Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #421271   paska
 09 Lap 2012 13:21
eina na :superšokas čia nebent žmona mano spina taip pratestuotu :grin:
Xrapas rašė:
paska rašė:buvau užkibes ant to testo tai loomis tikrai pasisuko :gutgut o shimano :/nek bet kiek tai atspindi kokybe :?: buvau ta testa pamiršes reiks eit nauja spina testuot :-D
Čia jau pasenęs testavimas :/nek ...
Dabar naują kotą derėtų pratestuot va taip:

http://www.youtube.com/watch?v=VZo7c1eQhYk

:-D
 #421274   shelwius
 09 Lap 2012 13:31
Kartą iš žvejybos grįžtant, kažkoks veikėjas aceit kartais žvejojantis, sutiko mane ir jam labai jau įdomus mano Avid'as pasirodė, tai paėmęs į rankas pradėjo testuot vos ne kaip tam video, čiūt į nosį nedaviau, spėjęs atimt '''bum
 #421275   Rapolas
 09 Lap 2012 13:37
paska rašė:eina na :superšokas čia nebent žmona mano spina taip pratestuotu :grin:
arba jai poto liktų gyvent lygiai dvi valandos ,arba turėtų nupirk ritę gimtadieniui, su kurią tanketę iš upės lngv ištrauktum :-D
 #421277   silkius
 09 Lap 2012 13:44
SauliusM rašė:bet tai ko tik neprirasys ir kaip tik zmonem smegenu nepripudrins kad tuos lumius parduot. nu kazkaip nei vieno kito gamintojo atstovai tokiu marazmu neuzsiima. tik luminiai... tuom tas lumis ir uzknisa negyvai su savo demagogijom visokiom. plius nu kaipgi jie shudo nepapils ant konkurentu. nu visiskai nesolidus marketingas.
Bet kitas ziurek zmogelis ir priims uz gryna piniga :lol:
Sakys paskui kad sh... ne spiningas jei "nesivarto"... :-D
Kitas but pastebejimas, kad , matyt, GL ne patys geriausi laikai, jei tokio lygio marketingo prireikia... :)
 #421278   SauliusM
 09 Lap 2012 13:47
silkius rašė: Kitas but pastebejimas, kad , matyt, GL ne patys geriausi laikai, jei tokio lygio marketingo prireikia... :)
Cia gal labiau reiktu ne apie GL, o apie AD kalbet... nes cia jo pardavimo metodai tokie...
 #421279   HIPIS
 09 Lap 2012 13:47
Del siules tai ir croix tai daro, maciau per kaskoki video, siule su lazeriu randa ir pazymi..
Na ir viena mano muselka, kol nauja buvo, buvo nuplaunamais taskeleis pazimeta blanko ,,siule,,.. :roll:
 #421282   silkius
 09 Lap 2012 14:10
Dabar sedziu darbe isbales... :shock: Mastau... a vdrug mano extreem'as neapsivers, nebekalbant apie kitus :shock:
Grizus namo reiks visus spinus "vartyti" :-D
 #421283   ramkis
 09 Lap 2012 14:15
Jo, da prie to pacio ir smegenus gerai butu pavartyt, kad nesušustu :-D :-D :-D Nu sita brieda jau pries keleta metu esu kazkur skaites ;-var-var.
 #421287   DainiusM
 09 Lap 2012 14:35
gryzau namo... issitraukiau caro ruriko laiku "shpaga"... spaudziau... vos pirsto nenusilauziau... nesisukablie :( reiks mest lauk. :(
 #421289   Xrapas
 09 Lap 2012 14:35
silkius rašė:... Grizus namo reiks visus spinus "vartyti"...
Esu kažkada vartęs...nesulaužiau nei vieno.
Geriausiai aprašytą testą atitiko Dragon Millenium :cool:
 #421313   Taacis
 09 Lap 2012 16:27
SauliusM rašė:
silkius rašė: Kitas but pastebejimas, kad , matyt, GL ne patys geriausi laikai, jei tokio lygio marketingo prireikia... :)
Cia gal labiau reiktu ne apie GL, o apie AD kalbet... nes cia jo pardavimo metodai tokie...
Kadangi pora dienu sedejau rodbilderiu forumuose, bo ieshkojau blanko, tai galiu teigti, kad tokią pat marketinginę strategija naudojama beveik visur. Kaip supratau, tai toks marketingas naudojamas, nes GL (dabar NFC, nes GLą tai normarkas/shimanas ishsuka) neinvestuoja į reklama ir promoušinimą- tam reikalui pasitelkiami pardavejai ir/ar builderiai. Tokiu atveju nereikia turėt nei savo dilerio, nei savo. O priduktui svarbu, kad apie jį kalbėtų0 blogai ar gerai- yra dzin (pastebėkit Tirona- anas irgi gerai savo prekėms reklama daro- nesvarbu, geruoju ar bloguoju, bet Salmo/Mora/Vision pastoviai "kabo" forumuose... Nemokama reklama).
Keiksmai ar myzhchiojimai "eteryje" man pačiam netrukdo prekintis Salmo vobleriais... O vat kadangi SauliusM senokai neberašė apie GLą, tai aš dabar ieškodamas blanko, jau buvau pamiršęs apie Aleksandrą, gerai, kad Vegys priminė... Va dabar jau rankoj laikau blanką http://www.northforkcomposites.com/product/fw-702-2-im , beje kaina atitinka kainą iš katalogo. Viskas greitai ir pigiai, verčiant dolerius į litus Trituruso kaina StCroixams netokia draugiška (pirkau šiemet blanką).
 #421365   looking4snow
 09 Lap 2012 18:46
Tame Ugly Stick gal anglies nerasta ar labai labai mazai? Nes pagal ideja, tai bet kurio gamintojo, iskaitant ta pati Sheakespeare, grynai angliniam kotui toks dauzymas ir lauzymas butu pasibaiges kuoliuku pomidorams paremti pasidarymu.

O jus prisimenate dar viena Aleksandro "testa", kai keldavo spininga paemes kazkur uz virsunes ir atremes i siena lenkdavo? Po to, tu Loomiu visi prilauze kalna, nes realybeje tik su pora Loomio seriju buvo galima toki cirka padaryti, o ne su visais kotais. :twisted:
 #421368   silkius
 09 Lap 2012 18:48
'viarkt 'viarkt 'viarkt
Patikrinau 2 pagrindinius savo "artojelius" - amerikonus Legenda Extreem ir Abu Garcia Verdict nei vienas "nesivarto".
Nezinau dabar... kas belieka tik 'viarkt arba :lol: :lol: :lol:
Isvada del vartymo: geriausiai verciasi kai abi rankos kisenese :-D :-D :-D
 #421375   kamstis
 09 Lap 2012 19:00
silkius rašė:'viarkt 'viarkt 'viarkt
Patikrinau 2 pagrindinius savo "artojelius" - amerikonus Legenda Extreem ir Abu Garcia Verdict nei vienas "nesivarto".
Nezinau dabar... kas belieka tik 'viarkt arba :lol: :lol: :lol:
Isvada del vartymo: geriausiai verciasi kai abi rankos kisenese :-D :-D :-D
:-ou-je
 #421378   ssk
 09 Lap 2012 19:04
Nesuprantu apsisukimo testo iš fizikos pusės. Kokio velnio tam kotui apsisukti 360 laipsnių? Jei siūlė priešingoje pusėje (kaip tipo ir turi būti) tai apsisuks 180, o kitais atvejais maksimum iki pusės apsisukimo. Kas verčia kotą apsisukti pilną ratą? Ar čia straipsnio autoriui su geometrija ne kas ir nežino kas yra 360 laipsnių apsisukimas. :shock: :ks>
 #421401   Hookaz
 09 Lap 2012 19:53
svarbu ant tos asies ziedai, o ar virsuj ar apacioj jie dideles esmes nera, nuo to keiciasi tik koto akcija siektiek. Vienodai gerai jei apsivercia ir jei nesivercia visai. O va jei 90 laipsiu ar kitu kampu pasisuka tai jau manau beda...
 #421738   Evaldas Z
 11 Lap 2012 19:47
ziurot dabar, asai, klausimas yra. lyginant avida ir legenda dzige, tai skirtumas kaip diena nuo nakties, ar kaip ?
 #421742   Airis
 11 Lap 2012 19:54
Evaldas Z rašė:ziurot dabar, asai, klausimas yra. lyginant avida ir legenda dzige, tai skirtumas kaip diena nuo nakties, ar kaip ?
skirtumas kaip naktis nuo dienos....
 #421770   Evaldas Z
 11 Lap 2012 20:35
nu tai jamt reikes vadinas ant pavasario :roll:
 #421802   Airis
 11 Lap 2012 21:15
Vitoliui, pvz, geriau 842 nei legenda. ir suprask juos ,tuos, kur pinigu daug turi
 #421809   Evaldas Z
 11 Lap 2012 21:23
tai, kad fotkese legenda pastoviai pas Vitoli :roll: o siaip tai kotu kolekcionuot nemegstu. va UL/L klasej radau universala, tai reik dar ciut sunkiasniem svoriam universalo ir bus laime. turimi daiktai turi dirbt, o ne kampa puost. avidas turbut butu perleistas iskart kazkam.
Ps. del pinigu, tai nelabai supratau, ka cia suvelei... :roll:
 #421815   SatanKlaus
 11 Lap 2012 21:29
Evaldas Z rašė:ziurot dabar, asai, klausimas yra. lyginant avida ir legenda dzige, tai skirtumas kaip diena nuo nakties, ar kaip ?
Na ir paklausei :-D , aš tai pasakyčiau kad kaip diena nuo nakties tai rusų telekopas ir koks šiuolaikinis paprastas anglinis kotas džige skirtūsi, bet kad legenda ir avidas kaip diena nuo nakties tai juokas ima :-D . Mažiau nagus atmušęs išvis nelabai to skirtumo pajus :tia-tau . Skambesnė legenda, bet tikrai ne kaip DIENA NUO NAKTIES :!:
 #421821   Evaldas Z
 11 Lap 2012 21:39
nu, matau, nelabai pagaunat kada as rimtai, kada ne visai, tai stengsiuos pasitaisyt :) bet kadangi su legenda negaudes, tai ir klausiu, o kad avidui skambumo truksta dzige, tai ne vien mano nuomone :roll:
 #421826   SauliusM
 11 Lap 2012 21:47
Evaldas Z rašė:...avidui skambumo truksta dzige...
ziurint kuriam avidui ir su kokiu dzigu...
 #421828   SauliusM
 11 Lap 2012 21:50
SatanKlaus rašė: Mažiau nagus atmušęs išvis nelabai to skirtumo pajus :tia-tau . Skambesnė legenda, bet tikrai ne kaip DIENA NUO NAKTIES :!:
vat labai gerai parasei, kad visi skirtumai nuo konkreciu nagu priklauso. nes jei letena tik zagres rankena laikyt ipratus, tai odin X ar ten legenda, ar ten avidas, ar ten lazdyno kuolas...
 #421831   PelkiuSenis
 11 Lap 2012 21:55
SauliusM rašė:
Evaldas Z rašė:...avidui skambumo truksta dzige...
ziurint kuriam avidui ir su kokiu dzigu...
O apie kuri tu?
Nors as ne asas, bet man lyg ir su 2.7m iki 21g skirvyteje gerai skamba su 28g, o su 21g galva jau reikia padirbet... Na, o Nemune kaip kada...
 #421832   Evaldas Z
 11 Lap 2012 22:01
SauliusM rašė:
SatanKlaus rašė: Mažiau nagus atmušęs išvis nelabai to skirtumo pajus :tia-tau . Skambesnė legenda, bet tikrai ne kaip DIENA NUO NAKTIES :!:
vat labai gerai parasei, kad visi skirtumai nuo konkreciu nagu priklauso. nes jei letena tik zagres rankena laikyt ipratus, tai odin X ar ten legenda, ar ten avidas, ar ten lazdyno kuolas...
a tai nafig tada ta legenda isvis yra ? *PYP*, susuka galva cia su visokiom pasakom, tai paskui ramybes ner... gaudai, pagauni, viskas gerai, patenkitas, ale tai gi ne, reik dar kazko geriau...
avs76mlxf2 pas mane.
  • 1
  • 209
  • 210
  • 211
  • 212
  • 213
  • 426
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė