Haleliuja kolegos,ryšium su tuo,kad kažko image hackas nidzyrba ir nein fato padaryt,sakau papsakosiu bisky.Eilinis šeštadienis,eilinį kartą pasiėmu norfinį mažą maišelį(sakau mažu ką įkirsiu),eilinį kartą stoviu su jerku prie tvenkinio ir eilinį kartą atseit atvykau pratestuot naujai isigyto masalo fatso 10 S EP spalvinimo,ne paslaptis,paskaitęs vieną olando straipsnį,kad jau atseit ta spalva yra bezbožna,na aš sakau,jei jau uolandai gauda didelius lydžius su juo,tai hu..iš ašai blogesnis

Svaidau aš jyjį man pažystamoje duobėje0berods 6m gylio,eilinį syk nei grybšt,tai smagumas tik pravedinėt fatsą ir stebėt kaip anas juda,o daro jis tai,tikrai nestandart.Na lėtai, sakau apeisiu tvenkinį(česius jį gerai žino

).Stotelė prie pirmo meduko,žiūriu pratrypta žolė-nu mostelėjau sykelį.Žinau ,kad gylis bemaž 4m,tai laukiu kol pagrimz fatsas.Lėtai pradedu sukt,tymt,vėl sukt,tymt-BL.žolės kūšį turiu.Ale tu pagalvok,mislyju-turėtu čia giliau būt.Tas žolė kušys su kiekvienu multiko pasukimu darosi sunkesnis.Galvoju žolė ir dar koks kelmas,vynioju toliau.Kažkaip tas kelmas pradėjo judėt į abis puses.Mano smegenuose pradėjo bėgti vaizdiniai,ką esu sapnavęs daug syk ir šiaip pasvajojęs

Akurat.Smūgiai labai reti,bet visu spinu jaučiu big power ir dyvinuos ,kad kažkas ten anam gale duodasi traukiamas link kranto.Anava ji pasirodė....Apmirė manyje apskritai kas apmirštama,smegenys aptirpo,amas prarastas

Tum žyg, ji pamačiusi mane,kaip tam multike-ūhody ka lisyca po dalše v lesą,stabdis multiko ryškiai per daug priveržtas,lenkia jerkinį kotą prie vandens,ale kažkaip susizgrabalioju ir sugebu atleist stabdį.Pradėjo ji tiesiog šaudytį pintą nuo špulikės ir kaip visad,tokiais atvejais link žalumynų pasinešė,aš savo ruožtu žinodamas savo amunicijos galimybes,neleidau jai tai padaryt.Valas 0,2 pintas,pavadokas 30cm rapalinis,masalas novo,trikabiai tože,kotas iki 60gr-na o multikas man pasitarnavo kaip mažikė gervikė.Štai ji prie žolių,2m nuo manęs,brendu iki kelių,kol kas nematau dorai-tik jos ''snapą''-čupt su raka už sprando,oooo brolyti,be šansų.Na ir nepasikuklinau staigiu judesiu pakėliau ir po pažastim išvilkau krantan.Šokinėju ir staugiu kaip tarzanas arimuose,aplink dar tik žmonės budinasi

Cigaretės prisidegt nein,rankadrebis nežmoniškas.Fatso įkibęs į abu žąbtus.Nusiraminau bisky,sveriu-a jomajo 10kg 900gr.Matuoju-ajoptararai 111cm.Po to scenarijus ne itin įdomus,foto,vėliau paroda

dar vėliau vėl paroda.Na ir nusprendžiau,kad turėsiu trofėjų,bo ,ko gero gyvenime ar pavyks dar kažką panašaus apturėti.Kita vertus aš tendencingai link to ėjau
ps.foto bus vėliau,moderai nesupyks gal,kad rašau džerkavime

ps2.Prokliatijus nuimtas