   SauliusM
 13 Sau 2012 09:16
ai nu dar jei apie laitukus tai yra ne tik finezos su unitrom bet man asmeniskai labai patiko tiek kroikso legend tournament walleye LTWS70LF modeliukas http://www.stcroixrods.com/product/lege ... leye-musky tik tiek kad anas vienadalis. ir lumio TSR802-2:
http://www.zuklys.lt/katalogas/index.php?productID=5610 ir vat sito lumio tai blend variantas net smagesnis uz GLX analoga man pasirode ir net uz senaji 842 GLX.
tai jei kazkas ne siaip tusciai internete bliavyzgavojat o is tikruju laituko ieskot tai ir i situos du demesi atkreipkit.
 #333198   DainiusM
 13 Sau 2012 09:23
As tusciai blevyzgoju ir man labai smalsu, kodel viesai metama abejone daugelio zmoniu, jog Graphiteleader meluoja rasydami ant spilingu, kad yra Japonai... bet vat iki galo nesugeba pasakyt savo minties.
Cia siaip tai giliai iki lempos jei is zvejybinio tasko ziuret, bet is moralinio tasko tai biski uzknisa... jei jau sakai tai iki galo, jei iki galo nenori, tai tyli. :)
 #333204   Evaldas Z
 13 Sau 2012 09:33
SauliusM rašė:tai jei kazkas ne siaip tusciai internete bliavyzgavojat o is tikruju laituko ieskot tai
ieskom ir tikimes daugiau pasiulimu, tokiu, kaip tavo, ka verta pakratyt.
 #333208   piatras
 13 Sau 2012 09:46
:roll: O štai man vistiek iš šios įdomiai turiningos diskusijos liko neaišku "...kada "Pontoon21" buvo iregistruotas kaip kompanija...", tai gal visi draugiškai paprašom kad būtų išduota ši paslaptis... :oops: ( na labai tingiu ieškoti :donknow' ) :-D
 #333209   Fabai
 13 Sau 2012 09:58
DainiusM rašė:Jo apsol skirtingi... aplamai dzigini kotuka lygint su vobleriniu ner kaip...
O va klausimas tokis... Fabai... pabaik sakini apie Graphiteleader ir Japonus... :)
Kazkada buvau uzsikabines ir pasidomejau "made in" temomis.Nelabai noriu viesam eteryje sakyt ka nors.Beveik gailiuosi, kad pajudinau sia tema nes po to kyla ilgi ir pikti gincai ;-)
 #333212   ramkis
 13 Sau 2012 10:04
Donasssss rašė:nu ramki biski jau persistengi,tau daugiau negu aiskiai jau paaiskino o tu ir toliau tauski
Na kolei kas man niekas nieko nepaaiskino, kodel, kad ir is geriausiu komponentu surinktas "Ssangyong" kainuoja panasiai kaip ir grynas mersas :-D
SauliusM rašė:ramkis matyt uoste kazka rimto. o diskusija finneza vs unitra tai isvis beprasmiska. nu as turiu finezza. bet Saulius is Fabu liudininkas, buvau as ja atsitempes ir lyginau su unitra ir nu jei siandien reiktu pirkt tai ar pirkciau finezza ar unitra tai nezinau. reikia sudet tuos kotus salia paprasciausia ir paciam pamatyt. visgi jei gaudyt mikrikais gal imciau finezza mikrodzigui. o jei vobleriukais ir sukrem tai gal visgi unitra butu geresnis pasirinkimas.
Atsiprasau, del klaidos, bet finezza turejau omenyje su T virsunele, taigi tai nera mikro dzigui tradiciskai priskiriamas irankis. Matai, net pas tave Sauliau daug gal ;-) Ir tai yra grynai tavo nuomone su kuria nebutinai turiu sutikti as, arba kas kitas :-D Plius zinant amerikosu galios rezervus, bijau isigyti dar viena tam reikalui netinkama kota(cia turiu omeny 842GLX).
SauliusM rašė:ai nu dar jei apie laitukus tai yra ne tik finezos su unitrom bet man asmeniskai labai patiko tiek kroikso legend tournament walleye LTWS70LF modeliukas http://www.stcroixrods.com/product/lege ... leye-musky tik tiek kad anas vienadalis. ir lumio TSR802-2:
http://www.zuklys.lt/katalogas/index.php?productID=5610 ir vat sito lumio tai blend variantas net smagesnis uz GLX analoga man pasirode ir net uz senaji 842 GLX.
tai jei kazkas ne siaip tusciai internete bliavyzgavojat o is tikruju laituko ieskot tai ir i situos du demesi atkreipkit.
Na apie GL jau rasiau, taigi 842GLX mano poziuriu visai netikes kotas upetakiui ir panasiai, juo atsikraciau esant pirmai galimybei. O vat apie kryziu reiks pasidomet, vienadalis butu kaip ir privalumas. O GL jau kaip ir atsikandau, nebenoriu. Vienaip jie atrodo siaip purtant ir "laizant" , o visai kitokie jie patampa zvejybos metu.
Ziurinejau sita http://www.damiki.co.kr/shop/prd_view.p ... 000&page=1 701ML na visai nieko tokis kotukas, o ir kaina labai jau psiemna, kai sakant puikus pavyzdys kiek kainuoja tikrai aukstos kokybes, salyginai "no name" kotelis. Prie surinkimo kokybes tikrai nera kaip prikibt, viskas grazu, viskas kaip vaistinej. Bet vat susilaikiau, nes neradau labai daug info apie ana, na ir truputi toks su rezervu, pabijojau. Nors uz tokia kaina reikia kaip Sauliui imt ir bandyt, galu gale antras banditas jau kypsta tai jam sueis, kaip pirmajam suejo G1214 :-D O iki to laiko ir as issiaiskinsiu kas kur ir kaip :lol:
 #333213   SauliusM
 13 Sau 2012 10:08
ramkis rašė:...finezza turejau omenyje su T virsunele, taigi tai nera mikro dzigui tradiciskai priskiriamas irankis....
as irgi T. bet lyginant su belekuriuo amerikonu tai vistiek totaliai mikrodziginis kotas.
  • 1
  • 147
  • 148
  • 149
  • 150
  • 151
  • 426
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė