Nu tai skirtumas biški ant 10 kg, žiūrėjau kokio stiprumo titano vielą pavadžiams imt, tai atradau, kad 0.16 valas dvigubai daugiau kelia, nei 0.35 titano styga :D Dėkui už atsakymą, išsisklaidė abejonės. 

100 kartu isdiskutuota tema, kaip ir simta kart rasyta ir net forumo taisyklese yra, kad jei dedi nuoroda, tai ir parasyk i ka ta nuoroda, kad zmogus galetu suprast jos neatsidarinedamas.kernius1 rašė:http://parduotuve.spiningavimas.lt/pint ... racer.html
Yra nors biški teisybės , kad 0.16 valas pintas laiko virš 16 kg ar čia kažkokių nesamonių prirašė? Man tai biški nerealiai atrodo.
Feniksas rašė:... Kada poweris bent jau kvadratini kaip traceri pagamins...
Powerio gal tiksDonis rašė:Gal kas kur tirite issisaugojes kokia lentele,kur butu surasyta amerikonisku valu diametrai ir salia europietiski,labai daug laiko susigaista,kol viska susiziuri
tik siulau atkreipt demesi i kosmine matematika tose lentelese.Rapolas rašė:Powerio gal tiksDonis rašė:Gal kas kur tirite issisaugojes kokia lentele,kur butu surasyta amerikonisku valu diametrai ir salia europietiski,labai daug laiko susigaista,kol viska susiziuri
http://www.powerpro.com/publish/content ... specs.html
Jei tiksliau tai:SauliusM rašė:tik siulau atkreipt demesi i kosmine matematika tose lentelese.Rapolas rašė:Powerio gal tiksDonis rašė:Gal kas kur tirite issisaugojes kokia lentele,kur butu surasyta amerikonisku valu diametrai ir salia europietiski,labai daug laiko susigaista,kol viska susiziuri
http://www.powerpro.com/publish/content ... specs.html
nu pvz. 10 lb laikymas yra mazdaug 5 kg ir 10 lb valo storis nurodytas 0.006 colio, kas yra grubiai 0,15 mm.
bet tuo tarpu paziurim europine lentele ir matom, kad 0,15 mm valas turetu laikyt 9 kg.
ar ne idomiai gaunasi? kad tas pats valas Europoj laiko 9 kg o amerikoj 5 kg? skirtumas tik beveik dvigubai...
vat jum ir valo storiu pervertimo lentele
tai cia tipo viskas normaliai, kad 10 lb atitinka 9 kg?Rapolas rašė:Nu čia tiems, kas neįkerta "amerikoniškai"![]()
Aišku, kad nenormalei, bet kai manęs pastoviai klausinėja kiek realiai yra pvz. 10lb amerikoniškas PP, tai milimetrais ta lentelė maždaug taip ir atitinka. Išlaikymo tikslumo kg aš netikrinau niekuomet, nes spiningo kotu "girių" nekilnoju, bet su PP iš upės esu išvilkęs įvairaus svorio "girnapusių"- kažkaip niekuomet ans nepavedėSauliusM rašė:tai cia tipo viskas normaliai, kad 10 lb atitinka 9 kg?Rapolas rašė:Nu čia tiems, kas neįkerta "amerikoniškai"![]()
O tai kas man iš to, jei ant valo pokelio surašyta viskas tikslei, o po poros mėnesių tą valą turi išmest arba dar blogiau, kai nutrūkusi žuvis su masalu ant jo pasikaria. Aišku, galėtų Power'is mažiau tų kilogramų rašyt ir mažiau būtų čia tų kalbų, vistiek tų kilų su kotu nekilnojiSauliusM rašė:tai o ka ten tikrint? neakivaizdu kad 4,5kg nera lygu 9kg ir kad cia konkretus abjabonas? cia dar tikrint reik kazka?
is to yra tas, kad kai ant ipakavimu ir lentelese prirasyta veju, tai kyla esminis klausimas,kas ten ka is tikruju atitinka tose lentelese, nu kur raudonai pribruksniavai sasajas tarp lenteliu. nes tai jau primena kazkokius sarysius tarp biciu medaus nasumo ir ju itakos skrydziams i menuli...Rapolas rašė:O tai kas man iš to, jei ant valo pokelio surašyta viskas tikslei, o po poros mėnesių tą valą turi išmest arba dar blogiau, kai nutrūkusi žuvis su masalu ant jo pasikaria. Aišku, galėtų Power'is mažiau tų kilogramų rašyt ir mažiau būtų čia tų kalbų, vistiek tų kilų su kotu nekilnojiSauliusM rašė:tai o ka ten tikrint? neakivaizdu kad 4,5kg nera lygu 9kg ir kad cia konkretus abjabonas? cia dar tikrint reik kazka?
Reikia pasakyti, kad ne amerikonai mus nori apgauti dėl valo storio, o mes patys reikalaujame, kad mums meluotų arba kitaip nepirktume jų prekių.Kleckas1978 rašė:europieciai 2x patiklesni ir 2x labiau tiki pasakom ir stebuklais kad valas tiek gali islaikyti