Liuciferis rašė:Sveiki, kolegos

Prispyre ir mane reikalas atsinaujinti spininga. Pasiryzau investuoti siek tiek daugeliau, todel dabar kruopsciai renkuosi

Nepamaisytu ir Jusu pagalba. Pries uzdavinedamas klausimus, saziningai nardziau po interneta, perskaiciau visas siame forume esancias diskusijas - sauniai Jus cia prirasete

Aplaksciau kruva parduotuviu, isciupinau simtus kotu, bet dar vis tiek yra nuogastavimas, kad atsidures prie vandens nusivilsiu savo pasirinkimu

Po ilgu apmastymu mano favoritai butu sie: St. Croix Avid AVS96MF2 9'6'' 1/4 - 3/4 oz, Lamiglas Certified Pro X90MXS 9' 1/4 - 7/8 oz, G. Loomis STR 1044 S-2 8'6'' 3/8 - 3/4 oz. Zvejojama butu Nemune, ivairiuose senvagese, kanaluose ir pan. dazniausiai nuo kranto. Pagrinde lydekos, reciau starkiai. Neretas masalas guminukas ir aktyvus dzigavimas juo. Didziausias svoris 28 g galva su guma - nadojama ne visada, bet kartais prisireikia. Kiti masalai - lengvesni guminukai, 15 - 25 g vartikles, 6-18 g mepsai. Suprantu, kad 6 g mepsui jau mano isisirinkti spiningai ne labai tinka, bet is bedos manau uzmesiu (turiu dar laituka, bet dvieju kotu keliaudamas Nemuno pakrante nepasitampysi...)Taigi gal palengvintumete mano pasirinkima pagirdami ar ispeikdami viena arba kita kota, o galbut suteikdami dar kokios konstruktyvios kritikos

Mano pastebejimai: kroiksas gal kiek ilgokas - butu problemos su transportavimu, bet jis gana neblogai susitvarkytu visame mano masalu diapazone. Trumpesniu nelabai radau, be to trumpejant keiciasi koto "charakteris", tevukas turi tokio pat uzmetimo tik 8'6'', tai pasirode daug grubesnis, skirtas sunkesniems masalams ir maziau jautrus. Lumis pasirode lengviausas ir lanksciausias, nezinau kaip bendraus su sunkesniais guminukais, nepanasu, kad ant jo galima kabinti kokius 30 g. Lamiglasas - toks per viduriuka. Todel jauciuosi kiek pasimetes. Gal galit pagelbeti?