Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #391742   Pauliussc
 24 Lie 2012 20:15
tai matyt, ir kaina to ex per puse skiriasi. Tai visgi koks kotas geriausias kokiu 500-600 ribose? kokiu 4-15 uzmetimo, stovinciam vandeny ir is valties, kuo universalesnis. Na ir kokiu 2.3-2.4 ilgio(ipratimas).
Ar taip iseina, kad ner didellio skirtumo tarp kotu uz 200lt ir 600lt ir geri prasideda tik nuo 1000lt?
 #391749   DainiusM
 24 Lie 2012 20:59
Uz tokia kaina jei nauja tai gal avida ziurineciau... aisku galima dar i major craftu puse paspoksot- yra visai fainu variantu (man days labai patiko kastinginiam variante, gal ir spina nieko, reiktu ziuret). Arba aukstesnes klases panesiota kota patiharint skelbimuose... :)
 #391758   DainiusM
 24 Lie 2012 21:47
AVS76MLXF2 sita reiktu bandyt ziuret, bet gali but per galingas kazkiek... nors kai nepasakojo kam reik tai velniai zino ka siulyt. laitukai trumpoki pagal ano pageidavimus. A tas tiras irgi MLas siaip... Bet kazkaip manau, kad bus zemiau avido pagal charakteristikas. Aisku geriausia butu abu ant vandens pabandyti. :)
 #391759   Pauliussc
 24 Lie 2012 21:52
man sita rekomendavo AVS76MLXF2 , yra dar visokiu http://parduotuve.spiningavimas.lt/spin ... kando.html pvz 221 ilgio ziuret. Na man galva visai apsisukus. Parasiau trituro atstovui forume , ziesim kokia kaina ta avida gali padaryt.

O kam man jo reikia, tai as pats nelabai zinau :D is principo, tai zvejosiu daugiausia ezere kaime, bet perku ir valti, ir varikli, reiskias mobilumas atsiranda. Tai kuo universalesnio daikto reikia. Zinau, kad universaliu nebuna, bet man, kaip i zvejyba griztanciam po 5 metu pertraukos isvis neaisku, ar visas turtas nedules kazkur kampe. O sunkiems masalams ir velkiavimui iranki turiu, tad ziuriu kazka link light puses. Tiesa rite jau nusipirkau prie jo, Daiwa Caldia 2500x.
 #391785   DainiusM
 25 Lie 2012 07:25
Tai tas paminetas ir bus zier gut :)
 #391788   Hookaz
 25 Lie 2012 07:34
is pontoonu kazka gal galima butu ziuret dar. kaina berods panasi i avida
 #392591   alkanas
 29 Lie 2012 21:04
alkanas rašė:
Tironas rašė: apie spiningus ir masalus zinau nemazai, galbut daugiau negu kai kurie jusu. Taigi savo nuomone issakyt teise turiu.
na tai nupasakok, kokie geri yra salmo spiningai, aisku atitinkamoj spiningu temoj, ir reklama bus tuo paciu ir mums dar karta pakartosi, kokie jie nuostabus ir anglis ju :gutgut kokia ten :roll: bijau numazint im6- im8 ? turbut busiu numazines biski :oops:
Tironas rašė:sakau -geru salmo spiningu kolkas nusipirkt negalima. bet kitu metu pavizdzius jau maciau. bus tikrai neprastu tvicinginiu variantu, mikro dzigu, Ul spiningeliu dar kazko, nipomniu.
Siuo metu sakyciau pusetinas yra mikrodzigas na dar xtwic tox kai kam tinkamas.
a gerai?
kazkodel per telika esu girdejes priesingai ir pats ir korsakas suoket, jog labai geri spiningai :gutgut
o tas pusetinas mikrodzigas - tai cia kuris ? tas kur visi keikia kad virsuneles skilineja ir ziedai kreivai suvynioti ? :lol:
 #392598   Tironas
 29 Lie 2012 21:21
kazkodel matau tik nora prisikabint, todel nematau reikalo bendraut, juo labiau su anonimu. bet dar karta atrasysiu

per telika ir buvco sakyta kad spiningai kuriais galima gaudyt bet reik turet omeni kad tai yra 100lt. beje tavo kaime brangesniu parduotuvese ir niekas nelaiko :)

MIkro dzigai luzineja 90 % todel kad ziopliai zvejoja, uzsimeta valas ant galiuko o ziopliai nepaziri ir arba meta arba suka rite.
 #392605   alkanas
 29 Lie 2012 21:59
Tironas rašė: per telika ir buvco sakyta kad spiningai kuriais galima gaudyt bet reik turet omeni kad tai yra 100lt.
per telika ne taip buvo sakoma ir juolab nebuvo sakoma ka reik turet raumeny
Tironas rašė: MIkro dzigai luzineja 90 % todel kad ziopliai zvejoja, uzsimeta valas ant galiuko o ziopliai nepaziri ir arba meta arba suka rite.
bet kazkodel apie salmo daugiausia ir rasoma kad turi ta beda, nu koki 90 % visu luzusiu mikrodzigu
 #392606   MariusM
 29 Lie 2012 22:01
pamirškit tuos salmo šluotkočius ...
 #392617   Aruunis
 29 Lie 2012 22:31
nu bet realiai , ko jus tikites is koto uz 100lt? kad bus toks pat kaip uz 1k litu? nesuprantu as
 #392624   alkanas
 29 Lie 2012 22:48
tikimes kad reklama per telika atitinka tikrove
 #392632   Tironas
 29 Lie 2012 22:57
jei manai kad reklama klaidinanti visada gali skusti institucijom :)

o seip dar pries tai turek drasos prisistatyt kas esi, kurios firmos prekes pardavineji na ar kazkas panasaus
 #392638   alkanas
 29 Lie 2012 23:10
per telika girdejau kaip gyrete salmo spiningus, cia perskaiciau visiskai priesinga tamstos komentara. tai kur yra tiesa ? ar salmo lt vadovai irgi palaiko sia savo vadybininko pozicija ?
gal sulauksim per telika ir vieso ziurovu atsiprasymo kad buvo apmulkinti ir pirko isreklamuotus prastus salminius spiningus ?
 #392646   alkanas
 29 Lie 2012 23:20
buk vyras nusikirpk kasas ir apie salmo spiningus rasyk
 #392681   Tironas
 30 Lie 2012 08:16
gal pirma prisistatyk, jei jau asmeniskai bendrauti troxti. o mano sukuosena yra mano reikalas, ir kiekvieno gezo klausytis neprivalau. sakiau, jei reklama meluoja, skuskis atitinkamom institucijom. jei bijai, tai gali ir anonimiskai :)
 #392804   Ovkas
 30 Lie 2012 13:53
Vyručiai :stop-; prašau be asmeniškumų ;uolrait

Kas liečia Salmo spiningus tai aš irgi galiu papasakot savo kuklia patirtį.
Pirkau prieš kelis metus Salmo trout (ar pan). Kaina nebuvo didelė, + tūba. Pirmas kurį jau norėjau pirkti buvo kreivai sudėti žiedeliai.
Pamačiau iš karto tai pardavėjas Jonas atnešė kita iš sandėlio. :gutgut Visas laimingas parsinešiau namo, išpakuoju :/brazasista prisisuku ritę, veriu valą :-niak'
viename žiedelyje nutrupėjusi kramika, ar pan. Vnž. nėra pusės žiedelio keramikos. Vėl pas Joną :-car . Anas žmogus mandagaus, ramiai apžiūri parodo Silvestrui.
Galop pakeičia tą dalį. Vėliau žvejyboj pasirodė kad užrašytas rekomenduojamas masalų svoris ir realus darbinis ženkliai skiriasi.
Nedariau tragedijos pardaviau.

Kitas ir paskutinis mano turėtas Salmo Daimond JIG sulūžo metant per sujungimą.
Žinau sakysit kad buvau "nedakišes" :-D bet tikrai taip nebuvo.
Dar prieš tai didysis žiedelis buvo atšokęs nuo blanko, bet susiremontavau.
 #392808   shelwius
 30 Lie 2012 14:05
o vat mano draugas turi porą salminių kotų, tiksliai modelio net nepamenu daba, bet kažkas iš truputį brangesnių (apie 200 ar virš lt), tai jis jau drožia kelis sezonus, pagrinde su džigu, žodžiu, žmogus labai patenkintas kotais, bet čia jo nuomonė pasakyta man per žūkles. Asmeniškai susidurt neteko...
 #392846   Lamiglas
 30 Lie 2012 19:44
Dievas mato gyniau ir as savo salminio shinigami spiningo garbe , nes buvo kritikos is forumieciu , spiningas patiko , lengvas , greitas su gera fudzi furnitura ir kaina iki 300 litu . Bet stebuklas neivyko , pirma kart luzo gal ketvirtoij zvejyboij metant ( tvarkingai ) 16g blizge ( spiningo gramatura 7-27g ) paskui luzo dar du kartus , truputi auksciau uz sudurimo , tada ir nuleidau rankas nes nebebuvo ka betaisyti . Panasiai nutiko ir su salmo rite , is dvieju riciu normaliai nedirbo nei viena ( kaina kazkur apie 270lt. ) Taip kad as dabar susilaikau nuo salmo spiningu ir riciu pirkimo .
 #393024   Maukis
 31 Lie 2012 14:00
Dekingas femai uz pasiulyta Major Craft Go. Emotion 662ML modeliuka. Mano pirmoji pazintis su japonu paliko tikrai gera ispudi. Jautrumas, lengvumas, uzmetimo nuotolis, galia tikrai ispudingi. Juo labiau, kad siandien Upaityje pavyko susikaut su trim 300-400 gr. eseriais, 1,2 kg. lydekaite ir 1,6 kg starkiu. Emociju tikrai daug. Pats labai patenkintas pirkiniu ir kitiems rekomenduoju. Manau kainos ir kokybes santykis tikrai vertas demesio.
 #393036   Xrapas
 31 Lie 2012 14:45
Maukis rašė:... Pats labai patenkintas pirkiniu ir kitiems rekomenduoju. Manau kainos ir kokybes santykis tikrai vertas demesio.
Sveikinu su pirkiniu ::liux
Gaila tik, kad FEMA puslapy tokio nėr, sunkoka spręst dėl kainos :? ...
 #393039   Tironas
 31 Lie 2012 14:56
ar tikrai su Japonu susipazinai? nekvescionuoju kad irankis blogas, bet kad japoniskas tai....
 #393043   Maukis
 31 Lie 2012 15:08
Xrapas rašė:
Maukis rašė:... Pats labai patenkintas pirkiniu ir kitiems rekomenduoju. Manau kainos ir kokybes santykis tikrai vertas demesio.
Sveikinu su pirkiniu ::liux
Gaila tik, kad FEMA puslapy tokio nėr, sunkoka spręst dėl kainos :? ...
Manau neisduosiu FEMOS komerciniu paslapciu. Mokejau 399 lt.
 #393062   Maukis
 31 Lie 2012 15:57
Tironas rašė:ar tikrai su Japonu susipazinai? nekvescionuoju kad irankis blogas, bet kad japoniskas tai....
Siaip tai geras klausimas. Kadangi dukra studijuoja japonu k. tai buvo idomu, kaip patys Major Craft pristato Go. Emotion serija savo vaizdo klipe. Bendros mintys mazdaug tokios, kad tai daugiau Japonijos vidaus rinkai skirtas modelis. Visas demesys skirtas funkcionalumui. Spiningas turi savo siela (goemona) :grin:. Spiningas pagamintas is auksto modulio grafito, kokybisku sic ziedeliu. Sutrumpinta rankenos dalis virs rites laikiklio ir zvejojant du pirstai patogiai apkabina spiningelio blanka ir taip pasiekiamas dar didesnis jautrumas. Kadangi atsisakyta nefunkcionaliu "grazumu" ir spiningas surinktas "musu gamykloje kinijoje", pasiektas labai geras kainos ir kokybes santykis. Taigi turbut, kad spiningelis daugiau kinietis negu japonas, taciau jeigu tai zenkliai atpigina iranki ir surinkimo kokybe tikrai gera, tai gal ir nera didelio skirtumo Jamamota ar koks Li Hunas rinko ta spiningeli.
 #393071   DainiusM
 31 Lie 2012 16:32
Tironas rašė:ar tikrai su Japonu susipazinai? nekvescionuoju kad irankis blogas, bet kad japoniskas tai....
Na anas japoniskas tiek, kiek salmo- geras spiningas... Bet kiek susiduriau su MJ gaminiais tai netgi labai gera ispudi paliko. :)
 #393160   HIPIS
 31 Lie 2012 21:10
Gal kas gali paporinti apie GL.JBR.kotu pliusus ir minusus, panaudojimo ribas. konkreciau 753C
Aciu.
 #394413   arbu
 07 Rgp 2012 13:26
Sveiki,
noriu sunenui padovanoti spininga, gal galit rekomenduoti kazka tik is G.Loomis asortimento ,zvejojama bus upese ir upeliuose sukrem (iki 4 dydzio ) nedideliais vobleriukais (iki 6gr).Kaina nesvarbu.
Aciu
  • 1
  • 186
  • 187
  • 188
  • 189
  • 190
  • 426
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė