Nu iš Piatropiatras rašė:Pixy 68 SPR'as arčiau UL randasitiek čia to ir supratimo...

Kalba-gamtos dovana, o niekų nekalbėjimas-menas
Nu iš Piatropiatras rašė:Pixy 68 SPR'as arčiau UL randasitiek čia to ir supratimo...
OK ,tuoj paaiškinsiu ,nes ,musiau, aš buvau tas “kažkas čia rašė, kad Daiwa Pixy 68L nėra ritė, skirta lengviems masalam”razmus rašė:… Bet kažkas čia rašė, kad Daiwa Pixy 68L nėra ritė, skirta lengviems masalam, tai vel nebesuprantu iki galo...
Per akis..Wilo rašė:Bet jau legendu kainos tai kosmosas , 460 eur .. ka uz panasia kaina butu galima geriau is castu paiimti ? koki megabasa?
Shimano Aldebaran'ų visokių yra, bet jie daugiau UL/L kategorijai ,iš bėdos patemptų LM/M ,bet jei konkrečiai tvičui, tai nesiūlyčiau.. Jei iš Shimano, tai galima žiūrėt į naujus Scorpion'us, Casitas'us ir pan. Geras variantas bus visai Chronarch'as CI+ .Wilo rašė:Rapolai , o ką vietoje metaniumo pasiūlytum , nes iš pradžių žiūrinėjau aldebaran , bet ar ji ne per silpna 9- 11 cm vobloms tvichinti ?
Taigi, jau rašiau, imk GL Veloce ir Haibo Smart'a pirmam komplektui.. ir galva neskaudės, ir pinigų liks vobleriams bei hibridiniam valuiWilo rašė:Atkalbineje mane nuo aldebarano BFS'o , neva po 2-3 sezonu neaisku kas is jo liks, nejaugi ji tikrai gali uzmusti ji toki masaliukai kaip orbitukas 80, ridzas 90, rogosas 80 ir koks pointeriukas 78?
Sakai.. gerai uždirbtume?? Ir nereiktų čia 4 metus art?? galėtume Alanduose namuką nusipirkt ir... grįžtume čia tik paatostogaut per lašišu neršta.. aprašyt Lietuviškos žvejybos ypatumus..turgis rašė:Rapolai isleisk monografija "Kastinginiai kotai ir rites". Prie disertacijos tubut uzsiskaitys. O kur dar po to pinigai uz pardavimus...Dar su youtube padraugautum, dar euriukai uz reklama kanale nuosavam
. Blin reik man tavo vaidybinku patapt
.