Taigi baigiant "no name" tema. Idedu nuoroda kuri pasirodys kiek netinkama siai temai, bet visa tai susije :
http://www.satrija.lt/lt/apie/4 . Taigi, siuvausi as pas juos pagal individualu uzsakyma striuke ir kelnes is Gore tex. Kaip matote si imone turi sertifikatus ir visa kas reikalinga. Na jie mane ismatavo, pasiuvo kaip reikia, kokybe uztikrinta, uztrauktukai puikus,"sausos" kelniu ir striukes kisenes, uzdejo logotipa individualu, na ir kaina gavosi kokius 3x mazesne negu "Simms", ir koki 2.5x uz kitu zinomu gamintoju, na tegul 2x. Ir cia viskas oficialiai, su saskaitom ir panasiai. Klausimas kodel? Ogi labai paprastas, "no name", gad ir medziagos auksciausios kokybes, bet tai "no name" . Iskilo naturalus klausimas, ir as to paklausiau pas gamybos vadova. Sako, nieko tokio, parode siuvamus produktus kitoms kompanijoms, ir paaiskino, kad medziagos ir darbas nera tokie brangus, kiek kainuoja kompanijos vardas. Na cia sakau ir man aisku, bet sakau galejot uzdet ir man vienos is tu garsiu kompaniju logo, sako galejom, bet jau butum mokejes pagal ju kainorasti

O tai, kad ir didmenoj yra bevei 2x daugiau, uz tai ka gavai. Na plius jie duoda garantijas savo.
Taigi, as neginciju, kad "Unitra" blogas, ar surinktas is ne tu medziagu. As tik keliu fakta, kodel mazai kam zinomas prekinis zenklas, kainuoja panasiai tiek kiek tikrai garsus ir pagarbos nusipelne zenklai, kad ir is kokiu aukstos prabos medziagu surinkti. As neesu snobas, ir neesu zenklo vergas. Bet naturaliai iskyla toks klausimas.
Daviau du pavyzdzius apie aukstos kokybes medziagu panaudojima, ir kainu skirtumus. Jei matysiu, kad "Unitra" verta mano demesio, as ja nupirksiu. Aisku del kainos pasideresiu kaip reikiant

ot tai dave ...