O ka su castu gaudysi? Karšius Atmatoj gal?kareiveris rašė:pokstininkas ziurau busi , siaip kastingui

Jei neima žuvys- ima žvejai.
O ka su castu gaudysi? Karšius Atmatoj gal?kareiveris rašė:pokstininkas ziurau busi , siaip kastingui
dar vienas protingas as klausiu apie vala o jei nori pasikalbeti protingai tai rasyk i pm isjunk ta durniuedmundaxx rašė:O ka su castu gaudysi? Karšius Atmatoj gal?kareiveris rašė:pokstininkas ziurau busi , siaip kastingui![]()
Nevisiška tiesa, ir tikrai ne dogmaTironas rašė:... o pinto naudijimas lasisu gaudyme man labai suprantamas. kai kabliaujama tai tik storas pintas valas. kai zvejojama geriau FC.
tau tikrai patinka "pyp" but? nes nu kartais visai normalus zmogus atrodo...Tironas rašė: kai kabliaujama tai tik storas pintas valas. kai zvejojama geriau FC.
va butent. o dar galima ant mazesnes gramaturos spiningo det sunkesni vobleri ir turesi ta pati efekta, kaip su FC... jabiot tie kurie piesia standartus ir visiem aiskina, kad tik taip daryt yr gerai... o kitaip jei darysi tai jau is kart busi Tironas.Kleckas1978 rašė:beje leta ir vangu pravedima galima padaryti ir su Pintu, bet aisku su FC tai gaunasi savaime, kad ir kaip betampysi ta vobleri su FC jis vistiek dirbs vangiai
Aukso žodžiai Kleckai. Tą ir norėjau pasakyt, kad su pintu gali ir švelniai ir lėtai padavinėt, todėl mano manymu pintas geriau tinka. Čia iš asmeninės patirties rašau. Galbūt ir yra specifinių situacijų , kada fluoro geriau castinge. Šiaip čia gal dar ir skonio reikalas. Anyway aš už pintą.Kleckas1978 rašė:
beje leta ir vangu pravedima galima padaryti ir su Pintu, bet aisku su FC tai gaunasi savaime, kad ir kaip betampysi ta vobleri su FC jis vistiek dirbs vangiai
O dar galima naudot moderate akcijos kotą. Ir vistiek bus smagiau ( bent jau mano nuomone ) nei su tuo fluorokarbonu voblerius tvičint.DainiusM rašė:va butent. o dar galima ant mazesnes gramaturos spiningo det sunkesni vobleri ir turesi ta pati efekta, kaip su FC... jabiot tie kurie piesia standartus ir visiem aiskina, kad tik taip daryt yr gerai... o kitaip jei darysi tai jau is kart busi Tironas.Kleckas1978 rašė:beje leta ir vangu pravedima galima padaryti ir su Pintu, bet aisku su FC tai gaunasi savaime, kad ir kaip betampysi ta vobleri su FC jis vistiek dirbs vangiai
100 % uz pinta ;) Ir net FC nesiruosiu bandyti, nes as ziuriu i didziosios rusijos zvejus profus, o jie aiskiai deklaruoja kad musu plesrunams daug geriau pintas.Marius1 rašė:Aukso žodžiai Kleckai. Tą ir norėjau pasakyt, kad su pintu gali ir švelniai ir lėtai padavinėt, todėl mano manymu pintas geriau tinka. Čia iš asmeninės patirties rašau. Galbūt ir yra specifinių situacijų , kada fluoro geriau castinge. Šiaip čia gal dar ir skonio reikalas. Anyway aš už pintą.Kleckas1978 rašė:
beje leta ir vangu pravedima galima padaryti ir su Pintu, bet aisku su FC tai gaunasi savaime, kad ir kaip betampysi ta vobleri su FC jis vistiek dirbs vangiai
O puikiai zinome, kad vasara reikia vobleri griestai dauzyti, kad suaktyvinti lydeka. Kaip tai butu galima padaryti su FC tai neysivaizduoju.Marius1 rašė:Fc reikia daugiau demesio skirt stabdziu susireguliavimui, tai padarius mėtyt galima labai padoriai. Mane labiausiai tviče nervina tas fc tamprumas. Kaip su triusikų gumyte tvičintum.
Net labai tinka!Kleckas1978 rašė:berkley fireline braid (tracer) irgi nera minkstas - tinka castui
kiek girdejau kad tracer nuo paprasto nei kiek nesiskiria gal tik kaina. tai as naudoju berkley whiplash, anas irgi panasus tai gana kietokas manau irgi puikiai tiktuedmundaxx rašė:Net labai tinka!Kleckas1978 rašė:berkley fireline braid (tracer) irgi nera minkstas - tinka castui
Bet ir spiningui labai tinka. Ant biomasterio susivyniojęs, tai negaliu atsidžiaugt. Pernai buvau pontoona 4gysli užvyniojęs, tai firelainas labiau patink. Dar vyniojamo jo būna, tai susivyniojai pilną būgnelį kiek tau reikia, išvis liuks.Kleckas1978 rašė:berkley fireline braid (tracer) irgi nera minkstas - tinka castui
Nežinau,koks atsisiųstinis, bet pas mus parduotuvėj čiupinėjau, tai net gėda lygint man jį būtų su Traceriu, daug prastesnis pasirodė.Sportininkas rašė:tai as naudoju berkley whiplash, anas irgi panasus tai gana kietokas manau irgi puikiai tiktu