Pinta vala ant rites viniojat sausa ar slapia?
Daxidas rašė:Pinta vala ant rites viniojat sausa ar slapia?

Aš tai medum patepu...
Daxidas rašė:Pinta vala ant rites viniojat sausa ar slapia?
Nereikia šlapinti, iškart vyniok ir viskas, arba jei jau labai knieti, tai kaip Arabas sakėDaxidas rašė:Pinta vala ant rites viniojat sausa ar slapia?
o kuris geriau liepu ar kokiu grikiu??arabas rašė:Daxidas rašė:Pinta vala ant rites viniojat sausa ar slapia?![]()
Aš tai medum patepu...
Jau buvau parašis riebiai, bet apsimislinau ir pratryniauDainiusM rašė:is ausies geriausias...
kiti įdeda naują valą vandenin ir tada vynioja ant ritės, sako, mažiau susisuka... Darau ir taip, nieko blogo nenutinka, o ar geriau, nzn...JustasM rašė:Nereikia šlapinti, iškart vyniok ir viskas, arba jei jau labai knieti, tai kaip Arabas sakėDaxidas rašė:Pinta vala ant rites viniojat sausa ar slapia?
as galvoju eiline apgavyste, kai ides atstovas video, kaip su situo sufiksu 0.12 pakelia 7kg svori, tada gal ir kitaip galvosiu. O apie "superinis, slidus" nieko negalvoju...PIKE rašė:pasirode naujas pintukas sufiks nanobraid,idomu kaip jis dirbs,minusas kad po 100metru,draugas rapala atstovas,tai pusie metu bande ji,sako superinis,slidus,tvirtas.ka jus galvoja apie sita naujena?
Būtų visai smagu, kad savo draugo paklaustum kiek jis realiai laiko ir kaip su diametru, ar jis toks koks parašytas ar realiai storesnis. Nes kažkaip peršasi nuomonė jog arba deklaruojamas diametras arba tvirtumas šiek tiek nukrypęs nuo tikrovėsPIKE rašė:pasirode naujas pintukas sufiks nanobraid...draugas rapala atstovas...
Nu kai taip susigadino Sufixas savo varda su tuo nenusisekusiu raudonu valu, tai tikrai, kad reiks pasistengt, kad zvejai jy pirktu. Ash jokio Sufixo gyvenime nepirksiu. Yra ka pirkt ir be jo.henyte rašė:as galvoju eiline apgavyste, kai ides atstovas video, kaip su situo sufiksu 0.12 pakelia 7kg svori, tada gal ir kitaip galvosiu. O apie "superinis, slidus" nieko negalvoju...PIKE rašė:pasirode naujas pintukas sufiks nanobraid,idomu kaip jis dirbs,minusas kad po 100metru,draugas rapala atstovas,tai pusie metu bande ji,sako superinis,slidus,tvirtas.ka jus galvoja apie sita naujena?
naudojau du sezonus,vien juroj zvejota,jokiu nusiskundimu,ir dabar dar ant atsargines spules tebesedi....judesys rašė:kokie atsiliepimai apie sunline cast away pintuka? gal kas naudoje esat toki?
Kazkaip tai mano manau, kad bbd ant sitos naujienos.PIKE rašė:pasirode naujas pintukas sufiks nanobraid,idomu kaip jis dirbs,minusas kad po 100metru,draugas rapala atstovas,tai pusie metu bande ji,sako superinis,slidus,tvirtas.http://www.zvejys.lt/market/valas-pinta ... -100m.html ,ka jus galvoja apie sita naujena?
Taip, tampresnis, ne toks tamprus kaip mono, bet užtenka metro atkarpą patampyt, kad tai pajustum. Čia apie Sunline Cast away, žydros spalvos, 8-gyslį pintalą, ir su niekuo aš jo nepainioju.Airis rašė:Tampresnis, nei iprasti pintukai?
Nerašau apie tai ko nebandęs, įrodinėt nieko nesiruošiu, Sunline valais neprekiauju, todėl siūlau sušvelnint toną. Vietoj to, kad čia purkštauji, pagūglink rusakalbius forumus, rasi daugiau nei Kleckas įdėjo.edmundaxx rašė:Tu nebesvaik.Dar tokių bajeriu negirdėjau iš nieko.
edmundaxx rašė:Nežinau, aš nelinkęs tikėt Dagiu.Nu jei išleisi 100m, ir ištempsi pora cm, tai neužskaitau.
![]()
P.S. Suneliną turiu, prieš 10s tampiau. Iš >1m jokio tamprumo.