Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #333983   SauliusM
 17 Sau 2012 11:12
Fabai rašė: As nieko nebesuprantu...Ka gi mes slepiam nuo jusu?
as tai kaip suprantu, jei surasytum lamiglas blanku kodus ant kuriu unitros surinktos tai visiem ramiau ant sazines butu. nors kokia tame prasme manes geriau neklauskit, tautai neuztenka to, kad tai lamiglas xmg 50 medziagos blankai, mistiniu kodu reik ...
:-D

nu bet *BLYN* *BLYN*, zmones melieji, nu nueikit ju i tuos fabus, pasiimkit ta unitra i rankas, palaikykit ir nebereikes jum tu kodu. bene blanko kodas zuvi gaudo? o cia visos sitos bliavyzgos koto rankoj nelaikius nu tai kaip medu per stiklini slojka laizyt... atsibuskit gal...
 #333984   Donasssss
 17 Sau 2012 11:14
ramkis rašė:
Donasssss rašė:tai ramki visgi neisduosi paslapties koks lamikas su titaniniais ziedais kainuoja maziau nei 800lt pas mus?
Nu kur as sakiau, apie lamikius su titaniniais ziedais uz 800 Lt. Nu niekur. Perskaiciau visur, nu sakau gal kur busiu parases kokia tai pieva, nu ne du sykiu perskaiciau visa sita misraine, nu ner nors uzmusk :shock: Ir kalba buvo ne apie tai visiskai :-D
kaip ne apie tai buvo kalba. Ispradziu tu iskelei klausima uz ka moketi 800lt,o kai pasake kad uz lamiglaso blanka,titaninius ziedus ir nepriekaistinga surinkima,tada tu iskelei klausima,kam tada moketi 800lt uz kazkoki kinieti jei galima uz tiek ir dar pigiau nupirkti amerikona. Vat delto ir anksciau jau klausiau ir saulius to paties klause bet vat kazkaip tu apeidavai ta klausima. As ramki nenusistates pries tave,o grynai del zingeidumo klausiu
 #333985   SauliusM
 17 Sau 2012 11:14
ramkis rašė:...spanas i subine ir netrukdyk mum prekiauti ::hai-bai
vat jei neaiskintum kad civilinis kodeksas ne prie ko, o pasiskaitytum ana, tai suprastum, kad taip negali is principo but.
 #333987   ramkis
 17 Sau 2012 11:20
Donasssss rašė:
ramkis rašė:
Donasssss rašė: kaip ne apie tai buvo kalba. Ispradziu tu iskelei klausima uz ka moketi 800lt,o kai pasake kad uz lamiglaso blanka,titaninius ziedus ir nepriekaistinga surinkima,tada tu iskelei klausima,kam tada moketi 800lt uz kazkoki kinieti jei galima uz tiek ir dar pigiau nupirkti amerikona. Vat delto ir anksciau jau klausiau ir saulius to paties klause bet vat kazkaip tu apeidavai ta klausima. As ramki nenusistates pries tave,o grynai del zingeidumo klausiu
Nu parasiau apie apalacius, nu nera ju ant LT, tai jau ne mano problema, tegu jie ir ribotos serijos, bet jie lamikai. O apie lamikus su titaniniais ziedais as nerasiau, nu nerasiau ir taskas.
 #333988   ramkis
 17 Sau 2012 11:25
SauliusM rašė:
ramkis rašė:...spanas i subine ir netrukdyk mum prekiauti ::hai-bai
vat jei neaiskintum kad civilinis kodeksas ne prie ko, o pasiskaitytum ana, tai suprastum, kad taip negali is principo but.
Spanas i subine dazniausiai reiskia, tai del sventos ramybes mes duodam tau 2m garantija, kas privalu pagal CV. Bet jei ateisi pas mus su sugedusiu produktu, tai mes issaiskinsim ir irodysim, kad gedimas buvo del tamstos - vartotojo kaltes. Taigi, jei konkrecioj situacijoj, tai suluzuso spinas, nuleke ziedelis ir panasiai, greiciausiai bus pasakymas, kad tai yra ne musu, ne gamintoju, o tavo kalte. Nes matai, sitoj situacijoj garantinis remontas nelabai veikia, nes luzimo atveju chren tas ju remontas man reikalingas, nu ziedelio uzdejimas tai da da gali ir uzdet.
Nu tai jei baigiant, tai tegu ir paraso, kad taikoma standartine garantija, kuria numato CV. O ne piesia piesinius apie tai, kad su pirkeju kalbesis ::hai-bai
 #333989   SauliusM
 17 Sau 2012 11:28
ramkis rašė:Nu parasiau apie apalacius, nu nera ju ant LT, tai jau ne mano problema, tegu jie ir ribotos serijos, bet jie lamikai.
nu tai kam rasai ir kaip pavyzdi duodi nebeegzistuojancios ir nebegaminamos serijos kotus ir paskleidi brieda kazkoki?
Ta pati moscanella uzsakinejo tiek tuos apalacius is lamiko, tiek ir unitras is pontoon21. nu uzsake moscanella kazkiek tu apalaciu ir pamate matyt, kad pontoon 21 zmones gali zgrabniau surinkt kotus nei lamiko kreivarankiai, katrie gal blankus ir superinius daro, bet surinkineja kotus tai tragiskai. nu tai ir uzsake kad kas ka moka tas ta ir darytu. taip kad pasirode tie apalaciai trumpam ir tik rusijos rinkoj ir tuojpat isnyks kaip dumas, kai likuciai pasibaigs. nes negi moscanella ir toliau tuos appalacius uzsakines ir savo unitru bizni sau gadinsis... bet tai ne, kazkokiam ramkiui is Lietuvos reik pakukariekuot internete apie tuos apalacius, kuriu dvidaliu matyt pats irgi nei rankoj nelaikes nei isivaizduoja kiek tas apalacis rusijoj nupirktas ir i Lietuva parveztas sumokejus visus mokescius ir siuntimo kaina kainuotu. nu grynai pakukariekuot vardan pakukariekavimo ir nieko daugiau...
 #333990   Donasssss
 17 Sau 2012 11:30
tai butent kad niera. Nu viska supratau,o supratau tai kad visgi lietuvoj nuejas y parduotuve,palaikes rankoi nenusipirksi pigiau nei 800lt koto su tokio lygio blanku,furnitura,surinkimu kaip pas pantoona
 #333991   SatanKlaus
 17 Sau 2012 11:37
Fabai rašė:
SatanKlaus rašė:Aš tai vistiek vieno dalyko nesuprantu....

Atėjo naujas produktas į rinką (Lietuvos), chebra patys juom domisi ir negauna atasakymų į klausimus :shock: , nu *BLYN* niekaip man nedaeina :roll: . Ir tik nereikia visų pirkėjų idiotais laikyti, juk jei žmogus klausia, tai ir atsakykite IŠSAMIAI be jokių išsifisinėjimų ir t.t., nes tas nedasakymas ir nutylėjimas tai tik didina abejones, arba pardavėjas pats visko nežino apie savo produktą arba tiesiog NENORI iki galo visko pasakyti. Nu negi sunku pristatant naujus gaminius detaliai paaiškinti, kokia serija ant ko ir iš ko sulipdyta kad neliktų jokių papildomų diskusijų :?: . Ar čia Lt rinka jau ant tiek didelė kad galima ignoruot galbūt kad ir būsimus pirkėjus?

Apie kainas nekalbu ir nesprendžiu, tiesiog norisi pilnos info ::hai-bai

Peace :gutgut
As nieko nebesuprantu...Ka gi mes slepiam nuo jusu?
Aš irgi jau nesuprantu... Paskaičius nuo šio jovalo virimo pradžios, aš kaip pardavėjas taip lakoniškai nebūčiau atsakinėjęs ir šis šaršalas tikrai nebūtų kilęs. Na, bet ne man jus mokyti, čia tik pastebėjimas, ne prisikabinėjimas ::hai-bai .

Nors, kaip Saulius sakė, koks skirtumas iš ko, ant ko ir kur padarytas, pasakė Saulius kad geri kotai, važiuojat ir perkat :-D

P.s. žiūrėjau aš ne kartą tuos kotus, laikiau, kračiau ir t.t. , nuomonę savo turiu.
 #333992   SauliusM
 17 Sau 2012 11:37
ramkis rašė: Spanas i subine dazniausiai reiskia
nu tokias savo reiksmes gal sau pasilaikyk :lol:
ramkis rašė: kas privalu pagal CV
gal visgi pagal CK, nes dar neteko girdet, kad kas garantijas pagal CV isdavinetuu. bet cia siaip nebloga verslo ideja. fabai galetu pamastyt. kad ateini koto pirkt ir atsinesi savo CV ir pagal tai nusprendi kokia garantija isduot. jei siaip koks muzikas atgrubnagis tai vistiek kota sulauzys ir tokiam ner ko duot daugiau nei minimali privaloma garantija. a jei koks seimo narys ar siaip visuomenej gerbiamas zmogus tai tokiam ir lifetime garantini talona israsyt galima :lol: nors nieko cia naujo. visam pasauli komersantai tokia praktika taiko ir visiem tas normalu. ale bet vat taip naglai v lob pasakyt, kad CV reik atsinest, tai nebuciau sugalvojes :lol:
ramkis rašė: ... greiciausiai bus pasakymas, kad tai yra ne musu, ne gamintoju, o tavo kalte....
kad tokiu pasakymu nebutu Lietuvoj egzistuoja vartotoju teises ginancios institucijos. ir zymiai rimtesnes firmas nei Triturus jos sutvarko. va bendradarbis nesenai aniem Senukus pridave del suluzusios kinietiskos zoliapjoves, tai senukai mielu noru atgal patys pasisiule ta zolepjove nusipirkt :lol:
 #333994   SauliusM
 17 Sau 2012 11:39
SatanKlaus rašė:pasakė Saulius kad geri kotai, važiuojat ir perkat :-D
o bliamba kad taip butu. pareikalauciau procentu is trituruso :lol:
 #333995   ramkis
 17 Sau 2012 11:39
Na surinkimo grozis tai dar ne kokybes garantija :lol: Bet tiek to, jei viskas palankiai susiklostys, pavasari bus ans pas mane apziurai, kokia savaitele, tai galesiu ir tamstas i svecius pasikviest. Nu ir jei pirkima sumastysiu, tai kainuos tiek kiek kainuos, t.y. 600-650 lietuvisku, nu pagal to meto kursa. Ir bus aisku, kas kaip ir kodel. Kam dabar is tuscio i kiaura. Faktas, kad toks kotas yra, apie jo furnitura ir visa kita atskira kalba. Taigi kartojuosi, palankiai susikloscius situacijai...kviesiu Sauliu ir Donasss i svecius. Galesit paciupinet, ta ko nera ir negali buti ::hai-bai
 #333997   Fabai
 17 Sau 2012 11:44
ramkis rašė:
Fabai rašė:Ka ramkis man siulo? Sedet rasyt visa litanija apie garantijas? Ateis pirkejas ir jam bus viskas paaiskinta. Visada stengiames padeti pirkejams isspresti iskilusias problemas.Prie ko cia uzuominos apie akiu spalva ir kumsciu dydi?Matyt nuolat kazkas skriaudzia,kad toks itarus visais klausimais :)
Na apie kumscio dydi tiesiogiai nerasiau. O ir skriaudziamas neesu. As tik pasidomejau, o atsakymo kaip ner taip ner. Kai sakant jokios oficialios info. Is dabartinio paaiskinimo susidaro ispudis, kad su kiekvienu pirkeju vos ne atskirai bus garantiniai reikalai aptarinejami. Ir apie kokiu problemu sprendima kalbame, klausimas konkretus ir nereikia litaniju. Parasote vyriskai, kad sitiem kotam suteikiama eiline garantija, arba suteikiama garantija kaip ir tarkim kokiem kryziam, arba spanas i subine ir netrukdyk mum prekiauti ::hai-bai
Bandot izvelgti issisukinejima? Tebunie taip jei jau taip ponui norisi. Kiekvienas atvejis ganetininai individualus nes ne visada yra irankis ar detale pakeitimui todel tenka galvoti kaip pagelbeti.Paprastas pavyzdys.Pagal procedura sulauzyta Croix spina reikia siust i USA.Po to uz 28 ar 30 USD garantine dalis ar kotas parvaziuoja atgal.Kartais (kai turiu vietoje) apkeiciu virsunele is karto.Kartais pirkejas sutinka laukti garantinio pakeitimo su eiline prekiu siunta, kad sutaupyti pinigu.Ar labai konkretu? Pontoon gaminiai yra is keliu gamyklu siuo metu ir kasmet pridedami keli nauji gamintojai.Kaip jums trumpai ir "vyriskai" surasyti viska?Pvz. Palms kai kuriu modeliu spinus gamina 2 savaites per metus.Ka man reiks daryti jei busiu visus pardaves?Kuo pakeist?
Supraskit,kad ne visi pardavejai yra priesai bandantys tik apmauti pirkeja ir nusiplauti pareigas.Nera taip paprasta viskas
 #333998   ramkis
 17 Sau 2012 11:45
Del CV truputis geda :oops: Suklydau. Turejo but CK, nu cia is skubejimo, nes reik pietu briaugzt. Nu tai tegu ir paraso, o pagal Fabai pasakyma tai taip panasiai kaip tu Sauliau ir parasei gaunasi, kad su kiekvienu atskirai, vadinasi atskirai. Paklausia kuom dirbi, kur gyveni ir panasiai. Nu ir sakau, ar sunku parasyti, standartine garantija. Jei sulus, tai jau buk geras pats irodinek, kad suluzo del gamybos, o ne del tavo kaltes. tik idomu, kas gali nustatyt del kieno kaltes suluzo? Atsakyk man Sauliau?
 #333999   SauliusM
 17 Sau 2012 11:47
Ramki, tai kad ne per labiausiai idomu zinok...
 #334000   Fabai
 17 Sau 2012 11:49
Nu tai jei baigiant, tai tegu ir paraso, kad taikoma standartine garantija, kuria numato CV. O ne piesia piesinius apie tai, kad su pirkeju kalbesis

Butent tai ir noriu pasakyt,kad stengiames padeti kiek iseina.

p.s. cia rasau kaip imones darbuotojas.Asmeniskai kitaip bandyciau paaiskinti :)
 #334001   SauliusM
 17 Sau 2012 11:50
Fabai rašė:[Nera taip paprasta viskas
:!erzina:! jei CV prasytum pries kota parduodamas, tai butu paprasciau :-D
 #334002   SauliusM
 17 Sau 2012 11:52
Fabai rašė:Asmeniskai kitaip bandyciau paaiskinti :)
:-D pendeli tam ramkiui kaip pats prisiprase ir ramu :lol: visi cia zmones, viska mes suprantam :lol:
 #334004   SauliusM
 17 Sau 2012 11:53
ramkis rašė:tik idomu, kas gali nustatyt del kieno kaltes suluzo? Atsakyk man Sauliau?
ekspertai dazniausiai. :lol:
 #334008   Donasssss
 17 Sau 2012 11:55
o as isvis vietoi fabu nebuciau leidesis y kalbas,kai kazkas visa gerkle plysauja apie didele kaina apie kitaicus ir t.t. Vat pasakytu nueik tokiu adresu y tokia parduotuve ir nusipirksi tokiopat lygio kota ir dar pigiau tai ir nebutu cia jokio kipiso,nes visi begtu ju pirkti. O dabar kelis puslapius saukia,priesiskumas ar tai pantoonam ar tai fabam tryksta per krastus,o pats taip ir nepasake nieko konkretaus....
 #334019   Evaldas Z
 17 Sau 2012 12:52
na, nebloga kosyte as cia uzviriau su tokiu elementariu klausimu :-D idomu buvo stebet. zinoma, kaikurie klausimai ir atsakymai buvo keistoki, bet vaizdas tapo ryskesnis. ispudis, susidares pakracius kota ir perskaicius visas sitas rasliavas, nepasikeite. dekoju visiems besidraskiusiems. ispudziu nuo vandens, apie ka beje ir klausiau, matyt dar teks palaukt... arba paciam parasyt :-D
 #334020   Tadunce
 17 Sau 2012 13:02
Evaldai, pas mane AVS66ULF2. Atrodo teisingai priraizgiau.
Dabar, po ilgo laiko paėmus į rankas tikrai neatrodo toks fastas, kaip įsivaizdavau :) Bet tikrai užtenka. Aišku, gal Tu ir didesnius voblikus tampai, ir daug aršiau :)
 #334022   ramkis
 17 Sau 2012 13:11
SauliusM rašė:
ramkis rašė:tik idomu, kas gali nustatyt del kieno kaltes suluzo? Atsakyk man Sauliau?
ekspertai dazniausiai. :lol:
Kas jie ir kur ju rast?
Priesiskumo neturiu nei pries vienus nei pries kitus, ta jau rasiau, nieko blogo negaliu pasakyt apie "Triturus" esu is ju pirkes savu laiku kryziu, dar kazko, na kai dazniau ant sostines pasibastydavau. Nieko neturiu ir pries "Pontoon21" , naudoju keleta juju voblu ir nieko apie jas blogo pasakyt negaleciau. Kodel isikandot apie mano priesiskuma ir panasiai.
Fabai rašė:Butent tai ir noriu pasakyt,kad stengiames padeti kiek iseina.
Na as suprantu, kad jusu norai ir tikslai grazus. Na gal klausimas netinkamai buvo suformuluotas. Visi mes zinom kokia garantija duoda pvz.: kryzius, lamikai, seniau prie ju eidavo priskirti ir GL, dar kazkas. Na, kad nebutu neaiskumu klausima uzduosiu taip: kokia garantija deklaruoja, ar suteikia "Pontoon21" savo gaminamiems kotams? Klausimas O'mar toks pats, tik kokia garantija suteikia savo gaminamiem kotam "Graphiteleader"? Manau kaip atstovai tai turetu zinoti, o gal tai yra paslaptis?
 #334026   Xrapas
 17 Sau 2012 13:20
ramkis rašė:... klausima uzduosiu taip: kokia garantija deklaruoja, ar suteikia "Pontoon21" savo gaminamiems kotams?..
;uolrait
Su tolimesnėmis diskusijomis apie PONTOON 21 kotus siūlau pereit į TAM SKIRTĄ TEMĄ
 #334030   Evaldas Z
 17 Sau 2012 13:36
Tadunce rašė:Evaldai, pas mane AVS66ULF2. Atrodo teisingai priraizgiau.
Dabar, po ilgo laiko paėmus į rankas tikrai neatrodo toks fastas, kaip įsivaizdavau :) Bet tikrai užtenka. Aišku, gal Tu ir didesnius voblikus tampai, ir daug aršiau :)
gal ir uztenka. as ji tik kraciau, nezvejojau juo. beto, man prie sirdies fastai ir extrafastai, neziurint i tai, jog prasciau meta ir ,galbut, prasciau zuvi laiko. ir dar, kotuko ieskau zuklei voblikais, kurioje 50% (jeigu ne daugiau) bus gaudomi sapalai tolygiu pravedimu. AVS66ULF2 mano salygom trumpokas . eseriu viliojimui tvicingu taip pat si sezona norisi skirt daugiau demesio. jau minejau, kad tavo turimas avidas man pasirode perminkstas. va legenda light tai :gutgut bet ka po egle rast noreciau, tai taip ir nezinau...
 #334036   Xrapas
 17 Sau 2012 14:05
Evaldas Z rašė:...ka po egle rast noreciau, tai taip ir nezinau...
AVS76MLXF2? :lol:
 #334037   Evaldas Z
 17 Sau 2012 14:12
tai kad turiu jau... ir labai patenkintas :grin:
 #334038   Xrapas
 17 Sau 2012 14:35
Evaldas Z rašė:tai kad turiu jau... ir labai patenkintas :grin:
Ir kaip jis ešerių viliojimui tvičingu?
 #334043   Evaldas Z
 17 Sau 2012 14:44
Xrapas rašė:Ir kaip jis ešerių viliojimui tvičingu?
nezinau, tikslingai nebandziau... :oops: naudoju nedidelese upese lydekoms. :gutgut stovinciam vandenyj is valties irgi :gutgut masalai, nuo x-70 iki DD SQUIRREL 79 SP .
  • 1
  • 151
  • 152
  • 153
  • 154
  • 155
  • 426
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė