...greičiausiai tik lipdukus kitokius spausdinaRolas rašė: gamina atskiras linijas.

...greičiausiai tik lipdukus kitokius spausdinaRolas rašė: gamina atskiras linijas.
Greiciausiai, as su tavim sutikciau, jei kalbetume apie kinijos gamintojus...Taacis rašė:...greičiausiai tik lipdukus kitokius spausdinaRolas rašė: gamina atskiras linijas.
kiek laisku siunciau, tiek laisku gaudavau ir atsakymus. Turiu 2 naujus croixus, registruosiu elektroniniu, ziuresiu kas buskriukelis rašė:2.74 man ilgio trukdavo biski ir galios (buvo 21gr.)
O sito garantinis tik nezinau kaip bus,pasiunciau elektronine,lauksiu patvirtinimo.St.croix puslapi LT tik vienas platintojas:triturus,o pirkau kaune..
Ką aš ir sakau, skirtingais metais skirtingus modelius registravau ir negavau patvirtinimo.SatanKlaus rašė:Du kartus registravau internetu niekada negavau patvirtinimo...
Per savo gyvenimą (sau ir sūnui) gal kokius septynis (ar aštuonis, reiks paskaičiuot kuomet) St.Croix-us esu pirkęs ir registravęs, tai nesu gavęs nei vieno atgalinio patvirtinimo. Ačiū Dievui, kad nė vienas nesulūžo (keletas jau seniai parduota) ir ta LifeTime garanatija kaip ir "tebegalioja"shelwius rašė:Ką aš ir sakau, skirtingais metais skirtingus modelius registravau ir negavau patvirtinimo.SatanKlaus rašė:Du kartus registravau internetu niekada negavau patvirtinimo...
As naudoju "Avid" nepamenu tiksliai koks ans, bet iki 21gr ir 9 pedu, bei lamika "Certifedpro" 8.6 pedos ir iki 17.5 gramo. Kuris geresnis? Net nezinau, man jie abu vienodai smagus.beveik zvejys rašė:Sveiki, koki spiningą patartumėte starkiams nuo kranto gaudyti, pagrinde Skirvytė, Atmata. Kaina iki 300 lt. Gal kas turite susiderine spiningą su Ryobi Excia 3000 modeliu (šita jau turiu) ?