sita tavo nuorodoi 3000sfa ce sekliu ne jdm turbut kiek suprantu?
as rades 3000s jdm,bet kaina 748lt iki namu gaunas. o aukciono nelaimejau,dar gal karta megint .
http://www.ebay.co.uk/itm/Shimano-09-Ra ... 1e6f3701a6
sita tavo nuorodoi 3000sfa ce sekliu ne jdm turbut kiek suprantu?
as siunciu ne y lt,o y uk . tai manau neturetu jokiu mokesciu daugiau tik siuntimas.bnt jau kiek masinai nestandartiniu daliu pirkes nebudavo.gdeivis rašė:Is Japonijos siunciantis tai dar priskaiciuok 4% muito ir dar plius visas PVM ir dar ismuitinimas.
546lt iki mano namu,bet sitas ne sekliu bugneliu. tai realei patarkit kury is ebay geriau imt, 610lt ,587lt ,748lt. 3000sfa kiek suprantu yra ne japonas,o tik tas 2500s yra tikras jdm?ir ar verta moket daugiau ant 150lt uz jdm?gdeivis rašė:Tai stai kodel anglai siunciasi aukcionu voblerius is japonu ir perpardavineja i EU. LT tai pigiau nebus, net su nuolaida.
Dar va Austrai siulo su pigesniu siuntimu:
http://www.ebay.co.uk/itm/Shimano-RAREN ... 79184d2820
Tai kad su sekliu bugneliu - 3000SFA modelisvikis_s rašė:546lt iki mano namu,bet sitas ne sekliu bugneliu. tai realei patarkit kury is ebay geriau imt, 610lt ,587lt ,748lt. 3000sfa kiek suprantu yra ne japonas,o tik tas 2500s yra tikras jdm?ir ar verta moket daugiau ant 150lt uz jdm?gdeivis rašė:Tai stai kodel anglai siunciasi aukcionu voblerius is japonu ir perpardavineja i EU. LT tai pigiau nebus, net su nuolaida.
nzn kjp su japonais voblereis,bet yozuri pigiau lt pirkt gaunas nei ebay.
SFA taip,o nuorodoi yra FA. mano nuorodose visos trys rites sekliu bugnu,ir kiek suprantu tik viena yra jdm?tik ar verta del to permoket pinigugdeivis rašė:Tai kad su sekliu bugneliu - 3000SFA modelisvikis_s rašė:546lt iki mano namu,bet sitas ne sekliu bugneliu. tai realei patarkit kury is ebay geriau imt, 610lt ,587lt ,748lt. 3000sfa kiek suprantu yra ne japonas,o tik tas 2500s yra tikras jdm?ir ar verta moket daugiau ant 150lt uz jdm?gdeivis rašė:Tai stai kodel anglai siunciasi aukcionu voblerius is japonu ir perpardavineja i EU. LT tai pigiau nebus, net su nuolaida.
Ar labai didele problema pasiviniot seno valo ar backingo po apacia?vikis_s rašė:546lt iki mano namu,bet sitas ne sekliu bugneliu. tai realei patarkit kury is ebay geriau imt, 610lt ,587lt ,748lt. 3000sfa kiek suprantu yra ne japonas,o tik tas 2500s yra tikras jdm?ir ar verta moket daugiau ant 150lt uz jdm?gdeivis rašė:Tai stai kodel anglai siunciasi aukcionu voblerius is japonu ir perpardavineja i EU. LT tai pigiau nebus, net su nuolaida.
3000fa ir 3000sfa kaina ta pati,tai kam kasko viniot jai galima turet seklu bugnely iskart. Man ydomus skirtumas 3000sfa nuo 2500s ,ar verta moket 150lt daugiau uz 2500s8654 rašė:Ar labai didele problema pasiviniot seno valo ar backingo po apacia?vikis_s rašė:546lt iki mano namu,bet sitas ne sekliu bugneliu. tai realei patarkit kury is ebay geriau imt, 610lt ,587lt ,748lt. 3000sfa kiek suprantu yra ne japonas,o tik tas 2500s yra tikras jdm?ir ar verta moket daugiau ant 150lt uz jdm?gdeivis rašė:Tai stai kodel anglai siunciasi aukcionu voblerius is japonu ir perpardavineja i EU. LT tai pigiau nebus, net su nuolaida.
Kiek esu ziuntesis masinai zaislu,tai visad budavo tarkim dalies kaina 10svaru + 2svarai siuntimas,viso 12svaru. o daznai ir siuntimas free,vadinas zaislo kaina 10svaru,jokiu papildomu islaidu nebudavo.SauliusM rašė:nu pzdc, o kur angliskas muitas ir VAT?vikis_s rašė:as siunciu ne y lt,o y uk . tai manau neturetu jokiu mokesciu daugiau tik siuntimas.
tai dasr ir kaina jei svarais tai gal tu is UK vidaus siunteis o ne is uzsienio. sienos EU jei nekerti su siuntiniu tai ir ner mokesciu.vikis_s rašė:Kiek esu ziuntesis masinai zaislu,tai visad budavo tarkim dalies kaina 10svaru + 2svarai siuntimas,viso 12svaru. o daznai ir siuntimas free,vadinas zaislo kaina 10svaru,jokiu papildomu islaidu nebudavo.SauliusM rašė:nu pzdc, o kur angliskas muitas ir VAT?vikis_s rašė:as siunciu ne y lt,o y uk . tai manau neturetu jokiu mokesciu daugiau tik siuntimas.
Jeigu veiksmas vyko tik tokiom mazom sumom - tai nesiskaito. I LT uz 20 kelis baksus irga ateis be mokesciu, bet didesne suma apmokestins jau. Todel atsargiai su tuo.vikis_s rašė:Kiek esu ziuntesis masinai zaislu,tai visad budavo tarkim dalies kaina 10svaru + 2svarai siuntimas,viso 12svaru. o daznai ir siuntimas free,vadinas zaislo kaina 10svaru,jokiu papildomu islaidu nebudavo.SauliusM rašė:nu pzdc, o kur angliskas muitas ir VAT?vikis_s rašė:as siunciu ne y lt,o y uk . tai manau neturetu jokiu mokesciu daugiau tik siuntimas.
gali uzmesti aki ir y Ryobi zauberi, applausa, exi. manau geriau bus nei shimano uz tokia kaina.upinis rašė:Sveiki, kolegos. Vietoj sulaužyto išsirinkau naują kotą. 3m., L iki 14 gr. Naudosiu mažiems vobleriukams bei sukrėms iki 3-čio dydžio mėtyti. Tikslas - šapalai, meknės. Kokias rites siūlytumėt iš savo patirties? Manau skirti tam 250 - 300 lietuviškų pinigų. Gal vertėtų "shimano" akcija pasinaudot?
Kiek visko siuntes i LT tai negalima vertinti daugiau nei 50$, tada sudeda mokeschius, bet jei ivertini 45$ tai viskas savo vietoj :Dgdeivis rašė: Jeigu veiksmas vyko tik tokiom mazom sumom - tai nesiskaito. I LT uz 20 kelis baksus irga ateis be mokesciu, bet didesne suma apmokestins jau. Todel atsargiai su tuo.
timocha rašė:Savaitgali isbandziau ORRA SX 20 FD, valas sasame samuline 0,08 mm, palyginti su Ryobiais už ta pačia kaina, vala kloja kone idealiai. Jokiu barskejimu- klibėjimu nepastebėjau, traukiant zoliu kuosta su pusiau perlinkusiu ul meskerykociu irgi jokiu pasaliniu garsu, valo priviniota apie 1 mm iki briaunos - nei vienos kilpos (zvejota su 3,5 g kulkom) kolkas tik teigiami ispudziai
Nežinau, bet man pvz. apsikeitus su draugeliu keliems metimams įrankiais ( mano ritė ZX cabelaso 2500 dydžio ), Orra 30 SX pasirodė mažiau galios turinti ir sunkesnės eigos nei manoji, nu tokia grubesnė. Apsikeitimą darėm džigaujant 21 gr. galvomistimocha rašė:Savaitgali isbandziau ORRA SX 20 FD, valas sasame samuline 0,08 mm, palyginti su Ryobiais už ta pačia kaina, vala kloja kone idealiai. Jokiu barskejimu- klibėjimu nepastebėjau, traukiant zoliu kuosta su pusiau perlinkusiu ul meskerykociu irgi jokiu pasaliniu garsu, valo priviniota apie 1 mm iki briaunos - nei vienos kilpos (zvejota su 3,5 g kulkom) kolkas tik teigiami ispudziai