Marius1 rašė:Nežinau, bet man pvz. apsikeitus su draugeliu keliems metimams įrankiais ( mano ritė ZX cabelaso 2500 dydžio ), Orra 30 SX pasirodė mažiau galios turinti ir sunkesnės eigos nei manoji, nu tokia grubesnė. Apsikeitimą darėm džigaujant 21 gr. galvomis
Pora "exceleriu" esu turejes, sukasi jie istraukti is dezutes, kad net issizioji, na, bet 21gr net nezinau, per didele apkrova "2500-300 daivoms" mano manymu, jauciasi, kad sukasi ant ribos, o kur dar tie visi stuksenimai, net viduj sumauti guminiai ziedai nepadeda... Bet gal sakau abi rites (viena Lt isigyta, antra Amerikosijoj) man brokuotos papuole. "Orra 30 STX" pas mane sukasi laisva eiga sunkiau, bet su 30gr tvarkosi kur geriau nei "daiwos".
Nerkaaa rašė:Dabar issiaiskinau, kad zauberiu 3000 siemet Lietuvon neuzveze, tai dabar renkuosi tarp zauberio 4000 ir
abu garsia soron stx 4000. Kuri rite rekomenduotumet ? Kartais gaudysiu juroi 50-70 g galvomis .
"zauberiu" daug kitom firmom prigaminta ir kokybe daznai (imho) geresne nei ant riciu su uzrasu "ryobi", bet jei jau bandyt gaudyt tokiais svoriais tai imciau kazka be "slieko". Turiu daug metu "WFT Braidspin 3000" (ta pati " Ryobi Ecusima", tik vienu guoliu daugiau nei "ryobyje") su 40-50gr tvarkosi puikiai, bet didesnis svoris ko gero pribaigtu, tai bent jau man zvejojant dideliais svoriais su "ecusima", vargo daug maziau nei su "zauberiu" (pardaviau po poros zvejybu)...