Tai parasyk kokios firmos tas pintukas 0.16mmsjopma rašė:Sveiki,as zuvaunu su pintu valu kurio storis 0.16 ,o tai kiek bus lb ,noriu keist vala bet kury nusiziurejau tai ten lb.
Tai parasyk kokios firmos tas pintukas 0.16mmsjopma rašė:Sveiki,as zuvaunu su pintu valu kurio storis 0.16 ,o tai kiek bus lb ,noriu keist vala bet kury nusiziurejau tai ten lb.
jei nori tokio pat galingumo, bet plonesni, tolygesni ir visapusiskai geresni uz Power Pro imksjopma rašė:0.15mmm power pro
kokio storio fluorokarbona naudoji kaip pavadely mikrojigui, ir kokio ilgio?Saugirdas rašė:Jei mastai apie pinta vala siulau zvilgtelt i gosen firmos produkcija ir geri valai ir kaina normali.
Jei nori florokarbono siulau isbandyti Sunline Siglon man sitas labai patinka, as jo dvi spules naudoju, viena kaip pgr vala gaudant upetakius, kita plonesni risu pavadeliams microjigui.
O kiek realiai laiko šitas valas, tarkim 1.2 25lb? Nes esu pirkęs irgi japoną DUEL, tik 4 gyslų, tai rašo 30lb, o realiai iki amerikoniškų 15lb netraukia, čia irgi toks pat variantas?Kleckas1978 rašė:jei nori tokio pat galingumo, bet plonesni, tolygesni ir visapusiskai geresni uz Power Pro imksjopma rašė:0.15mmm power pro
YGK G-Soul UpGrade X8 #1.2 (sitas #1.2 atitinka ir lenkia pagal realu islaikyma PP 0.15mm, bet yra juntamai plonesnis ir t.t.)
http://www.kiba.lt/index.php?route=prod ... ct_id=1852
dalinciau is ~1.6. Bet vis tiek laiko gerai, bent naujas. Apie rimtai panaudotą dar neturiu 'duomenu'Inžinierius rašė:.....O kiek realiai laiko šitas valas, tarkim 1.2 25lb? Nes esu pirkęs irgi japoną DUEL, tik 4 gyslų, tai rašo 30lb, o realiai iki amerikoniškų 15lb netraukia, čia irgi toks pat variantas?
#1.2 laiko virs 7kg ant realaus mazgo budamas vos ne 1.5 karto plonesnis uz PP 8slick 10lb 0.15mm (sitas PP laiko ant mazgo apie 6-6.5kg)Inžinierius rašė:O kiek realiai laiko šitas valas, tarkim 1.2 25lb? Nes esu pirkęs irgi japoną DUEL, tik 4 gyslų, tai rašo 30lb, o realiai iki amerikoniškų 15lb netraukia, čia irgi toks pat variantas?Kleckas1978 rašė:jei nori tokio pat galingumo, bet plonesni, tolygesni ir visapusiskai geresni uz Power Pro imksjopma rašė:0.15mmm power pro
YGK G-Soul UpGrade X8 #1.2 (sitas #1.2 atitinka ir lenkia pagal realu islaikyma PP 0.15mm, bet yra juntamai plonesnis ir t.t.)
http://www.kiba.lt/index.php?route=prod ... ct_id=1852
As asmeniskai 0,17mm apie 15-20cmQmas rašė:kokio storio fluorokarbona naudoji kaip pavadely mikrojigui, ir kokio ilgio?Saugirdas rašė:Jei mastai apie pinta vala siulau zvilgtelt i gosen firmos produkcija ir geri valai ir kaina normali.
Jei nori florokarbono siulau isbandyti Sunline Siglon man sitas labai patinka, as jo dvi spules naudoju, viena kaip pgr vala gaudant upetakius, kita plonesni risu pavadeliams microjigui.
idomus koks. oficialiai deklaruojamas laikymas valo yra 3kg. tai supranti kas tas yra? normalu kad suaugusio vyro jegos daugiau negu pakanka kad nutraukti toki vala. realiai gi pirkai plona siuliuka, skirta subtiliam irankiui, suptiliam masalui. negi tikejaisi kelmus rauti su tokio planumo valu?BroniusM rašė:Sveiki, tai va reikalas tas, kad dabar bijau jau kažką geresnio iš valų pats pirkt... Žodžiu reikalas tas, kad savaitgalį išbandžiau pintuką varivas, tai viduryj žvejybos, po poros palaidotų voblikų pamačiau, kad valas *PYP* su rankom traukosi..., šito, tai tikraimažiausiai tikėjausi, pažėjau spiningėlio žiedukus, ritę, viskas tvarkinga, valo niekur drožt negalėjo... N...
Kaip susinervinau , va šitą naudojau http://www.zvejoklis.lt/spiningavimas/2 ... me-pe.html, bet pas mane man rodos dar truputį storesnis, grižęs pasižėsiu... Paaiškinkit kas per xernia čia būt galėjo? Antra tik žvejyba su juo...
![]()
Kai šitas(BroniusM rašė:Sveiki, tai va reikalas tas, kad dabar bijau jau kažką geresnio iš valų pats pirkt... Žodžiu reikalas tas, kad savaitgalį išbandžiau pintuką varivas, tai viduryj žvejybos, po poros palaidotų voblikų pamačiau, kad valas *PYP* su rankom traukosi..., šito, tai tikraimažiausiai tikėjausi, pažėjau spiningėlio žiedukus, ritę, viskas tvarkinga, valo niekur drožt negalėjo... N...
Kaip susinervinau , va šitą naudojau http://www.zvejoklis.lt/spiningavimas/2 ... me-pe.html, bet pas mane man rodos dar truputį storesnis, grižęs pasižėsiu... Paaiškinkit kas per xernia čia būt galėjo?
Va tokie briedžiai visad žiūriu šitam forume iš kažkur šokinėja, matyt realybėj ragai aplaužyti, tai interneto platybėse pasibagsnot bando...Tironas rašė:idomus koks. oficialiai deklaruojamas laikymas valo yra 3kg. tai supranti kas tas yra? normalu kad suaugusio vyro jegos daugiau negu pakanka kad nutraukti toki vala. realiai gi pirkai plona siuliuka, skirta subtiliam irankiui, suptiliam masalui. negi tikejaisi kelmus rauti su tokio planumo valu?BroniusM rašė:Sveiki, tai va reikalas tas, kad dabar bijau jau kažką geresnio iš valų pats pirkt... Žodžiu reikalas tas, kad savaitgalį išbandžiau pintuką varivas, tai viduryj žvejybos, po poros palaidotų voblikų pamačiau, kad valas *PYP* su rankom traukosi..., šito, tai tikraimažiausiai tikėjausi, pažėjau spiningėlio žiedukus, ritę, viskas tvarkinga, valo niekur drožt negalėjo... N...
Kaip susinervinau , va šitą naudojau http://www.zvejoklis.lt/spiningavimas/2 ... me-pe.html, bet pas mane man rodos dar truputį storesnis, grižęs pasižėsiu... Paaiškinkit kas per xernia čia būt galėjo? Antra tik žvejyba su juo...
![]()
Nu matau tu vistiek nelabai susipratęs žmogus... Būna, būna... Nelabai skaityt moki kas parašyta...Tironas rašė:o gal rankos broniaus kaip savicko?
Tai sakai, kad rasinejimas, jog "Tai atnaujinta ir patobulinta populiaraus Light Game Mebaru valo versija." yra tik dar vienas budas parduot is esmes ta pati vala ant kitos babynos ?Tironas rašė:esu tikras kad valas koks buvo pries metus toks ir liko,
BroniusM rašė:Nu matau tu vistiek nelabai susipratęs žmogus... Būna, būna... .... pm, salėj pasportuot galėsimTironas rašė:o gal rankos broniaus kaip savicko?![]()
Nu įdomus žmonės, kurie forumuose sėdi tam, kad pasipyzdavotAqua v. rašė:BroniusM rašė:Nu matau tu vistiek nelabai susipratęs žmogus... Būna, būna... .... pm, salėj pasportuot galėsimTironas rašė:o gal rankos broniaus kaip savicko?![]()
Gaila, kad Tironui 'paramos' nereikia, nei moralines, nei 'sportines'
![]()
O tai mielai ..., nu bet dviesia saipytis is vieno- gal .... tiek to
Nu va galėjo ir tironas taip parašyt ramu būtųsalvys rašė:vistik manau del visu aspektu ir bendro vaizdo, tai linkes sutikt su tironu, galbut zmogui del patirties stokos sunku ivertint valo stipruma ir kitka (ir dar butent sito pasirinkimas tai patvirtina) butent tokio storio negaudziau, bet manau jis ir turi trukinet rankose, juk cia 0.08mm ir varivas nelinkes uzstorint valu, o beto jis lengvai pazedziamas
na gal kiek per drastiskai pasakyta apie visu valu islaikyma... Va pavyzdziui europieciu gamintoju valas, kiek parasyta ant etiketes tiek ir laiko, jokiu dalinimu is dvieju, firmos Savagegear Fineze mono: http://www.kiba.lt/index.php?route=prod ... ct_id=1375 , fc ar pintukas skirtas amerikieciu ar britu rinkai dazniausiai net sumazintais islaikymo skaiciais ant pakuotes eina...iusegun rašė:pirkdamas tiek mono tiek fc tiek pe dalinu is 2. Va kazkas panasaus ir bus ant sauso islaikymo.