SauliusM rašė:tu pasiziurek kiek lamiglasai atitinkami Mazgeikos atvezti i Lietuva kainuoja su beje gerokai pigesne furnitura
Nu pats sakei ir kriokei, kad tokiu lamiglasu nera!!! Bet ne apie tai, tegul... O vat ar turejau ar ne as ja rankose, kitas klausimas. As juk neneigiu jos grozio, ar kazkokiu savybiu, as tik bandau issiaiskint, kodel jo tokia kaina.
Thor rašė:Toks jausmas, kad tamsta irankius zvejybai perkiesi pagal tai kiek sudetiniu daliu kaina atitinka galutine kaina

Tikrai ne, esu turejes, o ir turiu daigtu kuriu kaina,dek kaip nori ju sudetiniu daliu kaina, yra zenkliai didesne ir tai nera tas kriterijus. Na as vis ne apie tai.
Fabai rašė:Jauciasi akivaizdus priesiskumas todel nera prasmes testi tema.
P.s. gal galetumet parodyt japonu rinkimo kota uz kokius 800lt?
Jokio priesiskumo as nejauciu, priesingai, jie man pasirode gan idomus, nes tokiu parametru kotelis man reikalingas kaip oras, todel ir domiuosi bei renkuosi.
O del japono, tai jau menke imete nuoroda, tiesa tai truputi ne tu parametru kotelis.
Vat as ir renkuosi, galvoju, ir mastau. Is mane dominanciu:
http://www.fema-zukle.lt/index.php?rout ... ct_id=3304
http://www.fema-zukle.lt/index.php?rout ... ct_id=3303
Na pastarojo kaina truputi didesne uz pontoona, taip pat pontoonas jau musu narstytas pernarstytas domina.
Taip pat "Lamiglas Appalachian" idomus toks modelis, gaila neteko paciupint, bet iki pavasario manau paskambinsiu ir su juo.
Taigi grynakrauji japa rasti galima uz panasia kaina

O 200 LTL skirtumas tarp tikro japo ir ,nu nepykit, kad ir is kokiu daliu surinkto bet
salyginai "no name" koto, nera didelis.
Ir pabaigai, kad ir sudetas merso variklis ir vaziuokle i "Ssangyuong" visureigi, bet tai ne mersas, ir kaina jo niekaip netraukia iki panasios i mersine, isivaizduokit jei naujas minetas automobilizmo sedevras kainuotu apie 200 - 300 stukiu, nu *pyp* upadas butu. Supraskit tai kaip norit, bet "Ssangyong" uz merso kaina as pirkti nenoreciau, kad ir kaip jis man patiktu

ot tai dave ...