Sestadieni ir siandien buvau Zemaitijoje ir teko isbandyti, kas gigyvena vienoje is tenyksciu upeliu. Veiksmas vyko Virvycios upelyje zemiau elektrines, kur yra Balciu poilsine. Upelis neblogas. Kiek teko isitikint, ten gyvena Sapalai, Eseriai, Lydekos, Auksles. Jas ir sugavau su vobliku Salmo Hornet 3,5. Veiksme isbandziau savo naujaji UL Konger 0-5 gr. koteli. Sestadieni 6 Sapaliokai ir 1 eserys. Pradejau medziokle apie 19 val. ir kibo, kol matesi. Siandien planavau atsikelti 4,30 val. ir pabandyt is ryto, taciau taip isejo, kad miegot nuejau 3,30 val. ryte, tai ir pramigau. Nors jau 6,30 buvau prie upes. Pirma neiskaitine lydekaite, taciau masalelio pasigailejo ir nenukando. Viso 5 Eseriai (kepami) ir vienas geras Sapalas + Auksle. Kotelis ZJB. Man labai patiko. Deja su savimi neturejau fotiko, o begti i stovykla, nors ji ant upes kranto, nenorejau, nes bijojau praleisti proga, kai ijungtos elektrines turbinos ir susidaro nemaza srove. Tuo metu geriausias kibimas ir buvo.
Tiesa, kam reikia UL Salmo Elite 2-7 gr. 2,10m. rasykit i privata. Buvau uzsakes ir siuo metu yra atveztas. Tai jei reikia, galiu padet isigyt.