Nu matai cia tas kinietis kinieciui nelygu

po kokiu 2 menesiu... nors jei labai pasiseks, tai gal ir po menesio ka isgirsim.zanelis rašė:Jurgis isbandys ir pasakys ;)
Na tiek dar neteko lauktigdeivis rašė:po kokiu 2 menesiu... nors jei labai pasiseks, tai gal ir po menesio ka isgirsim.zanelis rašė:Jurgis isbandys ir pasakys ;)
Iš pasišiauštJurginas rašė: ...... Visai apvalus, gan dratiškas, bet spėju pažvejojus turėtų sušvelnėt.
Gavau ir as send toki pati, tik 0,6 tai pas tave bent jau ant foto ,tai mazai matosi skirtumas, bet kai as palyginau savo 0.6 su japonisku 0.6 tai skirtumas akivaizdus, dvigubai jei ne daugiauJurginas rašė:Parvažiavo dvi špūlės šito valo http://www.aliexpress.com/item/SUNKO-Br ... 72123.html
Tiesa, kol parvažiavo, tai ir akcija baigėsi, mokėjau dvigubai pigiau![]()
Tai palyginimui dabar - viršuj Sunko 3.0, antras nuo viršaus Sunko 2.0, trečias Gosen 2.0. Lyginant 2.0 diametrus, nuotraukoj gerai nesimato, bet šitas Sunko už Goseną regimai storesnis, kokių 15-20 procentų. Visai apvalus, gan dratiškas, bet spėju pažvejojus turėtų sušvelnėt.
Aisku kada kaina skiresi kaip diena ir naktis ,tai ir kokybe taip pat skiresi,bet beda ta, kad as tapau reklamos aukainf rašė:Na tai kaip tie kinieciai ar pazenge su valais i prieki ar dar giliai viduramziai? Buna, kad zmones atnesa ir papraso suvinioti i rite kinieti, paduoda toki drata 0,20 mazdaug storio ir sako cia 0,12 laitukui paimiauiseina nusimine, taciau su uzsuktu kokiu YGK G-Soul ar bent jau nauju sufix
Ir mintim, kad gal kada samus prades gaudyt su kinieciu.
Taipogi jau gan senai prekiaujamas naujasis sufix perfomance, kokie pastebejimai apie si vala? Ar skalbia sufix sutersta mundura su nelabai vykusiu 832 ar ne. As sunesiojau 0,10 sufix labai sekmingai, kaip kitiem sekes?
Pasiziurek rusu Grizzly razrivnaja nagruzka per jutuba ten jisai atsisiunte toki pati vala UL zvejybai 0.4 tai skirtumas ka jis ten reklamuoja ir ka cia pamatai atsisiuntes akivaizdus,taip kad jei tu perki vala pomidorams risti tada jo koks skirtumas koks jis tenJurginas rašė:Nu *PYP* žmonės biški mąstykit, jeigu prie voblerio bus parašyta carp fishing bait ( o taip pas kinus būna ) tai kabinsit ant plauko ir tris paras lauksit karpio kliovo? O gal jau pamiršot, kad ant nemažos dalies Lietuvoj parduodamų valų pakuočių taip pat su realybe nelabai ką bendro turintys skaičiai parašyti?
Dėl pačios kokybės. Mikrikui realaus 0.3 ar 0.6 ir padorių darbinių savybių kinai kol kas nesiūlo, bet naudot storesnį pvz. multiplikatoriui ar kokiai donkei, tai kame problemos? Kaina su tuo pačiu lievaku sufixu skirias, neperdedant, iki 10 kartų, tai manot ir kokybė tiek pat kartų skirsis? Tuo labiau jei kokius 500 metrų už 10 eurų parsisiuntus, gali per metus kelis kartus pasikeist tą valą. Nors neaišku ar to reikia, pusbrolis pernai per sezoną su multiku realiu ~0.25 kitaicu už 5 baksus apie 20 žvejybų padarė, kol kas net nepanašu, kad reikėtų tą valą keisti.
Va va taip ir buna kai bandai pasitiketi profesionalaisJurginas rašė:Koks skirtumas kokiam tikslui aš tą valą perku, svarbu kad nusiperku ko man reikia už labai gerą kainą ir patenkintas lieku. O kad pats lieki išdurtas, tai jau mat aplinka kalta, kažkoks ruskis matai apgavo
Teisingai, skirtumas ženklus. 0.6 ar 0.8 nr. pagal japoną X4 nebenaudoju. X8 trūkumas- lengviau pažeidžiamas, nes supintas iš plonesnių gijų nei X4, be to prie X8 sunkiau fluorkarboną pririšt- slidus gyvatė, bet užtat per žiedus negroja ir geriau metasi.PelkiuSenis rašė:O labai zenklus skirtumas tarp X4 ir X8, kad ir lyginant koki Gosen vala X4 su vienu is Gosen ar YGK X8 valais? Geresnis slydimas, geresnis laikymas ir t.t.
Gal gali rekomenduot upeje geresni astuongysli vala ? Nes as kaip tik atrades ygk gsoul pagaliau apsiraminau su valu paieskom.giedrius777 rašė:Goseno nebandziau bet YGK X 8 bent man upeje tai totalus kosmaras perzegnojau.
Unitika Eging Super PE II - trys su puse labai intensyvių sezonų, sakyčiau realiai apie 200 žūklių iš jų ~70% upėje atlaikė 0.6 diametro. Gaila nebeveža nieks į Lietuvą, apie kitus brandus net nemąstyčiau.inf rašė:Gal gali rekomenduot upeje geresni astuongysli vala ? Nes as kaip tik atrades ygk gsoul pagaliau apsiraminau su valu paieskom.giedrius777 rašė:Goseno nebandziau bet YGK X 8 bent man upeje tai totalus kosmaras perzegnojau.
P.s. Suprantu pasipiktinuosius zmones kurie iki gsoulo naudojo koki 4giji vala ant kurio raso 0,15mm, ojo realus storis 0.22mm. Ir paskui nupirko ygk 0.8 kur irgi parasyta 0,15mm, o realiai jis yra tokio storio, kaip 0,10 mm lig siol jo naudoto zymejimuose.
Pries YGK naudojau Varivas 0,6 ,nupirkau Ygk pasiskaites koks tai puikus valas-reziume greitai blunka,serpetojasi,silpnas per mazga,paleisti keli trofejai (truko per mazga) apie masalu kieki nusautu,paliktu nekalbu, zodziu uzkabini ir brendi nes traukt jau baisu ,as turejau berods 0,8 .O del tokio atradimo tai nelinkeciau niekam.Ps cia mano nuomone.Sau dabar pradejau siust vala is ali 0,6 aisku realiai jis 0,10 bet mane tai tenkina pernai per rudeny palikau viena vobleri ir tai truko ne mazgas o 5 kg laikantis pavadelis.inf rašė:Gal gali rekomenduot upeje geresni astuongysli vala ? Nes as kaip tik atrades ygk gsoul pagaliau apsiraminau su valu paieskom.giedrius777 rašė:Goseno nebandziau bet YGK X 8 bent man upeje tai totalus kosmaras perzegnojau.
P.s. Suprantu pasipiktinuosius zmones kurie iki gsoulo naudojo koki 4giji vala ant kurio raso 0,15mm, ojo realus storis 0.22mm. Ir paskui nupirko ygk 0.8 kur irgi parasyta 0,15mm, o realiai jis yra tokio storio, kaip 0,10 mm lig siol jo naudoto zymejimuose.
giedrius777 rašė:pradejau siust vala is ali 0,6 aisku realiai jis 0,10 bet mane tai tenkina