Na as net ne lt todel galvojau online kazkur..o jusu parduotuves web yra?
Pagavai-paleisk
aha, vienas zalias o kitas juodasnerjus rašė:o avid nuo legend serijos ar labai skiriasi kazkuo?
Na, pagrindinį skirtumą Saulius labai konkrečiai paaiškino, lieka visiškai menkavertis, toks kaip kaina ir savybės...SauliusM rašė:aha, vienas zalias o kitas juodasnerjus rašė:o avid nuo legend serijos ar labai skiriasi kazkuo?
Dar vienas esminis skirtumas yra pavadinimas (AVIDAS ir LEGENDA)shelwius rašė:Kam tos sąvybės, svarbu pagal spalvą jamt![]()
http://lmgtfy.com/?q=st+croix+rods+shopnerjus rašė:tai va, o legendu lt yra ar tik vydai?ir kokios kainos?
turiu toki 2.7m, tvichui per skystas. uzmetimas irgi uzrasytas toks optimistinis, mano nuomone realus ~5-20g. virs 20g jau nelabai komfortiskai metasi, bent jau man taip atrodo.SKYLINE rašė:Koki galėtumėte pasiūlyti spiningą max 180Lt.
ilgis iki 2.30m.
išmetimas iki 30g
Kaip šis variantas? http://romada.lt/shop/index.php?route=p ... ct_id=1449
Pas mane vobleriai iki 11cm, meppsai iki 4nr. teks turbūt taupytis ant mitchell.ciapajavas rašė:tas bulius tvicina tik is bedos nebent mazo pasipriesinimo voblerius - mazo dydzio arba jei didesnius tai tarkim koki husky jerka. meppsai iki 4 nr, o ir 4nr aglia fluo jau kaip reikiant sulenkia, 5nr su juo nesu bandes netgi. tai man atrodo pagal tavo norus jis tau nelabai tiks.
kodel?Kleckas1978 rašė:tada pamirstam 2,3m ilgi nes tvicingui su juo nekas bus - visgi koks iki 2,10 tvicingui pats gazas - ilgesni nekas![]()
kodel?Kleckas1978 rašė: beje nuo kranto kokioj atmatoj ar nemune, ar minijos zemupyje vistiek gausi pirkti 2,7-3m kota - neuzteks ten 2,3m koto![]()
SKYLINE rašė:O kokie atsiliepimai apie SHIMANO CATANA CX?
Radai ko paklaust.kriukelis rašė:Slanga kaip ir visi pigus shimanoSKYLINE rašė:O kokie atsiliepimai apie SHIMANO CATANA CX?
Sauliau - eisi nuo kranto starkius gaudyti su 2,3m koto zemupyje - atmata, nemunas, skirvyte ir pan????? tik nejuokink geraiSauliusM rašė:kodel?Kleckas1978 rašė:tada pamirstam 2,3m ilgi nes tvicingui su juo nekas bus - visgi koks iki 2,10 tvicingui pats gazas - ilgesni nekas
kodel?Kleckas1978 rašė: beje nuo kranto kokioj atmatoj ar nemune, ar minijos zemupyje vistiek gausi pirkti 2,7-3m kota - neuzteks ten 2,3m koto![]()