siaip jau, ponas matematike, 2% nuo 100m yra 2 metrai...
Geriau zvejoti pragare, negu ziureti kaip kiti zvejoja rojuj
(Miltonas)
(Miltonas)
sunline super pe jam po vieno sezono zvejybos pradejo betkur trukineti ir nieko nebelaike (susidevejo).edmundaxx rašė:Tadunce, tai jei poro proc. nuo šimto, tai ir gaunas pora cm.![]()
Kleckai, RU nekertu beveik, bet pas ta žmogų rankose mačiau tik Suneline Super PE, o ne Suneline Cast Away. Gal aptarinėjo nerodydamas katuškės?
Sunline Cast away, -taip pat hibridinis- iš čia ir tamprumas didesnis, nei įprastų PE valų. Valas geras ir pritaikomas, bet niuansus žinot reikia. Jei reikalingas max. jautrumas aš jo nesirinkčiau.Airis rašė:labai demesio nekreipiau, bet man pasirode ,kad YGK g-soul 112 hibridinis valas yra kazkiek tamprus.
gal ,kad supuntas is 4 pinto ir 4 lyg mono
Airis rašė:unitka eging super pe 0.6
Irgi pritariu. Naudoju antra sezona. Tik kogero y 100 lt netilps.Vitolis rašė:Airis rašė:unitka eging super pe 0.6jau du sezonus atidrožiau ir dar tiek pat drošiu
Jai atmintis nepaveda, tai Klaipedoj Hobio centre toki pirkau.viktaz rašė:retas atvejis, kad taip nuomones sutampao Lietuvoje juo prekiaujama?
Tai suprantu, lb svorio matavimo vienetas, 5lb=2.26, tai čia 0,06 ar 0,08 storio bus?PelkiuSenis rašė:Cia ne storis, o valo laikomas svoris - 5lbs. Ant europiniu pakuociu, man rods, raso storius, kurie buna neblogai storinti.