2-3 mm iki krasto paliekuWooHoo rašė:Pasistojo dar vienas klausimas, kiek yra normaliai privyniota valo?
Gal gali pademonstruot savo ne shimaninių suklojimą? Kai aš nieko saldžiau už morką nesu graužęs, tai......SauliusM rašė: ....ka jus cia grazaus sitoj shimano "talijoj" iziurit? jei taip klotu rite uz 2 stolnikus nu tai pofig tada. nu bet rareniumas tai ne tiek kainuoja. ...
tingiu fotkyt dabar, bet certeitas jeigu ka tai be taliju kloja. tas pats exceleris irgi be taliju klojo.Vitolis rašė:Gal gali pademonstruot savo ne shimaninių suklojimą? Kai aš nieko saldžiau už morką nesu graužęs, tai......SauliusM rašė: ....ka jus cia grazaus sitoj shimano "talijoj" iziurit? jei taip klotu rite uz 2 stolnikus nu tai pofig tada. nu bet rareniumas tai ne tiek kainuoja. ...
tai negi pats talijos ant rareniumo nematai? ka cia dar irodinet? gerai pailset, zuklej sekmes nelinkesiu.Vitolis rašė:Neirodei Sauliau. Nieko geriau nesimato. Be to mono ne pintukas. Gerai. Iki. Išvarau toli, kur interneto nėr ir pora savaitėlių pailsėsiu be jo. Tik spiningausiu ir žū kelsiu![]()
siaip tai atkreipk demesi kuria kryptim lankeli atlenkineji. nu nezinau kaip tiksliau tau pasakyt. ta prasme kurioj padety lankelis buna koto atzvilgiu kai tu ji atlenkineji metimui.Marius1 rašė:Gal gali plačiauDainiusM rašė:i metimo technika reik atkreipt demesi ;)
Nuo kada gi mitchell ir abu konkurentai?Tadunce rašė:Na, asmeniškai imčiau orrą.
Iškart sakau, kad negaudžiau, o tik pasukinėjęs esu.
Mitchelai tai taip so so,, Nesu baisus jų fanas, buvau susidomėjęs mag pro, bet konkurentus pasukinėjus, daug geresnis vaizdas..