Nepasikeistų ,greičiausiaihenyte rašė:na va, reiskia pasikeistu kazkas nuo zinojimo kiek tikrai islaiko pintukas ne tik man...

p.s.: o fc pavadėlius perrišu beveik kiekvieną žvejybą
Kalba-gamtos dovana, o niekų nekalbėjimas-menas
Nepasikeistų ,greičiausiaihenyte rašė:na va, reiskia pasikeistu kazkas nuo zinojimo kiek tikrai islaiko pintukas ne tik man...
Rapolas rašė:henyte rašė:stori, sakyciau rinktis pagal tai, kur ir ka gaudysinebeturiu komentarų
nu nebent dar- su kokiais masalais gaudysi
ir tik patarimuose pasipyle, kas kokiais tinklais stintas zvejojaGytoldas rašė:sveiki, neapsikrausiu visa temą skaityt, tai tiesiog paklausiu kaip jum 0.20mm toks valas ant spiningo http://parduotuve.spiningavimas.lt/pint ... alth-.html
Žvejoju nuo kranto nemune gumom
Nu tai gi buvo ir atsakymas į konkretų klausimąAqua v. rašė: rase (klausdamas) zmogus konkreciai kur ir kuo gaudys...
ir tik patarimuose pasipyle, kas kokiais tinklais stintas zvejoja
Rapolas rašė: Aišku, jei tikslas bet kokiu būdų ištraukt žolių kuokštą arnet kelmą arba atlenkt kablius- tuomet storas pintas tam yra tinkamas (ypač džigaujant :D)
Draugs gaudo, liuks sakė.Menke rašė:O gal yra jau kas bande DUEL HARDCORE X8 vala? Kokie atsiliepimai?
ir islaiko 16lbXrapas rašė:Truputį baiminausi dėl diametro, užsakinėdamas # 1.0 UNITIKA PE salt water, vistik nurodyta, kad 16 lb...
Natūroj pasirodė, kad "neužsistorinau", diametras panašus (ar net kiek mažesnis), nei iš USA parsiųsto 10 lb PowerPro:
"YGK G-Soul X3" jai lt kazkas juo prekiauja...biofizikas rašė:sveiki, skaitau skaitau cia ir neissirenku valokotui rekomenduoja 8-17lb uzmetimas koto nuo 7 iki 28 gramu, pagrinde gaudysiu nuo kokiu 12 -20 gramu voblom lydekas, galvoju apie 12lb ? tik neissirenku gamintojo
power pro, pontoon exteer , spiderwire, berkley ar dar koki kaina apie 100lt. Vienu zodziu pilnas internetas visokiu pintu, o as su jais kolkas negaudes tai rekomenduokit koki ir pajamsiu
gal dar kur kokiu akciju uzrodysit
labai daznai nezvejoju tai noretus kad pora sezonu atlaikytu.
nezinau lt kainu bet Airijoj wx8 daugiau nei du kart brangesnis uz x3,wx8 man kolkas geriausias valas koki bandes(praeita sezona dziugavau "sunline castaway" bet ir tas neprilygsta wx8),jai gali aisku wx8 imk,kaip nekaip 8 gyslu ir puikus valas o ir 12lb tau tinka,kiek suprantu lt nerandi x3 daugiau nei 9lb...biofizikas rašė:storiausias #0.6 9lb tik ar nebus per plonas? skelbimuose yr dar toks http://www.zvejotribuna.net/forumas/vie ... 105&t=7550 cia 150 metru tai ner labai brangesnis lyginant su X3 o ant kiek jis geresnis idomu?
ar bent ciupnejei PP 8slick 0.15mm kad taip rasai - slidesnis jis ir glotnesnis uz tokio pat storio exteera (aisku reikia ne i uzrasus ziureti o i realu diametra ir realu islaikyma o ne i kosmosa kuris uzrasytas ant pakuociu)Kipas rašė:as gal vis tik rinkciausi pontoon exteer... liginant su pp jis ne toks kietas,o ir seip pe valas man labiau prie sirdies ant mesmales
naudoju abu todel ir sakau ka manau.o jaigu jau prasnekom apie realuma tai jo daug daugiau pe valuose....tiek diametro tiek islaikimo klausimu.amerikonai didesni melagei...Kleckas1978 rašė:ar bent ciupnejei PP 8slick 0.15mm kad taip rasai - slidesnis jis ir glotnesnis uz tokio pat storio exteera (aisku reikia ne i uzrasus ziureti o i realu diametra ir realu islaikyma o ne i kosmosa kuris uzrasytas ant pakuociu)Kipas rašė:as gal vis tik rinkciausi pontoon exteer... liginant su pp jis ne toks kietas,o ir seip pe valas man labiau prie sirdies ant mesmales
biofizikas rašė:na mano paprastas spinas ne mesmale
Niekuom,biofizikas rašė:o tadum realiai PE nuo paprasto pinto kuom skiriasi? gamybos technologija ar medziagom?
Čia pintas? Ar mono?Sportininkas rašė:cormoran bull fighter ivertinimai kokie butu is jusu puses? pasiemiau pabandyt.
pamirsau paminet. mono 0.18, plonesnio nebuvoXrapas rašė:Čia pintas? Ar mono?Sportininkas rašė:cormoran bull fighter ivertinimai kokie butu is jusu puses? pasiemiau pabandyt.
ar pp8 superslick kietas? Nesutiksiu kolega.Kipas rašė:...pp kietas valas k uris labiau multikam tinka...
Na ir zinoma cia nesutiksiu. Tarp islaisvintu masalu su o.15 ir 0.2 laaabai didelis procentinis skirtumas gautusi.Kipas rašė:...o jaigu voblika i kelma ikalei tai neisrausi tu jo nei su 0,15 nei su 0,20.kad nebesikartotum tai su tuo 8 slick jau antra sezona gaudau ir galiu pasakit kad ant mesmales jo nebepirksiu nes mano manimu pe valai tam labiau tinka