Šitas daiktas tai man niekaip giliai nepaneria. Na geriausiu atveju tolygiai traukiant kažkiek giliau nei SR, bet tvičinant tai vos ne tas pats. Ir nelabai pagaunu kampo kodėl, gal ką ne taip darau..?Tadunce rašė:zipbaits khamsin DR....
Šitas daiktas tai man niekaip giliai nepaneria. Na geriausiu atveju tolygiai traukiant kažkiek giliau nei SR, bet tvičinant tai vos ne tas pats. Ir nelabai pagaunu kampo kodėl, gal ką ne taip darau..?Tadunce rašė:zipbaits khamsin DR....
"Elementarno- vatson"WooHoo rašė:Šitas daiktas tai man niekaip giliai nepaneria. Na geriausiu atveju tolygiai traukiant kažkiek giliau nei SR, bet tvičinant tai vos ne tas pats. Ir nelabai pagaunu kampo kodėl, gal ką ne taip darau..?Tadunce rašė:zipbaits khamsin DR....
Teip teip, "Sherloke"Rapolas rašė: "Elementarno- vatson"
Iš pradžių, t.y. po užmetimo,- "užgilini" iki max gylio, o jau po to- tvičini.
Tempiant reikia must ne i virsu, ar sona... o staciai zemyn. Va tada supranta daugelis, kad trumpi spiningai yra neisvengiamybe.WooHoo rašė:Teip teip, "Sherloke"Rapolas rašė: "Elementarno- vatson"
Iš pradžių, t.y. po užmetimo,- "užgilini" iki max gylio, o jau po to- tvičini.
Bet betvičinant jis vėl iškyla, dažnai net ir vos ne į paviršių..
Kuzminas gan vaizdžiai tokią traukimo techniką pavadino "Džeko- Skerdiko" metodu (ripping'u)DainiusM rašė:...Tempiant reikia must ne i virsu, ar sona... o staciai zemyn. Va tada supranta daugelis, kad trumpi spiningai yra neisvengiamybe...
Mano kotas (su kuriuo žvejojuDainiusM rašė: Tempiant reikia must ne i virsu, ar sona... o staciai zemyn. Va tada supranta daugelis, kad trumpi spiningai yra neisvengiamybe.
Kiek video ziurejau tai tikrai atrodo dirbantys.. ir kaina ju nesikandzioja. Manau kai isbandysi pasidalink patirtimigintars rašė: Storm Thunderstick Madflash 11 cm 12 gr plaukiantys. Gal kas esate susidure su jais, ar dirbantys, ar teks po kurio laiko atiduoti broliui kad papuostu kelmus
Foto istryniau, bet jei autorius neatsilieptu, gal kas kiti pasakys, koks cia tas modelis "vovere"?Evaldas Z rašė:vovere-vienas mano megstamiausiu (buvo...) giliau nerianciu vobluo ismusinent astriai salant vandeniu reikia vis maziau. o va si vovere puikiai dirba ne smugiuojant, o tiesiog timtelint. tokiam zaidimui ir kuolo griezto nereikia.
Tai kas dabar mėgstamiausio pozicijoj, jei ne paslaptis?Evaldas Z rašė:vovere-vienas mano megstamiausiu (buvo...) giliau nerianciu voblu![]()
kuo mazesnis tuo efektyvesnis, bet tuo paciu ir mazesnes zuvis renka. pats maziausias tai jau net nezinau kiek vagonu eseriu primuses ezeruose ar upetakiu upej.Menke rašė:Kuris dydis?