Grubiai tariant gerai micro džigui, blogai vobleriams ir sukrems.
Čia labai grubiai tsakant
Čia labai grubiai tsakant
Kada guminuko uodega pradeda dirbti, nepajausi su jokiu kotu. Kur kas svarbiau su guminuku jausti dugnąTukasVS rašė:O kodėl blogai? Skaitau postus - sako ne toks jautrus ir nesijaučia kibimo, bet voblerį traukiant tai visa ranka dreba nuo darbo ir kiekvienas judesiukas jaučiasi, jau nekalbu apie kibimus kai kokią sukrę griebia, kad ir mažas ešeriokas, tai suvirpa irgi ranka ir jausmas be galo malonus, ir jaučiasi gerai. Aišku neturiu su kuo palyginti, todėl kalbėt sunku, tačiau kol kas nesusidūriau su sunkumais, o vat su guminukais aš nelabai moku išvis gaudyt, nes tiesiog nejaučiu kada uodega pradeda dirbti ir nesigauna pratraukti jo netoli dugno...
Beje gaudau su 8 šimtųjų pintu valu.
įklijuota (solid) tipo viršūnė yra nuo kelių iki keliasdešimties cm ilgio ir truputi savo storiu skiriasi nuo blanko, kuriame yra įklijuota (įklijuota yra plonesnė šiek tiek). Taip pat skirtumas matosi blanko apkrovoje- viršūnė dažniausiai yra truputį minkštesnė nei blankas, todėl jos linkis yra didesnis.TukasVS rašė: kaip reikia atskirti ar pas kotą įklijuota viršūnė?
jei tikrai moki naudotis, tai jau turetum zinoti kad kaune jis neciupinejamas...xmindax rašė:intrenetu tai ir as moku naudotis, man reikia Kaune ji rast kur paciupinet galeciau
Taikliai...gdeivis rašė:jei tikrai moki naudotis, tai jau turetum zinoti kad kaune jis neciupinejamas...xmindax rašė:intrenetu tai ir as moku naudotis, man reikia Kaune ji rast kur paciupinet galeciau
o tu Omarui parasyk gal kada vaziuos i Kauno puse ir prigriebs ta kota paciupinejimui ir jei patiks nusipirksi.xmindax rašė:intrenetu tai ir as moku naudotis, man reikia Kaune ji rast kur paciupinet galeciau
galima, tik jis tures but ilgas ir ranka vargs valty dzigaujant. su abiem sitom uzduotim susitvarko pas mane avidas AS86MHF2. bet aisku kiekvienai is tu uzduociu geriau po specializuota kota. nes salaciam sitas biski ziaurokas, o starkiam gaudyt is valties biski ilgokas. bet principe jei verstis tik su vienu abiem atvejam tai tinka.Darius! rašė:Nei vieno tinkamo spiningo tokioms salygoms neturiu, tai norisi nusaut du zuikius vienu suviu :D
Ar galima nusipirkti universalu spinigeli dzigui kauno mariose starkiui is valties (galvos 20 - 30 gr) , ir gaudymui salaciu neryje nuo kranto (blizges ~ 10-25 gr) ? ka paptartumet ? Ar nelabai vikusi mintis?
SauliusM rašė:galima, tik jis tures but ilgas ir ranka vargs valty dzigaujant. su abiem sitom uzduotim susitvarko pas mane avidas AS86MHF2. bet aisku kiekvienai is tu uzduociu geriau po specializuota kota. nes salaciam sitas biski ziaurokas, o starkiam gaudyt is valties biski ilgokas. bet principe jei verstis tik su vienu abiem atvejam tai tinka.Darius! rašė:Nei vieno tinkamo spiningo tokioms salygoms neturiu, tai norisi nusaut du zuikius vienu suviu :D
Ar galima nusipirkti universalu spinigeli dzigui kauno mariose starkiui is valties (galvos 20 - 30 gr) , ir gaudymui salaciu neryje nuo kranto (blizges ~ 10-25 gr) ? ka paptartumet ? Ar nelabai vikusi mintis?
kokia kontora prekiauja tuom TSUDA?SauliusM rašė:nu tai ieskokis kokio mazdaug 2,6m ilgio koto su uzmetimu iki 30gr mazdaug ir kad butu skambus. TSUDA berods kazkokiu panasiu yra. nezinau, turiu kroiksa, man gerai, kitais nelabai domiuosi analogais. nors pas lumi ir lamiglasa galetum tu analogu irgi rast tikrai bet kaina tau irgi matyt kad netiks.
DekuiSauliusM rašė:Kotas berods.
Dar mačiau, kaip parduotuvėj pardavėjas įduoda kotą į rankas klientui, viršūnę įsiremia sau į gerklę ir gargaliuoja...Apstulbęs klientas ranka jaučia pardavėjo gerklų vibracijas ir daug nebegalvodamas jama tą kotąSauliusM rašė:...parduotuvej laikydamas spina rankoj gali galu lengvai bargstelt i stikla koki ar i grindu pliteles su galiniu ziedeliu ir pajausi, ar jauti ranka ta smugeli ar ne...