Siandien gaudziau ant 2" tiogos. Viskas normaliai, bet sou prasidejo,kai guminukui nukando uodegos galiuka. Toks jausmas, kad eseriai issirikiavo i eile prie beuodegio.
Nu nežinau, man tai keitechai lygiai taip pat greit pareina šaibom, kaip ir LJ guma.Tironas rašė:norit sakyt kad reinsai ir keitechai geriau laikosi ant kablio? zymiai geriau? pastebimai geriau?
ne tai kad "zymiai" , bet tikrai jauciasi kad geriau laiko nei LJ, cia mano asmenine nuomone ir niekam jos nepersuTironas rašė:norit sakyt kad reinsai ir keitechai geriau laikosi ant kablio? zymiai geriau? pastebimai geriau?
Analogiškai buvo su reinsu mariose, uodegą nusegė vieną, kitą, eina švilpt galvoju, visas tuoj nuraškys, tai pabandžiau ant tų beuodegių, kalė vienas po kitoAiris rašė:Siandien gaudziau ant 2" tiogos. Viskas normaliai, bet sou prasidejo,kai guminukui nukando uodegos galiuka. Toks jausmas, kad eseriai issirikiavo i eile prie beuodegio.
jo, as irgi tioga rimciau isbandziau ir ant beuodegiu jame normaliai, nors siaip as tokius dropshotui atidedu.Airis rašė:Siandien gaudziau ant 2" tiogos. Viskas normaliai, bet sou prasidejo,kai guminukui nukando uodegos galiuka. Toks jausmas, kad eseriai issirikiavo i eile prie beuodegio.
na nezinau, man tai tioga geriau laikes nei keitech...Tironas rašė:norit sakyt kad reinsai ir keitechai geriau laikosi ant kablio? zymiai geriau? pastebimai geriau?
gal ir yra tiesos.HIPIS rašė:Del gumu velnias zino..itariu jog ne tame esme o tame, kaip ta diena zuvis ima..kerta, musa, tampo ar tiesiog ryja...
va situ vilniuj jau keliose parduotuvese yra:Bratka rašė:Paaiskinkit man nedarazumeliui,nafiga tos spyruokles ant galvakabliu
as po 2.40 mokejauKleckas1978 rašė:nu neblogas toks variantas - tik kokios kainos tokio galvakablio 14-35gr tarpe? jai kokie 5lt tai da nu i nafik kokioj atmatoj palieki per diena 10 vnt ir dar valgomu gumu tai isvis nebesinori net i ta puse po to ziureti
Pabandyk pas Iną pažiūrėt, aš ten kaip tik pirkau kažkokių, pats tas Tiogoms...ir pigiau keliais litais.Evaldas Z rašė:gal patart galit nenaudojanciam ofsetniku. ar su dydziais neapsirinku rinkdamasis siuos kablius 2"-2.5" smirdukams ?..
Va ten tai man nepakeliuiEvaldas Z rašė:...Triturus ar dar kur konors panasaus nera ?
Tironas rašė:norit sakyt kad reinsai ir keitechai geriau laikosi ant kablio? zymiai geriau? pastebimai geriau?
HIPIS rašė:Ale kopiju kopijos..
http://www.crazy-fish.biz/catalog/#ecwi ... t=11577533
Beje, kita met, man vienas pardavejas minejo, jog ives kaska ale lenkiskos firmos valgoma..
Sake LJ. analogai....kopijos