Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #334764   Donasssss
 19 Sau 2012 21:43
Fabai rašė:Kiek ramkiui metu?
zadejau irgi klausti....
 #334767   Taacis
 19 Sau 2012 21:48
Fabai rašė:Kiek ramkiui metu?
Nežinau kiek jam metų, bet jūs ramia sažine galit jam padovanot vieną tą kota (Unitra, ar kaip jis ten)- nes tokiai reklamai, kokia jis čia užsuko- tikrai reikia nemažai babkių :shock: . Nu jeigu jis ne Fabų atstovas- tai tikrai, kad prezentą užsidirbo.
Ple man nei spiningo reikia, nei ne-castinginiai kotai manes nedomina, ir po žvejybos reikmenų parduotuves vaikštau kokius 4-6 kartus per metus... Nu bet tos Unitrikos pačiupinėt tai būtinai užsuksiu :mėlynvarla :superšokas
...kokie 6 puslapiai apie... "aš nieko prieš neturiu, bet kodėl tas kainuoja daugiau negu anas???" 'viarkt ;-var-var. :-vimt :v-ar
 #334827   SauliusM
 20 Sau 2012 09:03
Fabai rašė:Tai vat reiks parinkt dovana pagal amziu :)
Tai visgi nusprendei, kad CV prasysi is klientu? :lol:
Taacis rašė:...kokie 6 puslapiai apie... "aš nieko prieš neturiu, bet kodėl tas kainuoja daugiau negu anas???" 'viarkt ;-var-var. :-vimt :v-ar
:gutgut :lol:
 #334828   PelkiuSenis
 20 Sau 2012 09:05
Cia man toks teorinis klausimas :) Gal netycia kazkas kazka zinos...
http://www.lamiglas.com/prod_indiv.php?groupid=35

2 modeliai: MBS702L ir MBS702UL. Uzmetimo gramaturos atitinka, skiriasi valas kuri reiktu naudoti ir va paskirtys. Tad jie cia sugebejo UL padaryti jautresni(ar kaip cia issireiksti teisingiau) uz L?
 #334832   Kleckas1978
 20 Sau 2012 09:07
Kiek metu tiek procentu nuolaida Unitrai - itariu labai didele nuolaida nebus :-D
 #334844   SatanKlaus
 20 Sau 2012 09:24
SauliusM rašė:
Tai visgi nusprendei, kad CV prasysi is klientu? :lol:
Taacis rašė:...kokie 6 puslapiai apie... "aš nieko prieš neturiu, bet kodėl tas kainuoja daugiau negu anas???" 'viarkt ;-var-var. :-vimt :v-ar
:gutgut :lol:
Tai čia ir apie tavo Sauliau rašliavas beje :roll: :-D
 #334845   SauliusM
 20 Sau 2012 09:25
SatanKlaus rašė:Tai čia ir apie tavo Sauliau rašliavas beje :roll: :-D
ane? zinok pats buvau nepastebejes, kad kazka rasiau :lol:
 #334849   vava
 20 Sau 2012 09:40
Taacis rašė:[ Nu bet tos Unitrikos pačiupinėt tai būtinai užsuksiu :mėlynvarla :superšokas
as irgi... :)
 #334850   Xrapas
 20 Sau 2012 09:48
vava rašė:
Taacis rašė:[ Nu bet tos Unitrikos pačiupinėt tai būtinai užsuksiu :mėlynvarla :superšokas
Kelintą susitinkam? :roll: :-D
 #334869   ramkis
 20 Sau 2012 10:39
Ar mano amziaus atspejimas, naujas konkursas, ar siaip smalsumas? :lol:
Amzius, batu dydis ir visi kiti ismatavimai per privata :/braj; . O nuolaida tai tikrai solidi susidarytu ;-var-var.
 #334908   vava
 20 Sau 2012 12:50
Xrapas rašė:
vava rašė:
Kelintą susitinkam? :roll: :-D
a tai rimtai galim istaikyt proga paciupyt kartu ta koteli. dar ir popieriu tau paduociau, kur veziojuos jau kazkiek laiko
 #334968   Xrapas
 20 Sau 2012 15:09
vava rašė:... tai rimtai galim istaikyt proga paciupyt kartu ta koteli...
Bijau aš ten rodytis...geruoju nesibaigia :e:e :lol:
 #334969   vava
 20 Sau 2012 15:10
pinigine palik namie :)
 #334972   alkanas
 20 Sau 2012 15:13
as speju jog ramki pazystu, esam ir susitike ir zvejoje toj pacioj baloj ir kalbejesi, tai jei cia tikrai tas pats apie kury galvoju, galiu pasakyt jog jis zvejys zvejojantis ir spiningus zvejyboj naudojantis, o ne prie moniko ar purtydami parduotuvej kaip ne kurie ;uolrait
 #334993   Donasssss
 20 Sau 2012 16:14
o tu labai zinai kas ir kiek zvejoja? cia niekas neabejoja,kad jis zvejys tik atsiboto pezedamas tapati per tapati... taigi niekada nesutaps visu nuomones,vienam vienas geriau,kitam kitas ir fsio.
 #335003   alkanas
 20 Sau 2012 16:39
butent kiekvienam savo, forumas tam ir yra jog galetum rasyti skaityti, o jei atsibodo nebeskaitai arba ignore, juolab cia manau yra labiau atsibodusiu o kur dar zinutes su tokiais issireiskimais uz kuriuos i snuky gaut galetu susitikus tet a tet
man asmeniskai apie spiningus diskusija visai idomi, nes pats tingiu ieskot info inete, o ir laiko tam nenoriu daugiau skirt, taip kad tegu tik raso, svarbu kad pazvejoje o ne kotuka delnais tarp koju patryne ir dar parduotuvej viesoj vietoj
 #335014   Donasssss
 20 Sau 2012 17:18
tai ir man ydomu,bet kai taspats zmogus savaite laiko raso tapati par tapati tai ka as zinau...
 #335036   vava
 20 Sau 2012 18:29
abidna, bet nei per kur.....
 #335051   Ovkas
 20 Sau 2012 18:57
:-ug Nors imk ir į Vilno važiuok :ruko
 #335080   henyte
 20 Sau 2012 20:36
Donasssss rašė:tai ir man ydomu,bet kai taspats zmogus savaite laiko raso tapati par tapati tai ka as zinau...
tai gal kitiems giliai nesvarbu kas tau idomu, o kas ne ? Jei kam neidomu tas neskaito, o tuo labiau nerasineja tipo kazko tokio: "o mes i siaure dumsim", ar kiek kam metu nenustatineja savo ismintingais ir informatyviais postais...
 #335081   eimantasv
 20 Sau 2012 20:40
reikia laitinio koto eseriam,gaudoma bus voblikais tvicinant,kokiu pasiulymu turit? ar toks tinkamas butu st.croix avid AVS66LF2? :roll: ar nebutu problemu uzmetinejant vobleriukus? o gal trumpokas :roll:
 #335103   Jonvabalis
 20 Sau 2012 22:09
judesi jau uzknisai, tiks tas spiningas :gutgut , blyn, nusipirk tu nors koki spininga :-D

P.S. moderai, galite del susitikimo detaliu ir private susiderinti... :/nek
 #335104   eimantasv
 20 Sau 2012 22:16
Jonvabalis rašė:judesi jau uzknisai, tiks tas spiningas :gutgut , blyn, nusipirk tu nors koki spininga :-D

P.S. moderai, galite del susitikimo detaliu ir private susiderinti... :/nek
tai va reik issiaiskint normaliai kas kaip,nes paskui nusiperki ir reik parduot po keliu zvejybu :-D
 #335114   Donasssss
 20 Sau 2012 22:51
henyte rašė:
Donasssss rašė:tai ir man ydomu,bet kai taspats zmogus savaite laiko raso tapati par tapati tai ka as zinau...
tai gal kitiems giliai nesvarbu kas tau idomu, o kas ne ? Jei kam neidomu tas neskaito, o tuo labiau nerasineja tipo kazko tokio: "o mes i siaure dumsim", ar kiek kam metu nenustatineja savo ismintingais ir informatyviais postais...
nu tai jai jau ysiterpi tai bent savo nuomone parasytum apie tai kas buvo kalbama,o dabar kazkoki pykti islieji,nors gal geriau nereikia tavo nuomones,nes kai prisimeni tavo perliukus tai ooooo.... eilini karta bandai buti kazkoks mandras.tu cia nuoskauda tebejauti? Ar siaip kazkas nesiseka gyvenime ir cia issilieji?
 #335140   Evaldas Z
 21 Sau 2012 00:34
hmmm... unitraaa... visgi man tas spinas is fabu dovanu turetu but, nes as sita velniskai nekalta diskusija uzveliau su dar nekaltesniu klausimu... :grin: bet va, matau, kad tos tikrosios tiesos kaip ir nera...
ramkio lyginimas merso su kokiu tai sangjongu dar labiau nevykeliskai pasikartojo su ristunais... koks *PYP* zirgui skirtumas, koks balnas (paauksuotas, ar paprastas odinis) ant jo kupros guli, jeigu jis is tavo minetos kilmingos gimines su daug titulu ir jo gyslom teka chempiono kraujas ir jis po daugelio treniruociu laimi varzybas vienas po kitu (balnas na skorast nevlejajet)? a vat spino blankui svarbu , kokiais zidais jis apredytas. ir as nelabai isivaizduoju, koks chaina gali ji suknist surinkinedamas, turedamas visas ziedu isdestymo schemas ir pan. nu gal privinios kreivai kazka...
abejones del "gamintono". a kas tas gamintojas? blankas tai tavo gerbiamo lamiko (katro kazkurie spinai luzta kaip uzkeikti(nebent kazka netaip supratau)...).ne, nu as tai nesuprantu vistiek, kas tuose spinuose blogai... panasiu parametru LT uz tokia kaina, kiek supratau, negausi. tai jeigu blankas (kad ir koks mistinis, bet gi lamiko...) rimtas, o ir furnitura ne ka prastesne, tai kas jam gali but blogai. ir koks skirtumas, ar jankis ar china priviniojo ziedus ir rankena uzmove... ? o ir siaip, del pakratymo, tai fabuose tikrai yra su kuo palygint. ne viena spina ir ne valanda ten praleidau besirinkdamas (naturalu, kaina visgi...) ir man kazkaip unitra vien tik del ilgio kolkas nukonkuravo legenda (nu gal dar del kainos kazkiek). dar kart pasikartosiu, aciu besidraskantiems :-D
 #335143   Evaldas Z
 21 Sau 2012 00:45
citata is forumo "Ul spiningas" "As imciau vienareismiskai pontoom. Vien blankas ant kurio surinktas sitas kotas labai gerulis,as jau nekalbu apie fuji titanium furnitura i kaip jis grazei suriktas. As uz Unitra;-)" Vital Vilnius
Tikiuosi, nesupyks Vital uz jo zodziu pacitavima. visgi zmogus ne viena blanka ar surinkta kota per rankas perleides... man jo nuomone visada idomi.
 #335145   Xrapas
 21 Sau 2012 00:53
Jonvabalis rašė:...moderai, galite del susitikimo detaliu ir private susiderinti...
Kritika priimta -:saliut
  • 1
  • 153
  • 154
  • 155
  • 156
  • 157
  • 426
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė