Taigi, pradedu beveik viska is naujo, nu nes lieka daugiau klausimu nei atsakymu

Sendien ciupinejau "Lamiglas EXS96LL" aisku tai ne tas kotas kokio man reikia, bet man neuzkliuvo tai jog jis kazkaip blogai padfarytas, t.y. jo surinkimo kokybe. Juodas spinas, nu ziedai ne titaniniai, o bet taciau, Jau gera desimtmeti turiu kryziu su sitais ziedais, nu geri ziedai, nei iskrito, nei nuluzo, kad ir kokie jie sudini. Tiesa turiu dar 2 lamikus, viena kokie 6 metai prievartauju, kita panasiai. Nu nei kokio itrukimo, nei lakas suskiles, nei ziedai nulakste. Nu nesvarbu, taigi ciupiju ta is XMG50, na man per ilgas, siaip nieko butu, gal kokiai kitai zuklei, bet kitom zuklem pagaliu kaip ir turiu, bet siaip del sportinio intereso as jiji ciupiju, akis pakrypsta link kainos - 1000Lt. Nu neisgazdino, nei kreivas, nei sleivas. Su garantijom viskas aiskiau negu aisku "Life time" ir panasiai. Tiek to, padedu. Skambiju mazgeikiniam, tiksliau ju direktoriui Dariui. Sakau nagi gal ka turit man zvaigzdzuvem, sitas but nieko, ale ilgs kaip bestija, man apie 2m tokio reik. Sako G1214, sakau, bardzo - nereikia, turiu jau viena

Norisi kazko idomesnio, aukstesnio, sako o ko tu apie ta XMG50, svaigsti, luzta kaip svolaciai, sako prikrautas pilnas kampas. Laukia vojazo i USA. Opapa, sakau, aisku. Sakau ka siulai, nu sako yra keletas modeliu, ale neturim daba pvz "Excel bass" pasiziuriu i neta, nu netinka, nu reik paciupit. Taigi, prie ko as cia, ogi prie to, kad save gerbianti firmike, kuri daro, anot vieno "guru", bezabraznus kotus, kuri net is tolo negali prilygti vienam "labai garsiam" net nuo 2009 metu iregistruotam prekiniam zenklui, sugeba duoti garantija kaip ir viskam ka gamina. O stai, jau tas "stebuklas", kurio atstovas apie garantijas nesugebejo nieko pasakyti, tik pamineti kita maziau nezgrabniai padaryta zenkla, kuriam taip pat duodama "Life time" garantija. O vat apie superini, superinio gamintojo kurinio garantija pasakyti nieko negalejo. As nekaltinu atstovo, parase, kad reikia sneketi atsizvelgti, juokingiausia derinti su kiekvienu klientu. Bet nieko konkretaus. Taigi klausimas vel iskyla tas pats, kodel kotas salyginai be jokios garantijos, o tik su CK numatyta garantija, ir pasikliaujant tik atstovo garbes zodziu, kai tuo tarpu pats gamintojas, ar prekes zenklo valdytojas nenurodo tos garantijos, verta moketi panasiai tiek pat, kiek kad kainuoja TIKRAS daigtas. As cia nebutinai turiu omeny lamika, pridurciau ir kryziu.
Dabar vel sulauksiu visokiu pasisakymu mano asmens ir mano psichikos atzvilgiu, bet kaip sakoma " sunys loja, o karavanas eina" .
Tesiu paieskas toliau, ir, bingo, randu stai ka :
http://www.fema-zukle.lt/index.php?rout ... ct_id=3345 Daigtas kuris mane ziauriai sudomino, ziu ir kaina gera. Ir firmike zinoma. Teisybes delei reiktu pasakyti, kad O'mar apie garantijas irgi nieko nepasake, tai irgi neaisku. bandziau susisiekti ir apie majora paklausinet, ale nepavyko. Gal zmogus atostogauja kur siltiuos krastuos.
Velgi uz japa sumoku simtuku su trupuciu daugiau, nei uz "no neima", ai tiesa tai ne "no neimas", tai senas ir garsus prekinis zenklas, kuri zino 3/4 pasaulio, nezino gal tik Antarktidoj, nes poprastu neina zuvaut.
Ir pabaigai, tiems kas nesupranta apie ka as cia. As nekaltinu nieko del "unitros" kainos, neesu pries nieka nusisistates, tik nesuprantu kodel, kad ir is geriausiu medziagu, bet abejotinos firmos surinktas spinas kainuoja, beveik tiek kiek kainuoja "gryni", na tarkim ir is prastesniu medziagu, bet patikimu, pasaulyje gera varda uzsirekomendavusiu gamintoju rinkimo spinai. Nu nedasunt man nors tu ka. Nematau logikos.
Prie tio paties, idomu kaip atrodytu toks vaizdas, i zirgu aukciona atvedami du arabu ristunai. Vienas is garsaus veislyno, su superiniu geneologiniu medziu, pas kuri is kartos i karta yra zirgai laimeje prestizines lenktynes ir parodas ir jo kaina prasideda nuo kokiu 500000$. Ir salia stovi, ispustytas su auksinem padkavom, puikiu prabangiu balnu, brangaus metalo zaslais ispuostas kitas tos pacios veisles zirgas, tik is tarkim kokio nors Balbieriskio zirgyno

Kaip manot kiek jis kainuos? Manau tikrai net arti to, kiek kainuoja pirmasis zirgas. Nors kaip matote ir veisle ta pati, o ir visa kita pas antraji zirga graziau ir prasmatniau.
Manau atsakymas aiskus, antras zirgas, kad ir arabu ristunas, bet jis yra is niekur, ir jo kainos nepadidins jokie prabangus atributai.
ot tai dave ...